Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

nie działa - ani zmiana chmodów, ani usunięcie i pobranie nowych linków i tak mam już od długo ........, dlatego strony idą do innych systemów, raz na 2 -3 miesiące próbuję wstawiać nową stronę, nie udaje się i idę do konkurencji

Hmm dziwna sprawa. Bywają czasami problemy z komunikacja ale sa to zadkie przypadki. Najczęściej powodem jest błędna konfiguracja serwera, blokada kilku funkcji.

napisz mi na admin@livelink.pl CO jest grane, podaj swoje ID. I sprawdzimy to.

A przyjmuja jeszcze katalogi ?

Bo konkurencja juz powoli sie wycofuje ,jedna juz dawno uznala katalogi za smietnik druga wprowadzac bedzie zmiany lada dzien...

A przeciez nie kazdy katalog to smietnik.

Przyjmujemy katalogi. QLWEB i DOMOZ. BO w zasadzie każdy link to jest linki i on sie liczy. Ale niebawem wprowadzamy sortowanie storn na tematyki i katalogi QLWEB i domoz będą miały oddzielną kategorię. Za przyłączenie takich katalogów punktacja bedzie z gory ustalona i pomniejszona badz 30% punktacji normlanej :D

To na tyle z nowinek. PS. Stornki z PR 4 i powyżej od dzisiaj dostają dużo większa punktacje !

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale moda na te systemy nastała, może niech ktoś się wypowie o skuteczności tego systemu bo same informacje nic nie mówią

Czasami ten system nie ma co sie chwalic

bo coraz częściej dostaje linki typu

67 linków wychodzących

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

na poczatek mala uwaga- nie chce w zaden sposob robic zlego pr temu systemowi, nie jestem tez z konkurencji :)

generalnie jestem w nim krotko, ok. tygodnia. dodalem kilka stron z zaplecza (generalnie slabe, ale srednio pr2, zadne qlweby, dmozy, itp- w miare unikalny content; kilka podstron na kazdej z nich po 10-15 linkow wychodzacych), dostalem malo za nie pkt (od 200 do 400 mniej wiecej za strone), rozumiem ze daje malo wartosciowe strony to i dostaje malo wartosciowe linki, ale bez przesady... przez te kilka dni dostalem ok. 40-50 linkow i przegladajac je nie znalazlem zadnego z "normalnej" strony, wszystko z katalogow ktore przypominaja farmy linkow... pytanie do admina: czy tak to wyglada w praktyce (czyt. czy to taka dodawarka do malo wartych katalogow za pkt.)? bo jesli tak to wole kupic seo addera a pkt. wydawac w innym systemie... thx za odp.

hmmm... mam tez 2 inne ciekawe przypadki:

- strony ktore byly aktywowane w systemie zostaly zdeaktywowane... dodawanie linkow zostalo zatrzymane

- aktywowalem je ponownie w panelu i od tego czasu ilosc linkow zamiast przybywac to spada... (wykorzystanie pkt na poziomie 2%)

moze z moim kontem jest cos nie tak bo jak pisalem wczesniej zmienialem chmody na 755 zeby plik php byl wykrywany na serwerze?

pzdr,

mi linki dodaje normalnie w tydzień dostałem ponad 150

ale jakośc tych linków woła o pomste do nieba:

1. dmozy (linki na niezindexowanych podstronach)

2. strony z błądami (401,500) (brak podstron wiec i brak linków)

3. qlweby (40+ linków wychodzących, czesto na niezinxexowanych podstronach)

4. strony "normalne" ale bez moich linków

moim zdaniem ten system jest świetną alternatywą dla linkora, ma ma tu moderacji, można dodawac syf, i w zamian dostaje sie linki w syfie

ja kożystam z tego systemu do podlinkowywania wpisów w katalogach, a pkt mam ze stron których nikt poza livelink.pl nie zaakceptuje

ja się zraziłem, od kiedy zaliczyli pad (jakos kilka dni temu) serwa i linki sie "cofnely", tzn. mialem po 150 linkow na kilka domen, a teraz mam znowu po 70-80 i od kilku dni stoja w miejscu.. a zapowiadalo sie fajnie, choc linki rzeczywiscie woolno sie pokazuja (na ponad 300 linkow, dopiero jeden zindexowany, i to w yahoo ;p)

wszystko ładnie śmiga od kilku miesięcy aż tu nagle patrzę dzisiaj, strona spałda ostro pod wszystkie pozycjonowane frazy :/

czy to chwilowe? a może zmiana punktacji spowodowała taki stan? może admin mógłby się wypowiedzieć w tej sprawie!

Mi się spodobał system, ale to było jakiś rok temu, była to ciekawa alternatywa do linkora i linkuj. Admin miły, na tamte czasy dość ciekawe rozwiązania, niestety od jakiegoś roku nie korzystam więc też nie będę się wypowiadał. System podobno miał długą przerwę w dopisywaniu nowych funkcjonalności.

Fakt dużo linków :) Ale z tego co patrze to często nie ma na tych stronach moich linków ... zdarza się również, że linki są praktycznie niewidoczne ...

Korzystam z detektywa i każdą rzecz zgłaszam .. ale nie wiem jak jest z szybkością reakcji :) Bo nie mam czasu tego sprawdzać ;]

Do indeksacji system może być dobry :)

A ja chcialbym zapytac admina, czy bedzie mozna dodawac linki z duzymi literami w urlach ? Chodzi o nazwy wlasne z mod_rewrite. Pisalem na maila ale bez odp.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

ja korzystam z livelink chyba od poczatku istnienia ;) i jest to dobry system do szybkiej indeksacji. Co do zalet to czesto uzywam detektywa - reakcja na niego moze nie jest błyskawiczna ale czego spodziewac sie po duzym systemie - w razie co zawsze pozostaje mi kop w GG do admina :)

Nie powiem jak ze skutecznoscia bo uzywam rowneiz innych systemow "wspomagajacych" lecz kiedys zrobilem teścik na jednej frazei dla jednej z moich stronek i jakos poszło do góry ;)

Forum moglbys adminie zrobic kolorystyczne i tematyczne pod LL.

Co do zawieszajacych sie stron ze 3ba je ponownie aktywoac - czasem sie tak zdarza jesli stronka wyleci na timeout'cie podczas sprawdzania lub akurat stronka nie jest dostepna... ale raz dziennie sie loguje i wsio jest okey.

troche za duzo pkt dodaje dla ston z pr4 i wiecej ale coz- moze to i zaleta ze jak sie ktos postara i doda pr>=4 to ma lepiej :P

w kazdym razie jest to jeden z podstawowych dla mnie systemów (a uzywam trzy systemy)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności