allCreative Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 patro - Dlatego spadła ci punktacja bowiem został zmieniony algorytm oceniania. ( o którym pisałem wyżej ) Twoje pod strony generują się w taki sposób: index.php?kat=25&pod=20479 dlatego, klient livelink jeszcze nie lokalizuje takich pod stron. ( do końca tygodnia wprowadzimy nowego klienta który będzie lokalizował także takie pod strony ) Dostałeś bonus za stronę 1000 punktów. -------------------------------------------------------------------- Poza tym zapraszam do systemu, wprowadziliśmy ostatnie zmiany o których pisałem na forum, skanują się jeszcze strony w yahoo i alltheweb.com 2 nowych wyszukiwarkach które uwzględniliśmy w analizie stron www podłączanych do systemu. Niebawem wprowadzamy tematyczne rozdawanie linków! Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ok wszystko juz jest ok, Pozdro Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 system bardzo mi się podoba, wartość qlwebów=0 więc punktów=0 , szybki kontakt jak i reakcje admina na problemy , linki z systemu idzie szybko odczuć. Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lok Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hm...chyba nie mowisz ze system dalo sie odczuc kilka miechow temu ,gdy 3/4 podstron katalogow nie bylo zaindeksowanych? LOK - LIGA OBRONY KRAJU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 dodalem kilka opisow gg. strasznie malo tych punktow faktycznie. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 System można odczuć faktycznie... jak się daje 10 linków czy 15 to pamiętam że jakiś czas temu aby zaindeksować home trzeba było czekać 2-4 tygodnie... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Moje opisygg powoli dostaja co raz wiecej punktow. 3,5k z pr3 na starcie dostalo 30 punktow, teraz juz 1130. Moze faktycznie zlicza wedlug wizyt bota? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Też mi się dzisiaj zwiększyła się ilość punktów i to ok. dwukrotnie, a podpięte mam zwykłe katalogi. Może po prostu jest inflacja punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Punkty odswierzają się codziennie względem ilości zlokalizowanych pod stron. Użytkownicy którzy mili podłączone nawet zwykle katalogi ale mieli zainstalowany kod na wszystkich pod stornach teraz dostali jeszcze więcej. A po du**e dostali ci którzy walili z nami w hu*A Pozdrawiam wszystkich użytkowników livelink.pl Pamiętajcie ciągle zmieniamy system na lepszy! Razem możemy więcej! LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 tez jestem zadowolony choc wczesniej wydawalo mi sie ze system idzie w zlym kierunku, ale moje zwykle katalogi dostaly teraz dopalenie punktowe wiec chyba w najblizszym czasie wrzuce cos wiecej Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 allCreative jeżeli chcesz już używać w pełni języka polskiego to ch**a (w przypadku gdy o to Ci chodziło) pisze się przez "ch"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 A dmoza można dodać? Adres jest na razie tajny. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja w tego typu systemie pozwoliłbym na wszystko. Tzw. "śmietniki" to rzecz bardzo względna a jak pokazuje niezmiennie praktyka tak głośno zalecana przez Google "tematyczna zgodność" przy linkowaniu to (póki co) pieśń przyszłości. Tak więc mi pasuje żeby moje linki pojawiały się byle gdzie, byle Googlebot tam często zaglądał. Qlweby, dmozy, itd. - o ile dobrze indeksowane i odwiedzane nie powinny być gorzej oceniane od innych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Czemu mi liczy linki wychodzące, linki które są wewnętrzne ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czemu mi liczy linki wychodzące, linki które są wewnętrzne ? : ) Liczy ci linki wychodzące ze strony głównej do innych domen. ( nie wliczając to 5 linków LiveLink ) A teraz Trochę Info. Po 1 Zmieniliśmy Program Partnerski. Zlikwidowaliśmy te grosze które webmasterzy zgarniali za polecone strony w zamian powiększyliśmy ilość punktów na 1 i 2 poziomie polecenia 30% za 1 poziom polecenia ( było 15% ) 5% za 2 poziom polecenia ( było 2% ) Wydaje mi się ze to lepsza opcja! Po 2 Podnieśliśmy punktacje za strony które przyporządkowaliśmy do kategorii DOBRE. Jeśli ktoś ma stronę w tej kategorii i sprawdzi o ile Cały systemik Śmiga elegancko, podnieśliśmy punktacje za strony, rozdają się codziennie tysiące linków, spidery sprawdzają tysiące lokalizacji w poszukiwaniu brakujących linków - zachęcam do rejestracji się w systemie! A co do tego co przyjmujemy to i domoza przyjmiemy jeśli jest on w miarę silny. i nie rozlatuje się na strzepy Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.