allCreative Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opcja Transferu Punktów będzie aktywna jutro o godzinie 11tej. Mamy to już gotowe ale, znalazłem mały błąd, dlatego przesuniecie terminu. Zapraszam Do LiveLink.pl LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 a juz chcialem sie pytac gdzie to jest bo nie moge zmeinic a na meila dostaelm info ze juz jest (post przed edycją) Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pawka nadal się męczysz z tym systemem? Jak dostałem bana to usunełem wszystkie strony i pozostawiłem tylko by nie stracić linków. Od tego czasu dodałem tylko jedną by dostać na nią bonusa (był taki dzień, że wartościowe strony dostawały premie), ale co z tego, ze jedna dostanie bonusa jak z 2 pktów ubędzie... jak zwykle dałem się nabrać na chłyt matettingowy. Czy jest gdzieś opisana zasada naliczania pktów czy po prostu jest to zależne ile właściciel wypije? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 CrashXT, system mnie bardzo się podoba. Serio. Widze liste lokalizacji swoich linkow, i te linki - tam są. (widze tam prawie same qlweby, autentycznie takie same jak moje za które dostałem bana ze znaczkiem "!" ma początku kategorii:), moge różnicować archory, moge ustalać przyrost linków dziennie, moge bardzo wiele innych rzeczy. System jest przyjazny. Nie podobają mi sie tylko bany bez tlumaczeniaza takie qlweby które innym można, a mnie nie, no i to ze takie sprawy mam zalatwiac przez gg, którego zresztą odynstalowałem jako zlodzieja czasu. Co takiego usłyszec przez gg, o czym nie można mnie powiadomić normalnie? Jest jeszce owszem tajemnica co do naliczania punktów, ale już nic nie pisze, bo znów dostane bana na kolejne stronki, a zostalo ich tylko 3:). Widzisz, jestem zastraszony jak kubanczyk scigany przez Fidela:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ale czy da sie być w systemie nie wiedząc czy rano nie obudzisz się z banem na wszystkich stronach lub z 10 pkt, bo admin Ci zetnie...? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Może po prostu odkąd wprowadzili podział na strony kiepskie, dobre i bardzo dobre, Twoje strony zostały przydzielone do niższej kategorii i stąd mniejsza ilosć punktow? Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ale jeszcze na gg rozmawiałem z adminem po tym podziale, widział te strony i nie było mowy o zmniejszaniu pkt, więc to taka dwulicowość... Dodatkowym rarytasem jest tak, że chciałem sie z nim skontaktować na gg i odpisał abym mu wyjaśnił o co chodzi bo nie zrozumiał po pierwszej wiadomości i od kilku dni nie znalazł nawet chwili by odpisać dlaczego zostały mi ścięte pkt. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 a propos katalogow z wykrzyknikami w kategoriach: własni edlatego zaprzestałem dawania możliwosci wpisywania kategorii ... dzieki temu mniej syfu za co można liczyć na lepsze postrzeganie katalogów. Moze własnie amdin LL tez tak mysli ale to tylko sugestia. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A co się stało dziś w nocy, że rano zobaczyłem że jakieś 2-3tys. punktów mi wcięło? Może to nie jest wiele, ale zawsze i gorzej, że miałem jeszcze wczoraj ok 300 linków możliwych do rozdzielenia a dziś już 0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 CarshXT - znowu przesadzasz. Ja ci nie zdejmowałem żadnych punktów, albo dodałeś więcej linków wychodzących, albo nie wiem co. w każdym bać razie system sam odświeża punktacje i jak coś sie zmienia na minus to punktacja też leci na minus. zgred w przypadku pawki to było tak że on dodawał katalogi które były pogenerowane na tej samej bazie, nawet wpisy po wygenerowaniu były te same. Te same kategorie i wszystkei z wykrzyknikami I niektóre katalogi w ogóle nie poindexowane. Pawka to wporządalu chłopak ale nie mogę pozwolić mu na tego typu jazdy w systemie. Tak czy tak ma trochę punktów i niektóre strony mu pozostały w LIVELINK.pl qazy - 300 linków mniej to 600 punktów a nie 2 do 3k Ps. Dzisiaj na 100% ruszą transfery LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak traktujesz osoby będące w systemie? Co mają linki do ilości pkt za stronę? Skoro strony miały po kilka k, a teraz maja kilkaset pkt. to może warto powiedzieć na jakiej zasadzie traci się 80% zaplecza. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Trzea naprawde mocno lubic ten system. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 CrashXT - Może system przeskandował podstrone, i zmienił się PR, wzrosła ilość linków wychodzących, albo spadła ilość linków do strony. W każdym bąć razie ostatnio dodaliśmy opcje w algorytmie oceniania że strona od razu na starcie po podłączeniu jej do systemu dostaje 50% sumy linków prowadzących do strony w wyszukiwarce yahoo.com ( czyli yahoo widzi 50 000 linkow do strony głównej dajemy ci 25 000 punktów od razu przy podłączeniu strony głównej ) Więc jeśli teraz, w tym monecie coś komuś spadło, to albo to co podłączył to kompletne 0 albo wystąpił jakiś błąd. CO najlepiej było by mi bezpośrednio zgłosić... na gg: 2802373 czy email: admin@livelink.pl PS. TRANSFERY SĄ JUŻ AKTYWNE Ps2. Pawka odezwij się do mnie na GG! Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ciekawe, że strona, która w waszym systemie ma ponad 2 000 linków przy nadawaniu pkt ma 0 linków ... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 oki tylko jeszcze mam pytanie nie widze opcji czasowej przy tranferze - czy mozna ja ustawic na ile jest przelew czy msuze pilnowac na ile i komu przelałem Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.