Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pawka nadal się męczysz z tym systemem? Jak dostałem bana to usunełem wszystkie strony i pozostawiłem tylko by nie stracić linków. Od tego czasu dodałem tylko jedną by dostać na nią bonusa (był taki dzień, że wartościowe strony dostawały premie), ale co z tego, ze jedna dostanie bonusa jak z 2 pktów ubędzie... jak zwykle dałem się nabrać na chłyt matettingowy.

Czy jest gdzieś opisana zasada naliczania pktów czy po prostu jest to zależne ile właściciel wypije?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

CrashXT, system mnie bardzo się podoba. Serio. Widze liste lokalizacji swoich linkow, i te linki - tam są.

(widze tam prawie same qlweby, autentycznie takie same jak moje za które dostałem bana ze znaczkiem "!" ma początku kategorii:),

moge różnicować archory, moge ustalać przyrost linków dziennie, moge bardzo wiele innych rzeczy. System jest przyjazny.

Nie podobają mi sie tylko bany bez tlumaczeniaza takie qlweby które innym można, a mnie nie, no i to ze takie sprawy mam zalatwiac przez gg, którego zresztą odynstalowałem jako zlodzieja czasu. Co takiego usłyszec przez gg, o czym nie można mnie powiadomić normalnie?

Jest jeszce owszem tajemnica co do naliczania punktów, ale już nic nie pisze, bo znów dostane bana na kolejne stronki, a zostalo ich tylko 3:).

Widzisz, jestem zastraszony jak kubanczyk scigany przez Fidela:)

Ale czy da sie być w systemie nie wiedząc czy rano nie obudzisz się z banem na wszystkich stronach lub z 10 pkt, bo admin Ci zetnie...?

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Może po prostu odkąd wprowadzili podział na strony kiepskie, dobre i bardzo dobre, Twoje strony zostały przydzielone do niższej kategorii i stąd mniejsza ilosć punktow?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Ale jeszcze na gg rozmawiałem z adminem po tym podziale, widział te strony i nie było mowy o zmniejszaniu pkt, więc to taka dwulicowość...

Dodatkowym rarytasem jest tak, że chciałem sie z nim skontaktować na gg i odpisał abym mu wyjaśnił o co chodzi bo nie zrozumiał po pierwszej wiadomości i od kilku dni nie znalazł nawet chwili by odpisać dlaczego zostały mi ścięte pkt.

a propos katalogow z wykrzyknikami w kategoriach: własni edlatego zaprzestałem dawania możliwosci wpisywania kategorii ... dzieki temu mniej syfu za co można liczyć na lepsze postrzeganie katalogów.

Moze własnie amdin LL tez tak mysli ale to tylko sugestia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

CarshXT - znowu przesadzasz. Ja ci nie zdejmowałem żadnych punktów, albo dodałeś więcej linków wychodzących, albo nie wiem co. w każdym bać razie system sam odświeża punktacje i jak coś sie zmienia na minus to punktacja też leci na minus.

zgred w przypadku pawki to było tak że on dodawał katalogi które były pogenerowane na tej samej bazie, nawet wpisy po wygenerowaniu były te same. Te same kategorie i wszystkei z wykrzyknikami :D I niektóre katalogi w ogóle nie poindexowane.

Pawka to wporządalu chłopak ale nie mogę pozwolić mu na tego typu jazdy w systemie. Tak czy tak ma trochę punktów i niektóre strony mu pozostały w LIVELINK.pl

qazy - 300 linków mniej to 600 punktów a nie 2 do 3k :D

Ps. Dzisiaj na 100% ruszą transfery

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Jak traktujesz osoby będące w systemie? Co mają linki do ilości pkt za stronę? Skoro strony miały po kilka k, a teraz maja kilkaset pkt. to może warto powiedzieć na jakiej zasadzie traci się 80% zaplecza.

CrashXT - Może system przeskandował podstrone, i zmienił się PR, wzrosła ilość linków wychodzących, albo spadła ilość linków do strony.

W każdym bąć razie ostatnio dodaliśmy opcje w algorytmie oceniania że strona od razu na starcie po podłączeniu jej do systemu dostaje 50% sumy linków prowadzących do strony w wyszukiwarce yahoo.com ( czyli yahoo widzi 50 000 linkow do strony głównej dajemy ci 25 000 punktów od razu przy podłączeniu strony głównej ) Więc jeśli teraz, w tym monecie coś komuś spadło, to albo to co podłączył to kompletne 0 albo wystąpił jakiś błąd. CO najlepiej było by mi bezpośrednio zgłosić... na gg: 2802373 czy email: admin@livelink.pl

PS. TRANSFERY SĄ JUŻ AKTYWNE

Ps2. Pawka odezwij się do mnie na GG!

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności