Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Katalogi także mają swoja moc, I te które zostały w systemie raczej tam będą.

Na obecną chwile przerobiliśmy algorytm tak że w większym stopniu rozdaje linki na stronach z kategorii dobre, później średnie a na koniec uzupełnia słabymi czyli katalogami. Sytuacja zatem powinna się poprawić.

Z kolei za kilka dni planujemy zorganizować akcje w której to wyłonimy około 100 katalogów z systemu na których linki bedą za darmo. w ten sposób, osobą mającym wiele linków na katalogach wzrośnie ilość lokalizacji.

Pawka - masz do mnie gg, rozmawialiśmy niejednokrotnie. Odezwij się może jakieś katalogi powrócą.

Zmiany na ten tydzień:

+ opcja wynajmu punktów.

+ zwiększenie maksymalnej liczby dziennego przyrostu

+ uwzględnienie liczby linków z yahoo przy początkowo naliczanej punktacji.

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jeszcze tego nie wprowadziliśmy. Okazało się ze trzeba to troszeczkę inaczej rozwiązać niż początkowo szacowaliśmy ;)

I jeszcze Wujas mi się wczoraj poślizgnął na podjeździe i trzeba było go :D odwieść na poskładanie :D

( dlatego też nie wyrobiliśmy się w zapowiadanym terminie )

Napisze na tym forum

jak tylko wprowadzimy opcje transferowania punktów

Ps. Dodaliśmy wczoraj parę nowych opcji.

+ przede wszystkim zwiększyliśmy możliwe opcje dziennego przyrostu do 150 lokalizacji dziennie.

+ dodaliśmy info w zakładce Moje Linki o sumie dziennego przyrostu wszystkich linków. ( dzięki temu można oszacować za ile dni braknie punktów na dalsze przyrosty )

+ Zwiększyliśmy delikatnie ilość przyznawanych punktów. ( osoby mające dużo linków do strony w yahoo powinni zauważyć różnice )

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Ciekawy system, ale przyznawanie stronom odpowiednich kategorii jest koszmarnie długie i Admini musza poważniej traktować userów. Bo to co sie czyta na forum systemu, troche zniechęca :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ponownie: po tym jak moje qlweby dostały bana - system nadal na nich wyświetla linki.

Komu te linki idą i dlaczego mam ich wyświetlać zadarmo? (kilka mieśęcy)

Pamiętam, że sprawa juz była poruszana?

Pamiętam, że linki ze zbanowanej domenki przydzielane są losowo wszystkim użytkownikam systemu jak w komunizmie?

Naprawde?

Aha, odpowiadam na laskawą propozycje admina w sprawie dodania moich qlwebow do systemu z powrotem.

Szkoda mi czasu na takie coś.

Rozumiem, że ludzie maja różne gusty, moja żona naprzyklad nie lubi mięso, a ja lubie.

Ale to taka arogancja i ... jak by to powiedziec delikatnie ... że ja dodaje stronki, admin je wywala, a linki nadal wyswietlam zadarmo.

Probuje taką sytuacje wyobrazić w innych systemach, naprzyklad w ukochanym eweblinku i nie moge.

Każdemu sie może zdażyc dostac bana a weblinku, ale system potem nie wyswietla linkow na zbanowanej stronie.

A w linkmi? A w innych systemach? Nie ma czegoś takiego.

Probuje policzyc ilosc godzin na bezsensowna robote dodawania i usuwania moich stronek do ll i slabo mi sie robi.

Ile moglem postawić w tym czasie dmozow, qlwebów, otwartych, precli, opisów gg, tekstów piosenek, wiki, senników i innych pieknych stronek.

Zamiast tego - manowalem- traciłem czas w durnych gadkach. Próbowalem przekonać w oczewistej oczewistosci. Czas -

na bezsensowna gadke i przekonywanie admina, że nie tylko pr jest ważny, że bl-y są też ważne, nawet bardzej, że ilośc wizyt botów jest ważna.

na bezsensowna polemike, na dodawanie, na proszenie, na zdiwienie dklaczegóż znów tak mało punktów, na prośby.

Laskawie się zgodziłeś że opisy gg akceptujesz, dodalem jednego. Może z czasem dodam jeszcze kilka.

Punkty ladnie rosna, mam juz 13k za gg. Na reszte - Szkoda czasu.

A mi strony straciły wiele pkt, miałem ok 20 000, a teraz mam 12 000 ... szkoda, ze system zmienia zasady w trakcie gry...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

1. Powinniście zrobić coś takiego, że jak googlebot odwiedzi daną podstronę 1x to dostaje 1 pkt. za 1 podstronę, jak odwiedz 15x - 15 pkt. itd. ...

2. Powinniście zacząć promować serwis na zagranicznym rynku, w tej chwili jest zdecydowanie deficyt na systemy darmowe, ładnie dodające linki i przede wszytkim bezawaryjne, przygotowanie anglojęzycznej częsci systemu to roboty raptem na 2 godziny.

1. Powinniście zrobić coś takiego, że jak googlebot odwiedzi daną podstronę 1x to dostaje 1 pkt. za 1 podstronę, jak odwiedz 15x - 15 pkt. itd. ...

to bylo w linkorn na poczatku i jak sie oakzalo mozna bylo niezle rolowac system, teraz w linkorn masz linka tam gdzie był bot, a w tym systemie mi obecny podzial punktow odpowiada i tylko jeszcze ta mozliwosc przelewania punktów i system sam zacznie sie rozrastac

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

No i dodalem kolejne 3 stronki z godzine temu i juz na 1 mam bana. Rozumiem że to w ramach odpowiedzi na mój post? Bóg zaplać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności