Iguana Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kilka tygodni temu odpaliłem sobie wasz system i ogólnie mi się podobał ale tak się zastanawiam czy są w nim jakieś aktualizacje u was 8600podstron od jakichś 2-3tygodni a w google prawie 15k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 a może pomyślałes że bana mogą dostać? jednak codzienne sprawdzanie x stron załatwiło by sprawę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jakiego znowuż bana o co ci chodzi, mi chodzi o odświeżanie ilości site a nie o bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 za wykonanie kilku tysięcy zapytań nie dostaną niespodzianki? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Nie mówię codziennie ale np. raz na tydzień. Jakoś inni sobie z tym radzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyderko Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam problem - nie można dodać linka, który w url'u ma zakodowane polskie znaki, np "Wroc%C5%82aw". Admin na maila nie odpowiedział, na gg również... www.wyderko.pl, IWK.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o odpowiedź na zapytania adminów to ja mam także z tym problem. Spytam może po raz trzeci i może tu mi odpowiedzą. Czy system przydziela linki użytkownikom na stronach głównych ? Mimo, że mam trochę stron linkowanych tam i trochę linków już mi przydzieliło to jakoś nie udało mi się tam dostać ani jednego linka na głownej stronie. Czy nie można by tego zrobić w taki sposób że system zliczył by powiedzmy ilość linków jakie my wyświetlamy na swoich stronach linkujących i w stosunku do wyceny tych stron przydzielał linki na głównych ? Powiedzmy 8 stron w systemie x 5 linków = 40 linków na głownych wartość tych stron 1 ( w stosunku do oceny wyjściowej) więc taki user mógłby dostać albo 40 linków (na stronach o wartości również 1) 20 linków ( o wartości 2) 80 linków ( o wartości 0,5) Statystyki by pokazywały ile linków na głównych przyznano i gdzie. Było by to dość sprawiedliwe i na pewno podniosło by wartość systemu w oczach jego użytkowników. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tez to zauważyłem. Co do systemu ogólnie, to podoba mi się głównie przez możliwosc sprzedazy punktow. ale brak aktualizacji site, bl, i nawet pauzy naliczania podstron widzianych przez system zaczyna mnie irytowac. Nie wiem jak długo w nim zabawie. Poczekam na system o ktorym wspominał szook Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Po niedzieli zostanie wykonana aktualizacja site itp. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 allCreative, Czy system przydziela linki użytkownikom na stronach głównych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 daje linki na głównej - 5 sztuk ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Dalej brak odpowiedzi admnina systemu na moje pytanie. Co do aktualizacji to mam chyba szczęscie gdyz codziennie cos tam zlicza i wedle faq jest coraz więcej. Chodzi mi jednak o te strony głowne jako że dla nikogo chyba nie jest tajemnica ze wsród stron dodanych do systemów linki maja z tamtąd sporą wartośc w przeciwieństwie do podstron typu trzeba sie zarejestrowac aby zobaczyć zawartość lub twój login został dodany czy też róznego formatu formulaże logowań i tego typu. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyderko Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja dostałem obietnicę naprawienia błędu na poniedziałek - jest wtorek, a błąd pozostał - ciekawe, jak długo będę musiał jeszcze czekać www.wyderko.pl, IWK.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Linków do strony:0 Zaindeksowanych podstron: 0 Linków do strony: 0 Zaindeksowanych podstron: 0 Linków do strony: 0 Zaindeksowanych podstron: 0 Page-Rank Google: 0 Linków wychodzących ze strony: 9 Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 Strona czeka na przydzielenie do kategorii Punktacja za stronę: 48pkt Czy po wspomnianej niedzielnej aktualizacji będę musiał jeszcze raz instalować system czy moja strona dostanie liczbę punktów jaką powinna dostać? Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie bylo aktualizacji jeszcze ( site, link itp... ). Zostanie to zapuszczone w niedziele. GieLo - Powyżej pewnej punktacji wkracza się w strefe stron głównych. NIe dostaniesz za podłączenie 10 GLwebów przydzielonych do kategorii słabe ... dobrych linków, na stronach głównych. Dostaniesz duzo innych linków z podstron wielu domen, unikalnych IP ale nie koniecznie beda z głównej. Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.