Gość Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 LiveLink bardziej bierze pod uwagę "Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nie tylko.. Dodałem dzis strone, w ktorej podstron zlokalizowanych przez Livelink :1 a mam za nią na starcie 7 k punktow, dzieki ilosci site i przychodzacych linkow wg yahoo, google i allweb. Rzecz w tym, że aktualizacja tych wartości stoi w miejscu. Przynajmniej nie widze zadnych zmian od tygodni, a to oznacza duzy zastój w naliczaniu nowych punktow. allCreative zyjesz? :] Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 nie tylko aktualizacja leży, również przydzielanie ..... dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Przydzielanie 150 linków dziennie mi ładnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Gostek mam prośbę byś odezwał sie do mnie na GG lub na admin@livelink.pl napisał ID i o która chodzi stronę, jeśli masz ich dodanych więcej niż 1. Sprawdzę to. CO do przydzielania linków o którym pisze infobank nie wydaje mi się by coś było nie tak, może ograniczyłeś linki jakąś ilością lokalizacji i przez to ci dalej nie rozdaje. Ostatnio odezwał się do mnie taki delikwent i opierniczał mnie ze mu linków nie rozdaje a wykorzystał 50%. Sprawdziłem i okazało się ze linki mają limity. Z okazji zbliżającego się sylwestra Panie i panowie chciałbym życzyć wam grubej imprezy do samego rana. ( kupujcie dużo petard ) Niech niebo zabłyśnie o 24. Wchodzimy w nowy rok 2008. 8meczka do symbol nieskończoności... będzie się działo... Pozdrawiam ps. Dark chciałbym cię zmartwić ale będę teraz dopiero za ROK na tym forum LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nawzajem https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 ps. Dark chciałbym cię zmartwić ale będę teraz dopiero za ROK na tym forum smile.gif równo za rok ? Wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Za rok w sensie 2007+1=2008 Jednak muszę przyznać że odpowiednio wykorzystany system może dać top10 na 500mln wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 dać top10 na 500mln wyników ilość zindeksowanych stronie nie równa się trudności frazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Chciałem zadać pytanie dla czego system ma ograniczenie co do dodawania linków na dobę? Właśnie straciłem klienta na sporą sumę punktów bo (pozwolę sobie przytoczyć fragment jego wypowiedzi z naszej rozmowy) system nie stanął na wysokości zadania w tym przypadku. ... Ten system oficjalnie miał pozwalać na dodawanie nawet 150 linków dla jednego url'a na dobę, no i na początku ruszył ostro do przodu, ale po chwili wszystko stanęło... bo ten system ma dobowy limit 240 lokalizacji! ... Jak później pisze, taka zabawa nie ma w jego przypadku sensu bo ma dużo stron, chciałby je linkować na różne anchory + podstrony które chciał on linkować i jak mówi czekał by na efekty w nieskończoność. Jemu ten limit bardzo krzyżuje plany, a ja z tego powodu mam pomniejszoną pensję, bynajmniej jak na razie. Chciałem zadać trochę śmieszne pytanie, czy nie planujecie (tu do admina/adminów livelink) jakoś zwiększyć może tego limitu w niedalekiej przyszłości? I czy jedynym (i czy w ogóle słusznym) rozwiązaniem jest założenie kilku kont i linkowanie przykładowo z 3, 4 osobnych kont? Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A myślisz że ja jak robię? Mam 3 konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gość który chciał wynająć ode mnie punty napisał mi że potrzeba by mu było ok. 10 kont... a to wiadomo z czym się wiąże. Prosił bym o wypowiedź osoby odpowiedzialnej za livelink, bo właśnie, jeśli ktoś naprawdę uprze się na hurtowe przyrosty linków, to i tak dopnie swego, ale zarazem zaśmieci system dużą ilością "fikcyjnych" kont. I rozumiem, że autorom systemu mogło chodzić o to, by może zbyt wiele osób nie zamulało systemu szczególnie mocno. Jednak limit 240 to nieporozumienie. dysponując bardzo dużą ilością punktów (20tys. wzwyż), ich pełne wykorzystanie wymusza kombinacje, ewentualnie skazuje użytkownika na marnowanie posiadanego potencjału, głównie czas, no i pieniądze... Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 przyłączam się do prośby. Chociaż 500 na dzień dajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Gostek mam prośbę byś odezwał sie do mnie na GG lub na admin@livelink.pl napisał ID i o która chodzi stronę, jeśli masz ich dodanych więcej niż 1. Sprawdzę to. A ja mam prosbe, zebys wreszcie odpisał Naprawde szkoda, ze nie reagujesz na zglaszane bugi, bo tyle stron dodanych do systemu, jest cigle linkowanych. Podwaja site i bl, a system na to ślepy. Przy usunięciu strony i ponownym jej dodaniu, nie ujmuje zadnych punktow? Bo jesli nie, to chyba wzialbym sie za rienstalowanie paru stronek. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Właśnie zauważyłem że 10k założych kont już jest Ale tylko 3723 stron Ale system ma niezłą moc - na TOP10 przy 50mln wyników da się wbić kilkunastotysięcznym nakładem Jak dla mnie system bardzo dobry, bo bynajmniej sprawiedliwszy niż kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.