Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
oki tylko jeszcze mam pytanie nie widze opcji czasowej przy tranferze - czy mozna ja ustawic na ile jest przelew czy msuze pilnowac na ile i komu przelałem

Masz w transferach wyszczególnione komu przelałeś, datę i ile!

Jak klient rezygnuje z transferu, nie zapłaci w terminie to go usuwasz ;) i tyle!

Ktos chce kupic?

tylko za ile one są warte? :P

1000 punktów 40zł miesiąc

10 000 punktów 300zł miesiąc.

40 000 punktów 1000zł miesiąc.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

A teraz coś co pokazuje kim jest administrator systemu:

2802373: (20:07)

cos ci sie chyba powalilo

(20:08)

pi*******z gupoty

Oczywiście sam zaczął rozmowę w sposób bardzo elegancki:

2802373: (13:59)

ej

co ty

znowy

wypisujesz

na tym forum

co ?

Heh tak to jest jak dziecko napisze system...

Dodano:

(20:19)

Ty

Powaliło ci sie w głowie

dzieciaku ?

(20:20)

mozesz ze man tu porozmawiac czy sie boisz

?

umiesz tlyko pi******c obelgi

szczylu ?

sluchaj

dojade

ci i ci tak napierdole

seków

ze sie posrasz

za te gupoty

i za towje zachowanie

wytumaczylem ci jak dziala algorytm oceniania

prosilem o adres storny ktora

zekomo podlaczyles

i nic!

jak ci sie nie podoba

to nie

przyjade

ku**a

na ten twoj

zlot

i najlepiej

uzbroj sie w kolegow

(20:21)

bo beda ci potrzebni!

szook mnie obroni ;)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

o so chozi ? - kurde to ja aferzysta a Wy się sprzeczacie jak dzieciaki.

Wyluzujcie, bo kurde jeden drugiego kolegami straszy i mam wrażenie jakbym się do czasów podstawówki wrócił.

Jeszcze nie raz razem piwo wypicie, więc po co macie się obrażać wzajemnie, grozić sobie itp. itd.

Nie wiem z kim pisałeś CrashXt ale masz co robić przy imprezie, więc się nie stresuj szkoda czasu.

Dziwi mnie bo nie w temacie jestem :) o co się sprzeczacie i kto z kim, za co po co :) a na koniec jeszcze szookowirówke wkrecacie.

Kurde mama na obu kapcia powinna zapodać :). Już sobie darujcie bo Świeta idą, dużo pracy jest, nawet ja nie mam czasu :) wyszukiwać przekrętów i afer w systemach. ;):P;)

szook - w skrócie - właściciel systemu ma mi za złe, ze wyrażam własne zdanie i mnie straszy pobiciem, ja nawet z nim nie prowadzę rozmowy a tym bardziej nie zniżam sie do jego poziomu i go nie straszę ;)...

Tak jak powiedziałeś przy organizowaniu imprezy jest co robić więc to robie:)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Nie to teraz ty pokazałeś że nie jesteś dzieciakiem tylko dzieciurem!

BO jak pisze do ciebie na GG żebyś mi podał adres strony by przeanalizować co się stało to nie, mniemasz czasu!

Ale na forum pierniczyć obelgi to masz czas chłopcze!

Wpadnę na tą twoja konferencje i w tedy sobie porozmawiamy! ( wiem jak juz piszesz na forum, wiem jak gadasz na GG, zobaczymy jak pogadasz na realu jak dostaniesz klapsa )

Tłumaczyłem ci jak działa system, jak ocenia!?

Podobno miałeś stronę która mimo tego ze miała masę linków do strony widocznych w yahoo dostała 0 punktów! a to ciekawe!

BO algorytm działa tak że:

Analizuje Pr, Ilość linków wychodzących jeśli masz 100 linków to punktacja spada ci do 0 bo strony zawierające 100 linków i więcej są dla nas bezwartościowe.

( masz 50 linków wychodzących spada ci o 50% punktacja )

No ale i tak poszliśmy na ustępstwo i na końcu postanowiliśmy sprawdzić ilość linków do domeny głównej w yahoo i jeśli np domena ma 10 000 linków do domeny, mimo tego że ma PR 0, 100 linków wychodzących i tylko 1 początkowo zlokalizowaną podstronę dostanie 5000 punktów bo coś świadczy o tym że yahoo widzi te 10000 linków !

CrashXT i tak dostałeś 0 no popatrz jaki ty jesteś ciągle, ciągle pokrzywdzony.

( nie zapominając ze po naszej 1 rozmowie, kiedy byłeś tak miły na gg w przeciwieństwie do tego co pisałeś w tym temacie od samego początku, dałem ci nawet bonus za stronę w wysokości 1000 punktów )

Poprostu jesteś jakiś niestabilny emocjonalnie i do tego człowieka który stworzył ten system od podstaw nazywasz dzieciakiem.

A sam podłączasz pod system livelink jakieś strony z DRAGON BOLLAMI!

A to co napisałem i żeś to ładnie zacytował to tylko szczyt mojego oburzenia ładnie pisząc

bo z takim burkiem to wogóle nie ma co nawiązywać kontaktu i tłumaczyć mu co z czym się je!

Ja rozumiem zdenerwowanie, rozumiem, ze chcesz być user-friendly ale nie rozumiem dlaczego dajesz się tak w maliny wpuszczać.

Wyluzuj, bo sobie tylko szkodzisz, nic dobrego z takiego zachowania na pewno nie wyniknie.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Stary jak sie mam nie wkurzać jak ten dzieciur, proszę go podaj mi adres strony, bo niby jak to mam przeanalizować co jest nie tak, a on mi pisze że już usunął i jest zajęty bo gada o konferencji. Dużo czasu kosztuje wpisanie adresu na gg. Po prostu gość pierniczy od początku w tym temacie same obelgi i nie ma jak tego poprzeć faktami!

Widzisz, po prostu gadam z gościem na GG, ma do mnie numer GG, jest cały dzień dostępny i nie ma czasu napisać mi adresu i powiedzieć ze coś jest nie tak, ma za to czas żeby tutaj na forum wypisywać jaki to on mądry nie jest.

Panowie, system jest bardzo dobry, oddzielcie muchy od kotlet. Emocje - osobno, skuteczność - osobno.

Jest to jeden z niewielu naprawde skutecznych systemów, pamiętam ankiete na lepszy system z rok temu -

oddalem swój glos na ll. Wszyscy jeszcze się śmiali się ze mnie, że malo skuteczny.

I dzis by oddalem swój glos na ll no polowe z weblinkiem.

Przecież, kurdy, nikt nikogo na siłe nie trzyma, ja tak się pcham do ll dlatego że bardzo mi się podoba.

Jest jeszcze jedna tajemnica. Wiele stron (3/4?) są w różnych systemach te same.

Różnica wląsnie w tym jak system 1-ocenia, 2-rozdaje linki. ( 3 - jak banuje:) A stronki w systemach - te same.

I ostatnie- czesto na pio ostatnio czytam, że precle są mocne, a katalogi, czy opisy gg - slabe.

Nieprawdaż. Owszem katalogi mają swoje wady, a precle swoje zalety,

ale najważnejsza jest ilość bl i częstotliwość wizyt botów g.

Smiem twierdzić, że qlweb z mnóstwem bl i botem, który z niego nie wylazi, jest sto razy bardzej

mocny niż slaby precel. Wiem, że precle mają możliwości, trackbol, pingowanie, wtyczki do wp, technorati i t.d.

Ale ten ... Ale to wszystko nie zamieni mnóstwa bl.

I raz jeszcze - LL jest git. A jak się nie podoba - nikt nigdzie nikogo na siłe nie trzyma.

Nie napisałem że niedobry, sam korzystam już ponad rok, zadowolony jestem jako tako, na pewno podoba mi się bardziej niż linkme ( jedźcie chłopcy poplecznicy), nie mam kłopotów z banami i punktami - wiem co dodaję i ile mogę z tego wyciągnąć. Chodzi mi jednak o co innego - nowi użytkownicy czytając ten wątek polecą do innych systemów, bo w tym jest tak źle i niedobrze ( i nie sprawdzą, ze wszystkie posty są jednego czy dwóch "uciśnionych") a na dokładkę admin bluzga userów na gg (nie wiadomo jacy by nie byli, takie zachowanie jest ryzykowne i to bardzo). Lepiej czasem piwko wypić czy lufkę zapalić i napisać później bez emocji - forum jest publiczne, system jednym z kilku działających poprawnie, więc wiadomo. Domenki trzeba podbudować :)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Miałem już nie pisać w tym temacie by nie prowokować tego osobnika, który nie umie przyjąć krytyki.

Już pomijam, że cały czas do mnie pisze, choć nie odzywam się do niego od kilku godzin (teraz już został zablokowany).

21:36)

I co posrałeś sie po pachy i ci śmierdzi co ? NIc już teraz nie napiszesz ? Koniec z bonusem za twoja śmieszna stronke, koniec z traktowaniem ciebie dobrze ! chciałem dla ciebie dobrze niestety wolisz prowadzić ze mna wojny. Ciekawe jak to sie dla ciebie skonczy

Czy jego wypowiedzi nie świadczą o tym, że jest to niedojrzały dzieciak nie umiejący prowadzić żadnej dyskusji na poziomie?

