Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

dodałem po roku od zarejestrowanie wczoraj pierwsze kilkadziesąt stronek i katalogów, Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak na razie mam 13 tys. punktów, ale na 80 linków "Wykorzystałeś aktualnie: 0.00% zdobytych punktów" No ale Admin przecież tu pisał że w ciągu doby to się aktywizuje. Doba mija o 23.30. Mówiąc poważnie, dużo przyjemnej trwa dodawanie tu, niż w linkujpro. Po za tym tu nie ma (mam nadzeje) czegoś takiego jak w linkme, że moje strony ciągle nie pasują, i nie ma jak w linkorn, że moje stronki admin decyduje dać jedynie do działu śmieci, i dostaje za to jakieś najnizsze stawki punktowe. Z linkorem nie ma co porównywać, no bo to już poprostu kpina się robi. Czekam na to, az system zacznie wykorzystywać moje zdobyte 13 tys. punktów, a a wtedy zamielduje:)

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moje pierwsze wrażenie było takie: Nie dostaje nowych linków... olałem totalnie ten system, ale zostawiając stronę i linki....

Po kilku tygodniach widzę, że są nowe linki i całkiem fajne efekty. Opłaca się mieć tam strony pr4 < dużo pkt. Za jednego dmoza z pr4 można dostać tyle linków, że wystarczy na regionalną stronę :killer:.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

a mnie to nie przeszkadza... jesli sie korzysta z kilku systemow to drobny :P padzik nie zaszkodzi ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dobrze jest, Panowie, dobrze jest, zakładka linki zaczeła powoli wygładać co raz ciekawej. bardzo mi się podaba. Tylko ze moim zdaniem nie ma co ustawiać na przyrost 1 link dziennie jak to domyślnie jest. Trzeba sie z góry pogodzić że polowa tych linków jest na stronach niezaindeksowanych, i wtedy jest git. Bardzo mi się podoba. Co do padów, mnie to nie przeszkadza. Ads i gmail też mają pady, a nie można powiedzieć że nie zainwestowali w sprzęt.

z tego co sie dzis dowiedzialem to admin przenosi system na nowy serwer :) bedzie szybko sucho i pewnie ;) i szykuja sie jakies nowiki :puknijsie:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i pewnie dlatego o 2 w nocy przez 2 godziny nie mogłem dodać swoich kolejnych qlwebów:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności