Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Też musze się dołaczyć do przedmowcow.

Mam kilka stron z site 4-5k, a system widzi duzo mniej i liczy ma za nie marne punkty.

nie pamiętam dokładnie, ale coż w rodzaju 30-40 punktów za stronke z 3k site.

Trzeba by pokasować ll z tym marnie policzonych punktowo stronek, szkoda marnować zaplecze.

Bardzo szkoda tylko czasu, install długi, teraz trzeba analizowac, szukać, lazić po mnostwie serwerach, kasowąć, szkoda czasu.

Zobacz, seo net - 1 kod na wszystkie moje stronki , w ll nie możesz tak zrobić?

Jak się stawi ll na 100 stron, trzeba 300 rożnych plików pobrać, 100 kodow powklejać,

a potem czekać 2 dni aż się okaże że stronki nie spelniają wymogów admina.

w seonet, weblinku posiedze godzinke pododaje, wiem, że na pewno mam z tego ilość punktów zgodnie z site ktory wkładam.

w ll wiem, że posiedze godzinke pododaje, a potem polowa stron nie pasuje, druga polowa policzona tak że szkoda gadać.

A generalnie - System jest niby przyjemny.

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pawka nie sprawdzamy codziennie danych w wyszukiwarkach robi się to raz na jakiś czas. Głównym wyznacznikiem punktacji jest ilosc zlokalizowanych rzeczywiście podstron. Ale musi je przynajmniej googiel odwiedzić by ci je zlokalizowało.

Pracujemy wlasnie nad nową wersja klienta. I będzie właśnie tak jak mówisz, 1 kod na wszystkie strony + pare pare bajerów.

Jestem ciekaw tylko ile zajmie wszystkim użytkownikom wgranie nowego zestawu instalacyjnego, i czy będzie im się chciało :)

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

allCreative, lubie cie, i system jest git, ale wybacz ze brzydko się wyraże, ale to juz sraty taty.

Jak się zaczyna gadka w rodzaju "nie sprawdzamy codziennie danych w wyszukiwarkach",

napisze dokladnej - mam kilka takich stron ze sporym site od ... ja wiem ... od 6 miesecy?

Boty odwiedzają te strony sumiennie i często.

zalogowalem sie do ll. punktacja za poszególne stronki: 50, 42, 32, 16, 35, 37, 34, 36, 32, 42, 44, 48.

to sa pukty za stronki ze sporym site i te stronki mają z polroku.

Wieć rozumiem, że nie sprawdzamy codziennie danych w wyszukiwarkach, ale chociaż raz na miesiąc? na 2 miesiące? Id: 8750.

NO ja naprawdę Pawka nie wiem o które strony ci chodzi. Najgorsza z aktywnych ma 200 punktów, wiele stron masz nieaktywnych, duzo zbanowanych :).

Pozatym dziwne jest to że masz od dawna do mnie GG i jakoś przez pół roku nie odezwałeś się iż coś jest nie tak. :)

Po za tym Pawka ziomuś :) nie oszukujmy się, jakie ty masz te strony popodłanczane do systemu. Powiem ci że w twoim przypadku i tak livelink jest dla ciebie bardzo łaskawy i nie możesz narzekać ;) I pewnie dlatego mimo tego że zbanowałem ci masę tych rozpadających się, szybko postawionych qlwebów lubisz mnie do dzisiaj ;)

Pozdrawiam i czekam na wasze uwagi, propozycje itp.

A ciebie Pawka zapraszam na GG

Witam serdecznie Admina LiveLinka.pl

Prośba, wstawcie proszę do panelu taką opcję, że jak kliknę "usuń".

Wyskakiwało jeszcze zapytanie "Czy jesteś pewny, że chcesz usunąć".

Niechcący można kliknąć i wywala linki w kosmos.

Da radę dodać takie zabezpieczenie?

Po za tym masowe dodanie stron (np. w paczkach po 50 linków).

gzzz

Masowe dodanie linków będzie dostępne od jutra. Sprawdze na którym usuń nie ma zapytania o potwierdzenie i dodam to, nie ma problemu charls

Wczoraj okazało się ze prawie 400 domen nie ma kodu includa i jest aktywna.

Rezultat - spadek punktów do 0 i uruchamiający się automatycznie system usuwania linków sprawiło że użytkownicy bardzo szybko naprawiają swój błąd.

Nie no chyba trzeba olać ten system . Dzisiaj wchodzę a tam z 40% mniej punktów niż było rozumie jedną tam niby mi wyłączyli bo zarąbiście wolno chodzi to może bot się nie dostał no ale za resztę to nie kumam a nie mam takiego situ jak hoduń.

W pizdu czekam ze 3 dni i zmykam od nich.

P.S Site rośnie wielki brat dał PR mały bo mały a punkty się sypią, jak dla mnie bomba

przynajmniej jest coś robione celem ograniczenia oszustw :huh: niektóre systemy stałe jednak z tym spią ;) i mozna je niestety rolowac tak wiec każde zmiany na PLUS w kazdym systemie mnie cieszą i pewnie nie tylko mnie, a każda zmiana do eliminacji pustych punktów czy stron które nie wyswietlaja kodu to dobre rozwiązanie

odnosnie czarnej listy byłoby to dobre rozwiązanie :huh: jakby zostala wprowdzona, ale odnosnie pustych podstron takie podstrony ma każdy w swoich stronach co dodaje do systemów i czarna lista jest dobra do tego aby u siebie nie wyswietlac linków których nei chcemy tylko kwestia czy jest taka mozliwość i jak będzie działać

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Do mnie pijesz sttorm?

Tobie nigdy nie padła jakaś strona? Za nią niby w plecy powinienem być z niecałe 10k punktów

Normalnie jeżeli do mnie to było

celem ograniczenia oszustw
to nie pogłaskał bym cię za to po głowie, a zresztą każdy mierzy swoją miarą

Ale mnie zagotowałeś z rana tym słowem :huh:

odnosnie pustych podstron takie podstrony ma każdy w swoich stronach co dodaje do systemów
mów za siebie
stron które nie wyswietlaja kodu to dobre rozwiązanie
z tym się zgodzę jedna mi padła to trudno moja wina i z tym jest OK

Punktów mam tyle co wczoraj, ale dramatycznie spadła ilość możliwych linków do rozdania za te punkty. O co chodzi? Jeszcze wczoraj mogłem dodać 20tys. linków, dziś...600. Co to ma być? Coś sie chyba w tym systemie spieprzyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności