gielo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 a czy podpiętych osiem stron za które mam prawie 29 000 pkt jak nie qlweby i inne spamiaki są wystarczająco dobre ny raz na jakiś czas się coś na głownej trafiło ? Ogólnie są to sklepy i zwykłe witryny internetowe. połowa dostała 3 gwiazdki a połowa dwie gwiazdki. Chyba jakby to były śmiecie do dostały by po jednej albo wogle nie zostały by zaakceptowane więc nie wiem czemu sugerujesz ze to śmieci. Tak apropo to pytanie dotyczyło ogólnie linków na głownych stronach nie tylko na tych najwyżej ocenionych. Pytam gdyż mimo linkowania nie zdazyło mnie sie dostac linka na głownej więc nie wiem czy to przypadek czy celowe działanie. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Podstron w systemie: 20 014 372 Stron www: 3999 Dodaj ktoś stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 NIe dostaniesz za podłączenie 10 GLwebów przydzielonych do kategorii słabe ... dobrych linków, na stronach głównych. AllCreative, to znaczy że w systemie punkt punktowi nie równy? Dla jasności, uważam, że system jest ogólnie ok., tylko trochę nie rozumiem tego co piszesz. Przy okazji, jakby ktoś był ciekaw, a nie chciałoby mu się liczyć: Jeżeli w tej chwili w systemie jest 20 014 372 podstron i 4000 domen/subdomen, to statystycznie jest jedna główna na 5000 podstron, czyli gdyby system losował w taki sposób, że wylosowanie głównej byłoby równie prawdopodobne jak wylosowanie jakiejś konkretnej podstrony (nie wiem jak losuje), to za 29 000 punktów wypadałoby średnio (0.5*29000)/5000 = niecałe 3 linki na stronach głównych. W sumie ciężko z tego wywnioskować, czy to przypadek czy nie, że nie trafił się żaden na głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Z głównych biorą sobie chłopaki co tu baniować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja za stronę z PR3 i przecientną liczbą linków wychodzących zgarnąłem 48p, za które dostałem linki na spamach i qlwebach. Na żadną aktualizację się nie mogę doczekać, więc zrobiłem z siebie choinkę. Trochę się teraz nieswojo czuję . Może jakaś łaskawa dusza się zlituje i da zarobić parę punktów Tak w ogóle, to jestem strasznym laikiem i nie wiem czy ten system jakoś mi pomoże w pozycjonowaniu mojej strony. Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Na żadną aktualizację się nie mogę doczekać, więc zrobiłem z siebie choinkę. Trochę się teraz nieswojo czuję . Hahahahaha, w pierwszej chwili nie zrozumiałem, dawno mnie żaden tekst tak nie rozbawił Jak masz trochę podstron, to w powinieneś w końcu dostać więcej punktów. Jeżeli nie masz "wysokosajtowych" stron do podłączenia, to póki co możesz wynająć trochę punktów - są bardzo tanie, bo wiele osób ma nadmiar, a system działa co by o nim nie mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 "symetryk" Daj sobie jeszcze z 5-ć banerów systemu z którego nie jesteś heppy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dzięki Ciociu za zrozumienie. Widzę, że stary z Cioci wyjadacz więc popróbuję szczęścia z tym systemem. "iguana" nie mogę po dwóch dniach powiedzieć, że nie jestem 'happy' zwłaszcza, że nie mam prawie punktów. Większość ludzi jest zadowolona, więc chcę wypróbować system. Sygnaturkę przeznaczyłem na program partnerski, żeby (byćmoże) przekonać się o tym ciut szybciej, a przy okazji sprawdzić czy stopka + pp może mieć jakąkolwiek skuteczność (w co mimo wszystko powątpiewam). Ja tak całe życie metodą prób i błędów;) Nie rozumiem tylko Twojego ataku na mnie. PS. Stopkę zaraz zmienię na nieanimowaną, bo dostałem powiadomienie od moderatora, że komuś przeszkadza. Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciocia_hela Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Widzę, że stary z Cioci wyjadacz Nie, ja tu póki co reprezentuję "klasę średnią". więc popróbuję szczęścia z tym systemem Powodzenia, ale ja nie odpowiadam za skutki ewentualnego nieczytania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyderko Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja już prawie od miesiąca dostaję obietnice, że zostanie usunięty problem z dodawaniem linków z "%" w url'u. Też macie podobny problem? www.wyderko.pl, IWK.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wyżal się na Gadu-Gadu 2802373 jak będzie dostępny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Jak do systemu nic nie mam, tak administracja beznadzieja. Loguje sie po raz pierwszy od tygodni i widze, ze strona ktora dodalem i ma ok 8k site, punktow przyznanych ma 47. Na forum systemu pelno skarg i zglaszanych bugow, a Admin je sobie lekceważy co jest czystą głupotą, bo sam doprowadza do tego, ze system traci userow i idzie na "dno". Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 i tu sie zgadzam, system bardzo ciekawy, ale administracja przypomina sobie o systemie co kilka miesiecy i nic sie nie poprawia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Dark - z moich informacji wynika, że szykują jakieś wykresy czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam Panowie Wszystko co zostało tutaj napisane zostanie zrobione od poniedziałku. Zmieniliśmy system pobieranie PR, skanujemy powoli wszystkie strony które mają 0. Jak skanowanie się skończy podłączymy domeny z Pr od 1 do 6 by zaktualizowało dane. Cały czas dane z wyszukiwarek pobierają się poprawnie. Pojawi się tam niebawem link zgłoś prośbę o skan danych, i strona będzie się ustawiać w kolejce do sprawdzenia. Dajcie na luz i zrozumcie ze skanując tak duża ilość stron czasami może się coś rypnać, i kilku stroną pomylić wyniki. W tedy najzwyczajniej nalezy się zgłosić na gg czy email i poprawimy to. Przeciez jestem dostępny! System od poniedziałku czeka kolejny proces rozbudowy, która potrwa miejmy nadzieje około miesiąca. więc możecie spodziewać się miesiąca pełnego zmian. Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.