Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak na razie pracowaliśmy nad nowym systemem rozdawania linków. Ostatecznie wprowadziliśmy do piątku jeszcze system sugestii dla słów kluczowych żeby szybciej dodawało się nowe linki.

W poniedziałek do godziny 20 tej powinniśmy się wyrobić z dodatkowymi bajerkami a jakie to będą przekonacie się niebawem.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

(2) session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/platne/livelink/public_html/dokumentacja.php:2) login.mod.php line 21 4-3-08 19:54

Router->routeCmd("login", true) # line 21, file: /home/platne/livelink/public_html/dokumentacja.php

Login->ProccessSaves() # line 123, file: /home/platne/livelink/public_html/classes/router.inc.php

session_start() # line 21, file: /home/platne/livelink/public_html/modules/login.mod.php

Dark, błąd występował przez 15 minut, nieźle żeś go wypatrzył.

Jak oceniacie te kilka zmian ostatnio wprowadzonych w livelink.pl ?

+ System sugerowania anchorów, title, i url przy dodawaniu linków...

+ Zrobiliśmy wewnętrzny system komunikacji pomiędzy userami a administracja. Obecnie osoby mające problem z podłączeniem strony www, mogą do nas napisać informacje o zaistniałym problemie, w ciągu 24h będziemy się starali pomóc. Docelowo każdy user będzie miał skrzynkę odbiorcza i skrzynkę nadawcza do administracji i wszystkie zapytania będą realizowane wewnątrz systemu.

+ Został wprowadzony system automatycznego dostosowywania kodowania linków do strony. Niestety ale co druga podłączana strona od livelink w kodowaniu utf-8 nie dodawała wpisu przed kodem includa przez co linki wyświetlały się bez polskich znaków.

Zostało to zautomatyzowane i jeśli strona z kodowaniem utf-8 nie ma polskich znaków będzie dostawała juz przekodowane linki do pliku txt.

W ciągu 3 dni nie będzie strony w systemie która miała by błędnie wyświetlane linki.

Z końcem miesiąca po odświeżamy dane o ilości linków do stron i site.

Mamy jeszcze kilka prezentów - ale jak skończymy to dopiero o nich napiszę.

Czekam na wasze propozycje, uwagi....

!!!

Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1

wkurza mnie to - jak odświezyc żeby było dobrze ? kilka witryn powinno mieć maxa czyli 9k zlokalizowanych podstron i tak czekam i czekam .... juz 2 miesiące jak nei dłuzej

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tez sie zastanawiam na jakiej zasadzie dziala ta "lokalizacja stron", skoro google wylapuje (a jak wiadomo ciezko ostatnio jakies wieksze ilosci site wrzucic w indeks), po 30.000 k a w systemie 6 stron?

uwaga_ico.jpgDarmowy serwer pod stronę, zaplecze, spam: - 250 mb pojemnosc dysku, - 100 gb transferu, - MySQL, cPanel, - Brak reklam Rejestracja w 1 minute. Bonusowo: teksty piosenek, sms, kawaly, sennik, przyslowia, teledyski tutaj

allCreative, ja u siebie w panelu Livelink nie widzę żadnych zmian :jezyk1: Gdzie znajdę to:

+ System sugerowania anchorów, title, i url przy dodawaniu linków...

+ Zrobiliśmy wewnętrzny system komunikacji pomiędzy userami a administracja.

U mnie podstrony cały czas są znajdowane, przynajmniej widzę wzrost ilości punktów na koncie.

kasiula, o site 30k wcale nie jest aż tak trudno :) Jednak trudniej est o PR bo jak widzę za to strony są punktowane lepiej.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

AllCreative, jeżeli dobrze rozumiem, że "Przyrost: +... dziennie dla wszystkich linków" oznacza zwiększenie każdego przyrostu o n, to proponuję zrobić oprócz tego zwiększanie n-krotne. Proporcjonalnie zwiększać byłoby lepiej, n nie musi być całkowite, a wyniki można by zaokrąglać.

Fajnie, że są nowe funkcje, ale też jestem za tym, żeby system przede wszystkim szybciej lokalizował podstrony.

Witam, tak jak mówiłem czytam na bieżąco wasze opinie i propozycje oraz problemy i ingerujemy w system by z każdym dniem stawał się lepszy.

Ostatnie zmiany

+ opcja masowego zarządzania przyrostem

+ w spisie linków dodaliśmy datę dodania linku oraz jeśli ktoś wybiera opcje pogrubienie linku także widać w panelu od razu które linki są pogrubione a które nie.

Kolejne zmiany i nowości :) w Środę niektóre z nich to np hurtowy import linków z pliku.

ps. Szukam kogoś kto by na bieżąco analizował forum, pomagał, odpisywał itp... bo mam coraz mniej czasu.

moje gg: 2802373

U mnie gwaltownie wzrosla ilość punktów. Wnioskuje z tego że zmiany są w dobrym kierunku.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności