MOUKETTA Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie no, ale update liczby podstron zajętych przez system to całkowita porażka, jak mi miesiąc temu zajęła 17 podstron (site-10k) to tak do dzisiaj pozostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 Ta liczba sama w sobie jest mało istotna. Gorzej, jezeli przekłada się na ilość punktów w LL. Jak jest u Was? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam. Linki systemowe na kazdej podstronie a tu - Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 no i oczywiscie ilosc punktow przyznanych przez system to smiech na sali. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 6299 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 skoro spedzasz adminie tal duzo czasu przy kompie to mógłbys dodawac rangi stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dzisiaj w nocy usiądę troszeczkę i postaram się wszystkim stronom nadać kategorie. I teraz mam do was pytanie. Jutro wprowadzamy takie małe udogodnienie przy nadawaniu kategorii dla linków. I teraz tak: Docelowo chcę, by przy nadawaniu kategorii dodawało się także adres domeny, i w tedy automatycznie w kategorii pojawią się linki które są dla tej domeny. np. mam we wszystkich jakieś 100 linków do serwisu: blo.pl, blo.pl/logo-dzwonki/ oraz podstron np blo.pl/logo-dzwonki/dzwonki-polifoniczne-nokia/ I teraz pytanie do was jak chcecie mieć to zrobione. Jeśli tworze kategorie o nazwie: serwis blo.pl i daje tam adres www.blo.pl To ma mi przydzielić wszystkie linki z wszystkich do domeny blo.pl, ale również podstron blo.pl/logo-dzwonki/ i blo.pl/logo-dzwonki/dzwonki-polifoniczne-nokia/ Czy ma być to tak nadawane po dokładności adresu i jeśli wpisze adres www.blo.pl to tylko do tej kategorii zostanie przydzielone 10 różnych linków anchorowo ale tylko i wyłącznie prowadzących do domeny https://www.blo.pl/ ? Prosił bym by chodz 5 osób się wypowiedziało na ten temat. BO od rana z tym startujemy. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak dla mnie to najpierw tym site moglibyście się zająć bo to podstawa a nie jakieś bajery robione jak tamto nie dopracowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dokladnie. Bajerami mozna się zajmowac kiedy wszystko inne działa jak należy a z tym niestety krucho. Proponuję zająć się podstawami o których pisano juz w tym wątku parę razy, a dopiero potem bawić się z dodatkowymi funkcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam. cyt. bajerami mozna się zajmowac kiedy wszystko inne działa jak należy Ja tez tak mysle!!!!!!!!!!. Jesli dla was strona z site:www.jakas-strona.pl - 7000 w google jest warta 300 pkt. to czego nie naprawicie tego tylko wymyslacie jakies pierdoly. A juz nie wspomne o tym - Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 to jakis koszmar Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 alumilut - skrypt livelink nie zlicza podstron ze stron bez mod_rewrite. Przynajmniej na razie. I dlatego masz za ta strone 300 punktów. ! Z pozostałymi też masz coś nie tak ? Proszę odezwij sie od mnie na gg: 2802373 A Proponowany bajer jest bardzo ważny ale skoro żaden z was nie chce się wypowiedzieć na ten temat, to dziękuje wam bardzo. Zrobię tak jak uważam. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Czy ma być to tak nadawane po dokładności adresu i jeśli wpisze adres www.blo.pl to tylko do tej kategorii zostanie przydzielone 10 różnych linków anchorowo ale tylko i wyłącznie prowadzących do domeny https://www.blo.pl/ ? To. Długo tak możecie gadać że zły? Przecież w faqu napisane jak działa system, według mnie spoko. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Mi tam bardzo odpowiada ten system wymiany linków. Ja dodałem dobre unikalne strony które dostały rangę dobrych stron i wszystko u mnie jest dobrze i cieszę się za system jest ciągle rozwijany tak trzymać:) Opowiadania i Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 które dostały rangę dobrych stron i wszystko u mnie jest dobrze Jak to powiedział pewien pan kilka stron wcześniej. Nie czujesz się jak choinka ? Jeżeli twoje strony są naprawdę wartościowe to zobacz gdzie wylądowały Twoje linki Pozdrawiam. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Długo tak możecie gadać że zły? A kto powiedział że system jest zły? Tylko są sprawy które by go ulepszyły a w następnej kolejności inne tunningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 no tak, teraz nie mogę aktywować stron od kiedy zacząłem blokować boty poprzez .htaccess, z jakiego IP łączy się livelink??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.