Skocz do zawartości

Wiecej linkow...

Mendax

Rekomendowane odpowiedzi

je myślę, że to nie jest tak, że "pchamy stronę do szpiega"

to narzędzie daje nam więcej wiedzy o google niż się wydaje

wynika z niego, że dla każdej zaindeksowanej strony jest taka baza linków a narzędzie nam tylko udostępnia te dane

można teraz zauważyć między innymi, że google trzmya informacje o dosyć dawno zaindeksowanych linkach, których juz dawno na stronie nie ma a ta strona jest przeszukiwana przez boty regulanie

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

ja mam na trzech kontach

może zalezy od stażu

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

byla kilkugodzinna przerwa w dzialania na... naprawianie buga! :rolleyes:

mozna bylo podejrzec linki dowolnej strony... ciekawych rzeczy sie dowiedzialem. szkoda tylko, ze mialem tak malo czasu...

EDYCJA: dokladniej opisalem to na blogu

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

no i od razu piękne narzędzie szpieg :P spróbujcie sobie posprawdzać tam jakieś spamiarki pod seo :tancze: pewnie niedługo później dostaną bana

narzędzie pewnie fajne, ale ze stosowaniem go do sprawdzania "stron wysokiego ryzyka" bym był ostrożny. za to do oglądania linków dla stron pozycjonowanych klientów super sprawa :jezyk1:

masz zupełną rację, jeszcze jedno narzędzie do oflagowywania witryn, ja osobiście nie sprawdzałbym nawet stron klientów, wole wykorzystywać do tego sprawdzania SEO Elite.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

je myślę, że to nie jest tak, że "pchamy stronę do szpiega"

to narzędzie daje nam więcej wiedzy o google niż się wydaje

I jak juz wspomnial Kurt mniej niz Live i Yahoo. Czysty chwyt marketingowy, zeby jednoczesnie nie powiedziec za duzo, ale przeciagnac do swoich narzedzi czesc uzytkownikow narzedzi innych firm.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności