allCreative Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ile jest warta paczka 250 linków na 3 miesiące w LiveLinku? 250 linków to 500 punktów. 1000 punktów - 20zł wynik: 500 punktów x 3 = 30zł miesiąc. Lepiej zrobisz jak wykorzystasz te punkty pozycjonując jakąś firme ze swojego miasta pod zapytaniem w google np. opony twojemiasto Albo pizzeria twojemiasto, obojętnie co ( składnia firma + twoje miasto ) Skasujesz firme symboliczna 100 w najgorszym wypadku na miesiąc. Punkty można wykorzystać w różny sposób, pokazuje tylko 1 z dróg. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 skasuję szkołę za pozycjonowanie - chcę 6 na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 jak narazie podobaja mi sie te zmiany. dodalem jedna strone na probe.pr 2 google site 45k. zbotowanych 3500 podstron dostalem jak narazie 3554 punkty co starcza na 1777 linków. dla przykladu ta sama strona w linkme slim po zbotowaniu 10000 podstron dostala 4000 punktow co starcza srednio na 500 linkow slim. a i zauwazylem ze jakosc stron sie zmienila odkad ostatnio uzywalem livelinka. mniej qlwebow choaciaz nadal sa. mniej spamu i innego syfu. ogolnie oceniam wprowadzone zmiany pozytywnie. uwazam tylko ze okienko do przegladania linkow powinno byc wieksze bo lubie ogladac strony linkujace do moich a przy tak malym okienku jest to dosyc trudne. okienko to powinno byc normalnych rozmiarow albo powinno miec mozliwosc powiekszania. dodatkowo eksport linkow powinien byc nie tylko w pdf ale no w zwyczajnym txt albo html. ulatwilo by to robote z linkowaniem do stron linkujacych. nie trzeba by bylo sciagac otwierac kopiowac i wklejac i tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgadzam sie z poprzednikiem, z tym że poprzednk mile ma być zaskoczony za tygodzien - dwa, kiedy to zobaczy jak codziennie pieknie zwieksza sie ilośc punktów. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 co mam przez to rozumiec? mozesz rozwinac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chodziło o to, ze strona nie otrzymała jeszcze wszystkich punktów i będą one ciągle wzrastały. Moze to być nawet kilkukrotność tego co masz obecnie. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 no wiem.na oko strona otrzyma cos pomiedzy 9-10k punktow co starczy na okolo 5k linkow.dlatego coraz bardziej mi sie to podoba. ale ten post zabrzmial niepokojaco troche. moze zle zrozumialem ale zazwyczaj jak slysze ze za jakis czas bede mile zaskoczony to podejrzewam ze to mialo znaczyc co innego. a moze po prostu za wczsnie dla mnie na myslenie. za malo kawy dzisiaj wypilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 no cóz może ja mam pecha ale u mnie jak sie licznik odwiedzin zaciął tak nic nei wzrasta np: 9114 podstron zlokalizowanych przez LL a wyżej że jest ich ponad 100 kilo więc ledwie 9% łyknąl. A szkoda Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 no cóz może ja mam pecha ale u mnie jak sie licznik odwiedzin zaciął tak nic nei wzrasta np:9114 podstron zlokalizowanych przez LL a wyżej że jest ich ponad 100 kilo więc ledwie 9% łyknąl. A szkoda w tym poscie jest napisane ze system lyka tylko okolo 10k podstron wiec nie ma co sie dziwic. w linkme lyka niby 20k ale jak narazie na zadnej stronie nie lyknal mi wiecej jak 10k a i tak daje za to kilka razy mniej linkow niz livelink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 no coz moze przeoczyłem ale pozostałych tez nei łyka mimo duzego site to mam 1 podstrone Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 jak skuteczność tego systemu oceniacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Z naliczaniem site tez mam mały problem. W ciągu paru tygodni site w wyszukiwarkach wzrasta, ale system tych danych nie aktualizuje, przez co nie nalicza za to dodatkowych punktow. Przed minutami dodałem jedną stronke, która ma tylko 3 linki wychodzące, livelink widzi ich 5. allCreative zrob cos z ciągle zgłaszanymi bugami systemu Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 allCreative ma to do siebie ze budzi sie co kilka miesiecy i wtedy zdaje sobie sprawe ze istnieje takie cos jak LL i warto zobaczyc co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 gostek_ - sprawdź sobie tym - https://www.linkvendor.com/seo-tools/outbound-links.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kukis, nie wiem po co dałes link do linkvendor'a :] Potrafie sprawdzic ilosc linkow wychodzących i nie wiem z jakiej racji system doliczył mi 2. Z reszta te 2 linki to pikuś, ale zastój w naliczaniu podstron, nie moze trwac za długo... Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.