Koniec z bonusem za twoja śmieszna stronke

Został rozesłany mailing z informacją, że jak ktoś doda stronę to dostanie bunusa - widocznie dziecko dostało tabletki i zmieniło zdanie.

W poście wyżej napisał

dałem ci nawet bonus za stronę w wysokości 1000 punktów

A teraz zabrał 10 000.

--

Podobno miałeś stronę która mimo tego ze miała masę linków do strony widocznych w yahoo dostała 0 punktów! a to ciekawe!

bardzo ciekawe, bo ja napisałem

ciekawe, że strona, która w waszym systemie ma ponad 2 000 linków, przy nadawaniu pkt ma 0 linków

Czyli, że w waszym systemie do tej strony prowadzi ponad 2000 linków, a przy dodawaniu strony (aktywna) jest informacja, że linków prowadzących do strony jest 0.

Widzę, że boli Cię to, że nie miałem dla Ciebie czasu w południe (napisałeś w chwili, w której rozmawiałem z 2 sponsorami), ale później chyba wytłumaczyłem Ci o co chodzi, że zmieniasz zasady gry bez uprzedzenia, że strona jednego dnia ma xxx punktów, a drugiego już xx, a co będzie trzeciego?

A co do tego, że straszysz mnie pobiciem to zastanów się na jakim to jest poziomie, nie boję się i nigdy nie będę.

Staję po stronie Crasha ponieważ nie ważne jak wkurzy kogoś jego partner/klient (czy nie wiem kto jeszcze) to takie wypowiedzi są karalne...

Dla mnie system jest śmieszny z powodów prywatnych (nie miałem nigdy żadnej strony w nim ale rozmawiałem kilkakrotnie z właścicielem/administratorem) ale nie będę tego pisał na forum bo nie mam czasu/ochoty na jakieś bójki/walki...

NO ale widzisz Pawka kolega CrashXT tego nie rozumie że nikt nikogo nie trzyma! ( przez większość czasu jak pierniczył na tym forum obelgi to wogole nie miał podłączonych żadnych storn albo jakieś shitowe domozy! )

Woli za to od samego początku w tym temacie walić przekłamane pomówienia, nie poparte żadnymi faktami!

Cieszę się ze zdecydowałeś się Pawka napisać tutaj o livelink parę dobrych słów, tak czy tak ten temat na tym forum już jest zrąbany przez tego dzieciura!

I założę się ze o to mu chodziło!

PIK4 masz racje!

Ale co ja na to poradzę, specjalnie wkurza, daje posty, ja próbuje pomoc, nie poda adresu pewnie zresztą specjalnie, napisze coś jeszcze na forum obraźliwego, jak ja się wkurzę, za bluźnię i zapytam o co mu chodzi, co on wyprawia, to on już szuka sensacji musi to pokazać, w szkole też pewnie jak mu ktoś zasunął w zęby to też leciał do pani i skarżył...

CRASHXT nie mam zamiaru z tobą więcej dyskutować, nie rozsyłałem żadnego malingu, dałem info na gg ze dajemy bonusy w tym i tym dniu, załapałeś się to dostałeś i to nie mało bo aż 10 000 punktów! Teraz ci zabrałem bo ci się nie należy!

I to wszystko w temacie! Wpadam na twój zlot.

Ależ wpadnij. Ja również tam będę. I co z tego? Jest od tego temat... Jeżeli dalej chcesz mu grozić to w takim wypadku źle się to dla Ciebie skończy...

Pamiętaj że groźby karalne są przestępstwem...

Edit...

CrashXT i tak dostałeś 0 no popatrz jaki ty jesteś ciągle, ciągle pokrzywdzony.

( nie zapominając ze po naszej 1 rozmowie, kiedy byłeś tak miły na gg w przeciwieństwie do tego co pisałeś w tym temacie od samego początku, dałem ci nawet bonus za stronę w wysokości 1000 punktów )

CRASHXT nie mam zamiaru z tobą więcej dyskutować, nie rozsyłałem żadnego malingu, dałem info na gg ze dajemy bonusy w tym i tym dniu, załapałeś się to dostałeś i to nie mało bo aż 10 000 punktów! Teraz ci zabrałem bo ci się nie należy!

Coś mi się nie zgadzają ilości punktów... Czyżby ktoś tu kłamał? Coś Ci się wypowiedzi nie zgadzają allCreative.

dałem ci nawet bonus za stronę w wysokości 1000 punktów

A teraz zabrał 10 000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności