Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj w nocy usiądę troszeczkę i postaram się wszystkim stronom nadać kategorie.

I teraz mam do was pytanie. Jutro wprowadzamy takie małe udogodnienie przy nadawaniu kategorii dla linków.

I teraz tak:

Docelowo chcę, by przy nadawaniu kategorii dodawało się także adres domeny, i w tedy automatycznie w kategorii pojawią się linki które są dla tej domeny.

np. mam we wszystkich jakieś 100 linków do serwisu: blo.pl, blo.pl/logo-dzwonki/ oraz podstron np blo.pl/logo-dzwonki/dzwonki-polifoniczne-nokia/

I teraz pytanie do was jak chcecie mieć to zrobione.

Jeśli tworze kategorie o nazwie: serwis blo.pl i daje tam adres www.blo.pl

To ma mi przydzielić wszystkie linki z wszystkich do domeny blo.pl, ale również podstron blo.pl/logo-dzwonki/

i blo.pl/logo-dzwonki/dzwonki-polifoniczne-nokia/

Czy ma być to tak nadawane po dokładności adresu i jeśli wpisze adres www.blo.pl to tylko do tej kategorii zostanie przydzielone 10 różnych linków anchorowo ale tylko i wyłącznie prowadzących do domeny https://www.blo.pl/ ?

Prosił bym by chodz 5 osób się wypowiedziało na ten temat. BO od rana z tym startujemy.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Dokladnie. Bajerami mozna się zajmowac kiedy wszystko inne działa jak należy a z tym niestety krucho.

Proponuję zająć się podstawami o których pisano juz w tym wątku parę razy, a dopiero potem bawić się z dodatkowymi funkcjami.

Witam.

cyt. bajerami mozna się zajmowac kiedy wszystko inne działa jak należy

Ja tez tak mysle!;)!:D!;)!!!!!!!.

Jesli dla was strona z site:www.jakas-strona.pl - 7000 w google jest warta 300 pkt. to czego nie naprawicie tego tylko wymyslacie jakies pierdoly.

A juz nie wspomne o tym - Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 to jakis koszmar

Pozdrawiam.

alumilut - skrypt livelink nie zlicza podstron ze stron bez mod_rewrite. Przynajmniej na razie. I dlatego masz za ta strone 300 punktów. !

Z pozostałymi też masz coś nie tak ?

Proszę odezwij sie od mnie na gg: 2802373

A Proponowany bajer jest bardzo ważny ale skoro żaden z was nie chce się wypowiedzieć na ten temat, to dziękuje wam bardzo. Zrobię tak jak uważam.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Czy ma być to tak nadawane po dokładności adresu i jeśli wpisze adres www.blo.pl to tylko do tej kategorii zostanie przydzielone 10 różnych linków anchorowo ale tylko i wyłącznie prowadzących do domeny https://www.blo.pl/ ?

To.

Długo tak możecie gadać że zły?

Przecież w faqu napisane jak działa system, według mnie spoko.

gzzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności