Pawka Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Prosze? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Prosze? ???? nie rozumiem zadowolony czy nie zadowolony ? LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 wydaje mis ię że nei napsiałes tego po polsku ... tez mialem kłopot w pierwszej chwili z zaskoczeniem OCB Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~luk@s~ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 podnosi stronę w wyszukiwarkach tylko: strona ma ponad 3 tys podstron a w panelu jest tylko 200 w panelu pokazuje się że nie mam linków do strony strona która ma 3tyś podstron w google dostała mniej punktów niż strona której nawet w googel nie ma admin w ogóle nie zagląda na forum "Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1" mimo tych błędów to i tak najlepszy darmowy system wymiany linków z których korzystałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dlatego nie korzystam z tego systemu (część z błędów wymienił ~luk@s~ ). Wszystko administrowane jest mało profesjonalnie. Miałem w nim stronę, przetestowałem i nie zostanę przy nim. Inne są o niebo lepsze, ale mam nadzieję, że system idzie w coraz lepszym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Luk@s - proszę cię odezwij się do mnie na gg, bądź napisz email o jaka stronę chodziło. Na obecna chwile dane odnośnie site i linków do strony pobierane są z 3 wyszukiwarek. Zmieniliśmy algorytm oceniania o czym pisałem! Co do zlokalizowanych pod storn to te dane odświeżają się codziennie i wraz z wzrostem zlokalizowanych pod stron, na których nawet nie musza być wgrane linki, dostajesz większą punktacje. osablood - nie wiem co masz administrowane mało profesjonalnie? Daje do mnie pełen kontakt, w tym min. numer GaduGadu na który możesz się w każdej chwili odezwać. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Na obecna chwile dane odnośnie site i linków do strony pobierane są z 3 wyszukiwarek. Na ilość pkt nie narzekam, jednak chciałbym w tym miejscu zaznaczyć, że są ludzie (ja), którzy blokują inne wyszukiwarki, niż google, na swych stronach, mam nadzieję, że bierzesz to pod uwagę.... Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Na ilość pkt narzekam, stronki maja z 2-3-5k site w google a dostaja po 150-200 punktów allCreative ardzo lubi oceniac stronki według pr - no to maja pr. a dostaja po 150-200 punktów. Cale konto mam czerwone w banach za qlweby, a teraz sie okazuje mozna dawac juz i dmozy. GDZIE LOGIKA? Na guziku an napisane - skontaktuj sie z adminem, czy napisz do admina - probowalem - nie mozna. a propos - w jakim celu mam z nim sie kontaktowac? konto bb - strona nr 8. Linków do strony:15300 Zaindeksowanych podstron: 2290 Punktacja za stronę: 32pkt zadowolony czy nie zadowolony ? za Zaindeksowanych podstron: 2290 nków do strony:15300 Punktacja za stronę: 32pkt? zadowolony czy nie zadowolony ? nie zadowolony. poprzednich takich stron z taka "Punktacja za stronę" skasowalem z 10. system do kitu. nic nie mozna zrozumiec. za co punkty? dlaczego jedna stronka dostae 3k punktow a inna z takim samym site - 30? dlaczego qlweby nie mozna a dmozy mozna? po co info o pozycji w google? a w yahoo? dlaczego bany wizualnie nie znikaja? dla mojego sumienia? zeby bylo mnie wstyd? w linkorn bany na pare lat. a w ll? KIEDYS ZNIKNA? domoza przyjmiemy jeśli jest on w miarę silny? ile procent do punktów dostane za silnego dmoza? a za slabiego? ile bl wedlug google - silny dmoz? a wedlug yahoo? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Pawka ja za 2 dmozy dostałem w sumie 158 pkt, a za wartościową stronę 10 000 więc może warto tak spróbować ... A szczerze to i tak pikt na wiele Ci się nie przydadza bo teraz linki sa bardzo słabe, może jak bedziesz mial z 1000 linków to coś poszujesz ... podobno maja wejsc ciekawe i nowatorskie rozwiazania niebawem - moze wtedy cos dodam do systemu, bo teraz z 70% pkt lezy wolna ... fajnie by bylo jak by przez bazar mozna bylo je wynajac Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinth Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Zarejestrowalem sobie konto w LiveLinku, wrzucilem do niego kilka stronek PR1-3 lacznie ok 5000 site. Niestety na kazdej z nich LiveLink rozpoznaje site 0, PR 0, backlinks 0, ocena strony: bardzo slaba. Co jest grane ? Tutaj bedzie sygnaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja długo mam jeszcze czekać na jakąś reakcje admina? Kiedyś dodałem jedną, pare dni temu dodałem druga stronę i nic 46 punktów, źle naliczony PR, site 0, linki 0, reakcji admina na kontakt 0. OCENA SYSTEMU - 3=. Powód edycji: zmiana oceny, bo pyskówka zadziałała. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 nie bronie systemu bo tez tak miałem ale wystarczy poczekaj kilka/naście dni az LL sam sprawdzi ile podsrtron jest zaindeksowanych i bedzie chulało jeden katalog po miesiącu ma ponad 10kilo pkt Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 pisaliście ze nie mozna dodawać qlwebów, skoro tak to dlaczego 99% moich linków jest własnie na nich??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 moze wyszłi z założenia że prawo nei działa wstecz i nie wywalili qlwebów ktore są do tej pory w systemie ? (podobnie postąpił linkme). Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 tylko ze w linkme nawet w grupie slim jest ich o wiele mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.