tomek_25 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam.Czy u was też znikaja tak - linki do rozdania: 0. Do 16 miałem jeszcze ponad 1100 a teraz 0. O co tu chodzi?. Pozdrawiam. Mam to samo! Mogę mieć 5000 linków (mam 10k pkt ) Rozdano 1700linków -100% Do rozdania linków :0 Nie wiem co jest grane i już wiem przez co filtry wyrwałem... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wyparowało mi 20 tys punktów - nie mam pojecia czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zdecydowanie coś się sypnęło. W ciągu nocy żeby liczba możliwych linków do rozdania zmalała z ok 20tys do 600 przy tej samej ilości punktów?! Lekkie przegięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 U mnie ok... :] ps. przez wielką czystkę wyleciało mi 50% stron z PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 bo [ nierzetelni partnerzy ] jesteście Sorry ale zagotował mnie "sttorm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 u mnie wszystko smiga, ale update PR, BL to by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Myślałem ze wszyscy albo przynajmniej większość jest nastawiona na Google a tu w livelink jest inaczej dostaje się punkty za Yahoo nie liczy się ile macie zaindeksowanych stron w Googlu. Jak tak dalej będzie to po świętach podziękuję i wywalę te linki bo to jakąś parodia. Twoje podstrony stanowią: 1.27% - to cos znaczy czy tylko dla adminów korzyści z ich linków na głównych stronach allCreative - po co podawałeś GG jak nie raczysz nawet odpisać . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Niby allCreative tunninguje system , ale jak mi się podobał na początku to chyba trzeba będzie zmykać, co mi tam po jakichś bajerach jak site nie aktualizuje i takie tam P.S allCreative coś chyba negatywów ci się na jajo posypało, a przy okazji najlepszego z okazji świąt dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 U mnie tez punkty polecialy w dół o jakies 35% (dodam że w zaden sposób nie oszukuję, więc nie wiem za co ten spadek) :/ Dziekuje za prezent na Święta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Iguana - czy ja powiedzialem ze jestes oszustem powiedziałem ze dobrze ze czyszcza system ze stron które go w jakis sposób oszukują, w sumie lepiej póżno niż wcale, sorki jak mnie źle zrozumiałeś, nie taka miałem intencje nie mam pojecia jak jest w twoim przypadku, ja odnosilem sie do wczesniejszej wypowiedzi admina systemu ze 400 damen miało cos nei tak i zrobili z tym porządek te 400 domen to stanowi chyba jak dobrze licze 10 % systemu a to jest duzo i wazne aby sprawdzanie odbywało się czesniej niz było do tej pory bo wlasnie sa takie sytuacje jak teraz ze nagle wiele osob traci punkty z PP mowilem tez sa systemy gdzie nie robi sie nic w ograniczeniu osob które np usuwaja skrypty i nadal maja punkty Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam Panie i Panowie, na wstępie chciałbym wam życzyć wszystkiego dobrego oraz wysokich pozycji w google... Chciałbym wam uświadomić iż ciężko być adminem i robić tak by to każdy był zawsze i z wszystkiego zadowolony. Chciałbym wam także powiedzieć ze te spadki punktów ktore wam się trafiły, to przez np Program Partnerski w którym mięliście polecone strony bez includów. Wprowadziliśmy tez taka opcje że strona która nie jest w ogóle zaindexowana w google dostanie zawsze, i tylko 50punktów. ( niezależnie ile tych podstron tam zlokalizuje itp, zawsze na taką stronę wgramy jeden zestaw 5 linków i dopiero po odświeżeniu googla kiedy coś się w site pojawi zaczniemy rozdawać na podstronach ) Do tego w algorytmie oceniania przestawiliśmy miejscami dwie informacje które wyznaczały ilość linkow w yahoo i ilość linków na stronie. Zmienia to tyle że jeśli ktoś ma 100 czy więcej linków wychodzących to jego punktacja i tak spada do bardzo minimalnej, albo zerowej. A wcześniej liczba linkow z yahoo byłą wyciągnięta na ostatnie miejsce w algorytmie oceniania i nawet jak ktoś miał masę linków wychodzącyh nie obniżało mu procentowo tej ogromnej punktacji. Wreszcie na sam koniec chciałbym wam powiedzieć iż, przygotowaliśmy dla was kilka prezentów w najbliższym czasie. I mam nadzieje że to będzie takie zadość uczynienie za te wszystkie niepowodzenia które żdazyły nam się do dzisiaj. Ps. ALUMILUT - wiesz admin też się musi czasem wyspać, admin też ma swoje życie, siedzę po 10 godzin dziennie przed kompem i przykro mi że nie trafiłeś na mnie dostępnego na gg. Nie jeden się mnie pyta czasami czy ja w ogóle trochę sypiam bo jestem długo dostępny na gg nawet wieczorami, gdy cos robimy przy live. Po za tym dane z yahoo są nam bardzo potrzebne, są dla nas pewnym wyznacznikiem. Pozdrawiam LiveLink team LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Wiem co to jest praca przez 10 do 14 godz. dziennie przed komputerem bo sam tak pracuje ale zawsze pisze do ciebie jak tylko jestes dostepny. Co do przydzielania punktów to pozwolilem sobie na skopiowanie jednej z moich stronek jakie dodalem do systemu i sami osądzcie. To jest najlepsze - Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z Yahoo bym się zgadzał... ale branie BL z Google? Google wyświetla w link: zaledwie 0,39% tego co mam w Google WebmasterTools :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 przygotowaliśmy dla was kilka prezentów w najbliższym czasie Aż się tego boję Może coś w stylu "w celu usprawnienia działania systemu , nie będziemy aktualizować site, a BL będą pobierane tylko i wyłącznie z google" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 Też tak mam i to jest śmiech... a tym większy że spowodowane to jest tym że LL nie liczy podstron w serwisach gdzie nie ma załączonego mod_revrite. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.