Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wydaje mis ię że nei napsiałes tego po polsku ... tez mialem kłopot w pierwszej chwili z zaskoczeniem OCB :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

podnosi stronę w wyszukiwarkach tylko:

• strona ma ponad 3 tys podstron a w panelu jest tylko 200
  • w panelu pokazuje się że nie mam linków do strony
  • strona która ma 3tyś podstron w google dostała mniej punktów niż strona której nawet w googel nie ma :D
  • admin w ogóle nie zagląda na forum
  • "Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1"

mimo tych błędów to i tak najlepszy darmowy system wymiany linków z których korzystałem

Dlatego nie korzystam z tego systemu (część z błędów wymienił ~luk@s~ ). Wszystko administrowane jest mało profesjonalnie. Miałem w nim stronę, przetestowałem i nie zostanę przy nim. Inne są o niebo lepsze, ale mam nadzieję, że system idzie w coraz lepszym kierunku :D

468x60.png

Luk@s - proszę cię odezwij się do mnie na gg, bądź napisz email o jaka stronę chodziło.

Na obecna chwile dane odnośnie site i linków do strony pobierane są z 3 wyszukiwarek.

Zmieniliśmy algorytm oceniania o czym pisałem!

Co do zlokalizowanych pod storn to te dane odświeżają się codziennie i wraz z wzrostem zlokalizowanych pod stron, na których nawet nie musza być wgrane linki, dostajesz większą punktacje.

:)

osablood - nie wiem co masz administrowane mało profesjonalnie?

Daje do mnie pełen kontakt, w tym min. numer GaduGadu na który możesz się w każdej chwili odezwać.

:D

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Na obecna chwile dane odnośnie site i linków do strony pobierane są z 3 wyszukiwarek.

Na ilość pkt nie narzekam, jednak chciałbym w tym miejscu zaznaczyć, że są ludzie (ja), którzy blokują inne wyszukiwarki, niż google, na swych stronach, mam nadzieję, że bierzesz to pod uwagę....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Na ilość pkt narzekam, stronki maja z 2-3-5k site w google a dostaja po 150-200 punktów

allCreative ardzo lubi oceniac stronki według pr - no to maja pr. a dostaja po 150-200 punktów.

Cale konto mam czerwone w banach za qlweby, a teraz sie okazuje mozna dawac juz i dmozy.

GDZIE LOGIKA? Na guziku an napisane - skontaktuj sie z adminem, czy napisz do admina - probowalem - nie mozna.

a propos - w jakim celu mam z nim sie kontaktowac?

konto bb - strona nr 8.

Linków do strony:15300

Zaindeksowanych podstron: 2290

Punktacja za stronę: 32pkt

zadowolony czy nie zadowolony ?

za Zaindeksowanych podstron: 2290 nków do strony:15300 Punktacja za stronę: 32pkt?

zadowolony czy nie zadowolony ?

nie zadowolony.

poprzednich takich stron z taka "Punktacja za stronę" skasowalem z 10. system do kitu.

nic nie mozna zrozumiec. za co punkty? dlaczego jedna stronka dostae 3k punktow a inna z takim samym site - 30?

dlaczego qlweby nie mozna a dmozy mozna? po co info o pozycji w google? a w yahoo?

dlaczego bany wizualnie nie znikaja? dla mojego sumienia? zeby bylo mnie wstyd?

w linkorn bany na pare lat. a w ll? KIEDYS ZNIKNA?

domoza przyjmiemy jeśli jest on w miarę silny?

ile procent do punktów dostane za silnego dmoza? a za slabiego?

ile bl wedlug google - silny dmoz? a wedlug yahoo?

Pawka ja za 2 dmozy dostałem w sumie 158 pkt, a za wartościową stronę 10 000 więc może warto tak spróbować :)... A szczerze to i tak pikt na wiele Ci się nie przydadza bo teraz linki sa bardzo słabe, może jak bedziesz mial z 1000 linków to coś poszujesz :)... podobno maja wejsc ciekawe i nowatorskie rozwiazania niebawem - moze wtedy cos dodam do systemu, bo teraz z 70% pkt lezy wolna ... fajnie by bylo jak by przez bazar mozna bylo je wynajac :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

A ja długo mam jeszcze czekać na jakąś reakcje admina? Kiedyś dodałem jedną, pare dni temu dodałem druga stronę i nic 46 punktów, źle naliczony PR, site 0, linki 0, reakcji admina na kontakt 0. OCENA SYSTEMU - 3=.

Powód edycji: zmiana oceny, bo pyskówka zadziałała.

Eksperyment Discover.pl

nie bronie systemu bo tez tak miałem ale wystarczy poczekaj kilka/naście dni az LL sam sprawdzi ile podsrtron jest zaindeksowanych i bedzie chulało :) jeden katalog po miesiącu ma ponad 10kilo pkt :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

moze wyszłi z założenia że prawo nei działa wstecz i nie wywalili qlwebów ktore są do tej pory w systemie ? (podobnie postąpił linkme).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności