allCreative Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Dalej pliki będą tak duże po 2 dniach, że będzie pojawiał time of ? Dalej będzie spowalniał strony? Dalej się pobawisz tydzień i później olejesz system? Sprawdzałem już to 10 razy, duże pliki nie obciążają ładowania się strony a jeśli zaobserwowałeś cos takiego to podaj mi adres strony z zainstalowanym systemem i chętnie to zobaczę. System includuje tylko wybrany ciąg linijek nie czyta całego skryptu. A co do pobawienia się tydzień i olania systemu. TO ciągle pracujemy nad systemem. Mimo tego że nie siedziałem na tym forum i nie pisałem w kółko co i jak się dzieje w systemie nie znaczy że nic przy nim nie robie. po prostu nie martw się. System ma dobrze napisany algorytm wszystkich funkcji. pozostaje tylko analiza tego co się dzieje. na szczęście to nie zajmuje bardzo wiele czasu. Pozdrawiam. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 a teraz co zrobiliście... za 5 stron mam tylko (!!) 256 punktów - a miałem 10x mam nadzieję że to poprawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 no pięknie, dzisiaj zaglądam na moje konto, i widzę ze punkty mi spadły do 90 za qlweb z zaindeksowanym sitem 10k, outlinks=12, niewiem czy już sp*******ć z systemu bo może to tylko chwilowy błąd ps. jeśli rzeczywiście wg Was taki qlweb jest tyle wart, to pytam się czy to jest naprawdę uczciwa wycena ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Kukis i MOUKETTA podajcie swoje ID ( bo niby skąd mam wiedzieć jakie wy tam macie strony ) Odezwijcie się do mnie na GG: 2802373 Zmieniliśmy trochę algorytm oceniania, gdzie wszystkim dobrym strona podskoczyła znacząco punktacja. O co opiera się nowa punktacja? Przede wszystkim o PR oraz o rzeczywista ilość zlokalizowanych pod stron. Teraz punktacja za strony odświeżają się codziennie ( bowiem codziennie spidery odwiedzają plik txt i patrzą ile nowych pod stron zostało dodanych do pliku ). I ci którzy np umieścili linki tylko na głównej i dostawali wcześniej punktacje za cale site teraz mogli dostać po dupsku... LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
interaktywny Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ponieważ MSN / LIVE nie udostępnia już polecenia link, a Google nie wyświetla wszystkich, proponuję info o linkach ściągać z Yahoo - o ile ten parametr też jest brany pod uwagę. W tym momencie na podstronie "Moje strony" w "info" mamy 0. Pozycjonowanie, Google dance, PageRank, keyword density :: SEO blog :: globalwarming awareness2007 contest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dlatego MSN juz nas nie interesuje teraz dane będą zbierane dane standardowo z google link i site + do tego 2 wyszukiwarki yahoo i alltheweb.com W czwartek do godziny 20tej, zostaną wprowadzone wszystkie nowości które zapowiadaliśmy na tym forum. Zostanie także ostatecznie juz zmodyfikowany algorytm oceniania. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 najpierw musicie promowac strony inne niz katalogi lub dmozy niestety na to co jest w Waszym systemie ja tez tylko wkladam takie strony, ale jesli okaze sie ze bede mial za nie tak malo punktów to poprostu nie bedzie mi sie wasz system oplacac gdyz nie wrzuce strony tematyczniej aby za nia dostać 100 linków w katalogach ja wasz system lubilem gdyz dawal linki stale i pozwalal zdobyc troche linków stalych nawet na smietnikach ale dzieki wlasnemu systemowi podlinkowywalem sobie te wpisy dzieki czemu oplacalo sie korzystac z systemu obcinajac punkty za katalogi ktorych wg mnie jest jakies 80% w systemie z tego co widze po przyznanych linkach dojdzie do tego ze ludzie odejda a to polozy system, ale to wasz system i mam nadzieje ze dobrze to rozwiążecie (choć nie ma rozwiązań idealnych) Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 allCreative, czy ta "amnestia" oznacza że odbanujesz moje katalogi? System gwiazdek? To koniak ma taki system:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Już pisałem co myslę o linkach z katalogów w systemach wymiany. Jak bede chciał miec linki z katalogów to dodam je ręcznie i do tego nie będą one ze stopek, nie zapłacę za nie punktów i będe je miał jeszcze w tekście tematycznym. Więc pytanie czy warto mieć linki w katalogach z systemów wymiany ? Na pewno TAK dla osób mających z katalogów punkty ale czy też TAK dla osób mających punkty z wartościowych serwisów za co w zamian dostają linki w katalogach ? Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Na pewno TAK dla osób mających z katalogów punkty ale czy też TAK dla osób mających punkty z wartościowych serwisów za co w zamian dostają linki w katalogach ? Po to ludzie tu piszą, zeby inni to czytali i nie zadawali tych samych pytań, na tym polega idea forum dyskusyjnego. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 za katalog stron qlweb dostałem na poczatku 600pkt i z niewiadomych przyczyn ilosc pkt spadła do 96 i sie zmienia o +/- 5, czemu tak się dzieje? Login w livelink: patro hasło: ************* Pozdro ^^ Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 mi przy normalnej stronie spadło z 700 na 50 O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Jednym słowem nie opłaca się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ja osobiście przeszłem na carramba.net, link z refem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Nie róbcie tego adminom systemu a ich 50% prowizja?... Zrobili by nową wersję systemu - mają już silnik i wsio, to by postawili nową bazę i robili by elitarny system, a nie teraz jak już każdy ma linki wywalają pkt.... żenua Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.