Skocz do zawartości

Zakaz narzekania

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

mam taki radykalny pomysł :) - oczywiście się nie sprawdzi, ale ... można podyskutować. Bradzo chętnie na forum wporwadziłbym:

Całkowity zakaz narzekania na hostingi bez podanych danych rejestracyjnych firmy.

Każdy kto kupuje hosting w takim miejscu sam siebie świadomie naraża na nieszczeście. Dla uczciwej wiarygonej firmy nie ma najmniejszego powodu do ukrywania tych danych, a korzyść z ich publikacji jest oczywista - więc wymyślanie jakichkolwiek bajek o niepublikowaniu tych danych to zwykła ściema.

P.S. Sam dodam że wpadłem tak 2 razy - sam jestem sobie winien - to była moja Głupota. Czy ktoś z was kupiłby samochód na giełdzie, gdzie sprzedawca powiedziałby np:"że dośle papiery pocztą w przyszłym tygodniu" - na pewno nie a z zakupem hostingów robimy (robiliśmy) głupsze rzeczy.

Do tego powyżej dodałbym jeszcze :

Całkowity zakaz narzekania na darmowe hostingi i problemy z nimi związane

Ponieważ :

To tylko darmowe hostingi

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Co do narzekania macie rację.....

Ale myślę, że każdy początkujący będzie się starał za pierwszym razem kupić coś najtaniej jak się da... Przynajmniej ja tak zrobiłem.. Długo było w miarę ok aż wreszcie nadszedł czas na coś z wyższej półki.

A na republice też mam stronkę i pingi super tak jak pisał poprzednik :) stronka wizytówka znikoma ilość odwiedzin dziennie.... Pewnie przez to, że to gabinet stomatologiczny... hmm... a może jakoś da się z tego więcej odwiedzin niż 10-15 dziennie wyciągnąć... Trzeba pokombinowac :(

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Popieram!

Warto dodać:

Całkowity zakaz narzekania na firm pozycjonujących bez podanych danych rejestracyjnych firmy.

Całkowity zakaz narzekania na kradzieży treść, jeśli copyright jest dla dane wirtualne (np. nazwa domeny, alias itp.) bez podanie KONKRETNYCH danych do własciciela copyright-a.

Sarkazm tu nie pomaga.

Pozwoli sobie przypomieć mrtn - z moich zmian :)

Każdy kto kupuje pozycjonoeanie w takim miejscu sam siebie świadomie naraża na nieszczeście.

Każdy (kto pisał na swojej strony, że "copyright 2007 bigbambo ") sam siebie świadomie naraża na nieszczeście.

PS: bo ja mam prawa publikować wszystkie publikacje bigbambo z bigbambo wielka wieś/kabul/havanna/llanfairfechan i to pisemne - i skąd mam wiedzieć, że to inne bigbambo?

przydałby sie też zakaz narzekania na narzekanie :) 

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Idąc dalej tym tematem to może zakaz pisania postów bez podania na końcu: imienia, nazwiska, miasta, peselu, maila i nipu.

Tu nie chodzi o nas - pisanie postów tylko ofirmy, które oceniamy, krytykujemy. Tak jak pisałem samo sobie się dziwę bo przecież nie kupiłbym Samochodu bez paierów, alebo perfumu w słoiku z spod lady na bazarze.

alebo perfumu w słoiku z spod lady na bazarze.

Tu źle trafiłeś - coś wiem na ten temat - pójdziesz na wspaniały stadion dziesięciolecia i dostaniesz najnowsze perfumy za 19,99 ;) Z resztą wszystkie są w takiej cenie. Ludzie biorą że aż huczy. Nieważne że w środku pomyje.

Jeszcze lepiej mają Ci, co wykupili hosting w firmie z danymi, ale administrator (przed i po wpłaceniu kwoty) nie chce z nimi gadac ... Tutaj też przydałby się zakaz narzekania. ;]

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności