alumilut Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Witam. Juz 3 dzien dodaje 7 stronek do systemu i za kazdym razem kicha. Pod adresem https://www.jakasstrona.pl/kodstrony.php nie znaleziono pliku instalacyjnego Przeczytaj dokumentacje podpunkt 1.2 Wyslalem prosbe do suportu zobaczymy jak tam z pomoca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie wiem jak Wam, ale mi przydała by się jedna funkcja... Mam kilka kont (dla wygody), ale denerwuje mnie że co kilka dni muszę przelewać pkt na drugie konto na którym już prawie wykorzystane linki... fajnie by było jakby można było złączyć salda kilku kont (dołączanie za pomocą wpisania loginu i hasła) - zmiejszyło by to ilość nerwów... By było złączonych kilka sald i "opłaty" za linki szły by z głównego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam.Juz 3 dzien dodaje 7 stronek do systemu i za kazdym razem kicha. Pod adresem https://www.jakasstrona.pl/kodstrony.php nie znaleziono pliku instalacyjnego Przeczytaj dokumentacje podpunkt 1.2 Wyslalem prosbe do suportu zobaczymy jak tam z pomoca. Pozdrawiam. Witam. Dostalem odpowiedz stwierdzajaca wine serwera a przeciez na tym samym serwerze dziala weblink i seonet. Cos nie tak z livelinkiem ? czy faktycznie cos z moim serwerem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 alumilut, to niestety smutna norma. Ja też wielokrotnie miałem ten problem na serwerach OVH - w końcu pomagały różne kombinacje chmodów - np. ustawienie ich na 755 często skutkowało . Nie gwarantuję, że się uda, ale raczej kombinowałbym w tym kierunku. Ostatnio wysłałem 2 maile oraz kontaktowałem się poprzez GG w sprawie braku aktualizacji podstron zaindeksowanych i zlokalizowanych przez system, ale bez odpowiedzi, więc nie liczyłbym na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam. Dostalem maila od admminow z propozycja na ustawienie ich na 755 i faktycznie dziala. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam Dziś dodaliśmy jedną, małą funkcje ale wydaje mi się bardzo przydatną. Gdy ustalamy Blokadę przyrostu niejednokrotnie patrząc na cały spis linków nie wiemy czy już ten link doszedł do maximum rozdań które mu umożliwiliśmy czy też nie. Teraz taki link oznaczany jest w spisie wszystkich linków literka F - FULL rozdań, jeśli osiągnie maximum. W alcie każdego linka dodaliśmy date jego dodania. Być może do czegoś wam się to przyda np. Analizy szybkości systemu Do końca tygodnia mamy zamiar wprowadzić jeszcze parę nowych funkcji, kilka zapowiadanych, trochę nowatorskich. Ciekawy jestem jak to ocenicie Czekam na wasze propozycje, uwagi, pomysły rozwoju systemu. Cały czas jestem dostępny na gg: 2802373 - zapraszam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dodatki może i fajne, ale chyba nadal jest problem z osiągnięciem wspomnianego limitu. Np. jeśli mam dzienny przyrost na 150 a limit 500 to praktycznie zawsze przyrost zatrzymuje się w okolicach 470-490 linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Masz rację. System docelowo zatrzymuje link do 5 lokalizacji przed końcem rozdań. Co prawda nie wiele ale drażni to. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witam, mam małą prośbę/pytanie czy możecie dodać obok liczby linków liczbę unikalnych domen przeznaczonych na link? Reszta rewelacja brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Truvati - tak zostanie to wprowadzone na dniach. np. Link znajduje się na 16 podstronach - 16 domen! ( 14 unikalnych ip ) ? Dzisiaj pod wieczorek wprowadzimy pare zmian. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No allCreative widzę że coś tam zaczynacie kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kończymy bajery nad którymi pracowaliśmy od dawna, no i rzeczywiście mamy dla live ostatnio trochę więcej czasu. Póki co w dniu dzisiejszym robimy porządek z cwaniakami. Skanujemy cały system na obecność includów na głównych i podstronach. Były takie akcje ze darowaliśmy sobie sprawdzanie na miesiąc obecności includa, a tu cwaniaczki wrzucali wszystko, lokalizowały się podstrony, nabijali punktacje a później usuwali includa i system ich nie przyblokował. Dzisiaj dajemy żółtą kartkę takim strona i 2 dni na podpięcie includów. Ktoś się nie zmieści w czasie to podziękujemy. ( od dzisiaj wraca codzienne skanowanie ) LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 allCreative, a kiedy zostanie naprawione dodawanie nowych stron? A raczej nie tyle dodawanie co naliczanie punktów...? U mnie strona od kilku dni po dodaniu ma ciągle 34 punkty. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 allCreative, a kiedy zostanie naprawione dodawanie nowych stron? A raczej nie tyle dodawanie co naliczanie punktów...? U mnie strona od kilku dni po dodaniu ma ciągle 34 punkty. Również chciałbym o to zapytać: jedna z moich stron posiada dużo więcej zaindeksowanych podstron niż widzi to system, który zainstalowany jest na każdej z ponad 4000 podstron (a livelink od 2 miesięcy widzi tylko 10 zaindeksowanych podstron i 10 zlokalizowanych). Czy udałoby się utworzyć oddzielny button, który obsługiwałby tylko odświeżanie tych wartości (bo chyba "sprawdź instalację" nie służy bezpośrednio do tego...)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 W ciągu kilku dni odświeżymy dane z wyszukiwarek. I docelowo tak jak proponuje mój przedmówca wprowadzimy buton po kliknięciu na który strona będzie ustawiała się do odświeżenia danych z wyszukiwarek. sprawdź instalację - wysyła spidera w celu sprawdzenia poprawności instalacji. Przy np jakiś zmianach. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.