adek Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak do systemu nic nie mam, tak administracja beznadzieja. ze system traci userow i idzie na "dno". Jako modowi sugeruje wiecej bezstronniczości, albo loguj się z innego nicka i wtedy sobie pisz co chcesz , o jednym systemie że super hiper a o innym ze idzie na dno STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 adek super swietny pomysł Zarejestruje sobie drugi nick, bo przeciez mod nie ma prawa do wyrazania opinii, bez posądzenia o stronniczosc i konszachty z innymi systemami. Jak napisalem, do systemu nic nie mam, lecz admin nie reaguje na jakiekolwiek zgloszenia, wystarczy poczytac forum. Rozumiem bledy, rozumiem wpadki, ale nie rozumiem pozostawienia systemu bez supportu i komunikacji system>user, user> system. Nie robmy juz ot Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 strona wam padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Robią wielkiego apdejta Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 nie dochodza nowe linki od 2 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam pytanie o linki wg Yahoo w systemie. Dlaczego dla części stron pokazuje poprawnie a dla innych ciągle zero? Przykładowo strona ma 22tys. linków wg Yahoo a w systemie mimo odświeżań (czasem to pomaga) wciąż zero? I czy żeby to "zaskoczyło" muszę ciągle to robić ręcznie? Czy system sam z siebie aktualizuje te dane (bo wygląda na to, że nie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 nie dochodza nowe linki od 2 dni... No mi dochodzą, ale 2 na dzień. Pozostało do rozdania 2000. To normalne dla tego systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Znalazłem buga jeśli przyrost wynosi np 100 a do rozdania mamy 99 to ich nie rozdaje Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 W sumie już mogę się ujawinić Przyznać się kto mi w ostatnich dniach sprezentował 300k punktów w tym systemie ? Przez całe 2-3 dni były Mi przez ostatnie dni system nawet i 150 linkow dziennie dla jednej domeny rozdawal więc chyba jest wszystko ok. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 chyba jakies przenosiny byly, bo jest problem z polskimi znakami, frazy ktore byly dodane wczesniej maja znaki zapytania w miejscu polskich znaków i nowo dodane tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Też to zauważyłem, na dodatek od 3 dni mi nie przyznali punktów. Irytujący ten Livelink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnie walker Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 U mnie od kilku dni systematycznie spadała ilość dodawanych linków. Mam zdefiniowane kilkadziesiąt linków, w każdym jakiś tam przyrost, wszędzie bez limitu. Powinno przybywać kilkaset linków/dobę. Jest oczywiście zapas punktów. A mimo to linki nie są dodawane, a w Panelu informacja, że całkowity dzienny przyrost = 0. Coś z tym systemem jest nie tak i jest to coraz bardziej irytujące. Chyba trzeba będzie się przenieść do konkurencji, na szczęście systemów mamy do wyboru do koloru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dobra wiadomość - zaczęło przydzielać nowe linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam Przepraszamy za 3 dniowe zastopowanie rozdawania linków. Wystąpił pewien błąd z serwerem. ( i że tak powiem nie za szybko to zauważyłem bo byłem na urlopie ) We wtorek wprowadzamy UPDATE LiveLink.pl wiele nowych przydatnych funkcji się pojawi... - będzie się działo. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 no a co z moim pytaniem: dlaczego bardzo często błędnie pokazuje ilość BL z Yahoo (i przez to system bardzo mało punków przydziela)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.