Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Jak do systemu nic nie mam, tak administracja beznadzieja. ze system traci userow i idzie na "dno". :)

Jako modowi sugeruje wiecej bezstronniczości, albo loguj się z innego nicka i wtedy sobie pisz co chcesz , o jednym systemie że super hiper a o innym ze idzie na dno :)

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

adek super swietny pomysł :P Zarejestruje sobie drugi nick, bo przeciez mod nie ma prawa do wyrazania opinii, bez posądzenia o stronniczosc i konszachty z innymi systemami.

Jak napisalem, do systemu nic nie mam, lecz admin nie reaguje na jakiekolwiek zgloszenia, wystarczy poczytac forum. Rozumiem bledy, rozumiem wpadki, ale nie rozumiem pozostawienia systemu bez supportu i komunikacji system>user, user> system.

Nie robmy juz ot :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 2 tygodnie później...

Mam pytanie o linki wg Yahoo w systemie. Dlaczego dla części stron pokazuje poprawnie a dla innych ciągle zero? Przykładowo strona ma 22tys. linków wg Yahoo a w systemie mimo odświeżań (czasem to pomaga) wciąż zero? I czy żeby to "zaskoczyło" muszę ciągle to robić ręcznie? Czy system sam z siebie aktualizuje te dane (bo wygląda na to, że nie)?

W sumie już mogę się ujawinić :( Przyznać się kto mi w ostatnich dniach sprezentował 300k punktów w tym systemie :P? Przez całe 2-3 dni były ;)

Mi przez ostatnie dni system nawet i 150 linkow dziennie dla jednej domeny rozdawal więc chyba jest wszystko ok.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

U mnie od kilku dni systematycznie spadała ilość dodawanych linków. Mam zdefiniowane kilkadziesiąt linków, w każdym jakiś tam przyrost, wszędzie bez limitu. Powinno przybywać kilkaset linków/dobę. Jest oczywiście zapas punktów. A mimo to linki nie są dodawane, a w Panelu informacja, że całkowity dzienny przyrost = 0.

Coś z tym systemem jest nie tak i jest to coraz bardziej irytujące. Chyba trzeba będzie się przenieść do konkurencji, na szczęście systemów mamy do wyboru do koloru...

Witam

Przepraszamy za 3 dniowe zastopowanie rozdawania linków. Wystąpił pewien błąd z serwerem. ( i że tak powiem nie za szybko to zauważyłem ;) bo byłem na urlopie )

We wtorek wprowadzamy UPDATE LiveLink.pl

wiele nowych przydatnych funkcji się pojawi...

- będzie się działo.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności