Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

TAK, pisząc z crashXT oraz topic na forum wydawało mi się ze dałem mu za stronę bonus w wysokości 1000 punktów, dostał jednak 10 000 punktów. Chłopaczyna tak czy tak nie zadowolona.

Dlatego ten bonus też mu zabrałem, i to w całości za kłamanie!

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Afrael Wiesz co, tego dnia poprostu strony dostawały max 1000pkt bonusu.

Wiem że tego dnia po raz 1 po obrażliwych wypowiedziach crashXT znalazłem do niego GG i skontaktowałem sie z nim.

Po czym starałem się wysłuchać co jemu się tak nie podoba i gdzie został pokrzywdzony że tak pisze a nie inaczej.

Powiedział ok super są bonusy

podłanczam strone. Stwierdziłem że dam mu dużo więcej, a niech ma.

NIech przetestuje system.

dlatego dostał nie 1000 tylko 10 000

Nie wiem czy dobrym posunieciem jest dawanie userom punkotw wg uznania, bo system powinien byc sprawiedliwy i traktować wszystkich jednakowo :)

A z tymi docinkami moglibyscie juz przestac :(

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

a mi sie teraz podoba moc - 150 linkow dziennie to dobry ruch, ja juz sie nie piernicze, pod jedna domene wsadzam np 4 x linki 150 dziennie i mam 600 linkow dziennie, full power, albo domena sie ruszy mocno albo zginie, jak zginie to podlaczam nastepna, skonczylem juz podchody typu wstawianie 10 linkow dziennie i czekanie czy za rok cos bedzie :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Panowei z systemem jest jak z kobietą : podoba Ci się - przelecisz, nie pdooba przelcisz tym bardziej zeby stwierdzić jak się jedzie ;) i jak się wtedy nie podoba to odpuszczasz.... więc w czym problem ? Nie podoba się to nie korzystasz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

system jest spoko tylko dobija mnie czas czekania na dodanie do kategorii :/

Odezwij się do mnie na GG. Mam nadzieje że strona ma już kategorie. Chyba że do dzisiaj na stronie nie zostało zlokalizowane minimum 5 podstron, to w tedy jeszcze na pewno nie bo chwilowo takie strony na liście omijamy.

Mam pytanie do admina.

Czy w systemie jest jakieś ograniczenie podstron tzn np czy mogę wpiąć stronę 100k albo 300k i zliczy mi wszystkie podstrony?.

System Lokalizuje do 10000 najmocniejszych podstron. Później ładuje na nie linki, jeśli jakaś podstrona okazuje się na tyle wredna że nie idzie na nią wgrać zestawu 5 linków, to usuwamy ja z pliku i dobierana jest następna. ( powodem takich działań mogą być strasznie długie adresy albo z jakimiś dziwnymi znakami. [ ale raczej to rzadko występujący przypadek :) ]

Pewnie za chwile zapytał byś dlaczego tylko 10 000 podstron. Odpowiedz brzmi: pierwsze 10 000 lokalizowanych podstron to podstorny najmocniejsze. Więcej nam nie potrzebne bowiem nie chcemy wrzucać do 50 000 linków do jednego pliku, było by to zbyt niebezpieczne, po co ma być widoczne ileś tam % pozycjonowanych stron w livelink.

Dlatego skupiamy się max na 10 000 pod storn zlokalizowanych i teraz będziemy starać się jednak delikatnie mniej unikalnie rozdawać te linki. Tak by np link wgrywany do pliku wyświetlał się na dużo podstronowych serwisach np na 15 - 25 podstronach. zmniejszy to ogólną liczbę linków ładowanych do plików, zapewni większe bezpieczeństwo.

mam pytanie odnośnie sprzedawania punktów, nie robiłem tego jeszcze wcześniej, no bo płaci sie za miesiac najmu, przelewa sie gosciowi te punkty, on rezygnuje po miesiacu i jak odzyskam te punkty? jak wy to robicie, aukcja na allegro?

CO do transferów to dokładnie tak jak ci to napisał zgred :ok:

Masz panel transferujący, masz punkty na koncie, wynajmujesz, pokazuje ci datę przelania, umawiasz się cenowo ile ci placi od tego do tego, jeśli ci nie zapłaci 10 dni po terminie, to kontaktuj się z nim czy ma zamiar to zrobić jeśli nie wchodzisz w pakiet transferowy i zabierasz delikwentowi punkty ( klikając na USUŃ ! ) :)

nie sądze że to maks bo u mnie na 138.000 podstron mam ledwo 10.000 zlokalizowanych ;):D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności