Skocz do zawartości

Wiecej linkow...

Mendax

Rekomendowane odpowiedzi

nie bede sie za bardzo rozpisywal, bo na odpowiednim blogu wszystko jest jako-tako rozpisane, a sam za 4 godziny musze wstac...

powiem tylko, ze googiel znacznie rozszerzyl teraz ilosc pokazywanych linkow zewnetrznych.

dla mnie bomba! :)

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Tak tylko szkoda ze to do uzytku indywidualnego https://www.google.com/terms_of_service.html

murfx.com - tworzenie stron internetowych

Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie.

wikększośc działań pozycjonerów są wbrew zasdom google

a linki sie przydadzą bardzo

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

power... jeszcze z datami... oj power...

swoją drogą google mnie coraz bardziej przeraża, a filmiki typu masterplanthemovie.com powoli przestają być tylko fikcją ;)

no i od razu piękne narzędzie szpieg ;) spróbujcie sobie posprawdzać tam jakieś spamiarki pod seo :tancze: pewnie niedługo później dostaną bana

narzędzie pewnie fajne, ale ze stosowaniem go do sprawdzania "stron wysokiego ryzyka" bym był ostrożny. za to do oglądania linków dla stron pozycjonowanych klientów super sprawa :shout:

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

A przydałoby się jeszcze, gdyby można było odliczyć linki z tych samych domen, ale nie wiedze takiej opcji (chyba, że jestem ślepy:P)

można wszystkie linki pobrać w CSV, a to już można w odpowiedni sposób obrobić w excellu, OO czy PHP...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności