Pawka Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 dodałem po roku od zarejestrowanie wczoraj pierwsze kilkadziesąt stronek i katalogów, Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak na razie mam 13 tys. punktów, ale na 80 linków "Wykorzystałeś aktualnie: 0.00% zdobytych punktów" No ale Admin przecież tu pisał że w ciągu doby to się aktywizuje. Doba mija o 23.30. Mówiąc poważnie, dużo przyjemnej trwa dodawanie tu, niż w linkujpro. Po za tym tu nie ma (mam nadzeje) czegoś takiego jak w linkme, że moje strony ciągle nie pasują, i nie ma jak w linkorn, że moje stronki admin decyduje dać jedynie do działu śmieci, i dostaje za to jakieś najnizsze stawki punktowe. Z linkorem nie ma co porównywać, no bo to już poprostu kpina się robi. Czekam na to, az system zacznie wykorzystywać moje zdobyte 13 tys. punktów, a a wtedy zamielduje:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 ..( dobra juz nic ) pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Moje pierwsze wrażenie było takie: Nie dostaje nowych linków... olałem totalnie ten system, ale zostawiając stronę i linki.... Po kilku tygodniach widzę, że są nowe linki i całkiem fajne efekty. Opłaca się mieć tam strony pr4 < dużo pkt. Za jednego dmoza z pr4 można dostać tyle linków, że wystarczy na regionalną stronę . Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Strona padła nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no właśnie to jeden z problemów tego systemu częste pady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 wiesz.... to jest pierwszy down z jakim się spotykam w tym serwisie szkoda mi tylko 5 tys. punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 no to chyba jesteś od niedawna w LV bo niestety zbyt często strona jest niedostępna. Muszą zainwestować w sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 a mnie to nie przeszkadza... jesli sie korzysta z kilku systemow to drobny padzik nie zaszkodzi Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 System już działa szkoda, że nie prowadzą dobrze forum i newsów na stronie bo lubię ten system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dobrze jest, Panowie, dobrze jest, zakładka linki zaczeła powoli wygładać co raz ciekawej. bardzo mi się podaba. Tylko ze moim zdaniem nie ma co ustawiać na przyrost 1 link dziennie jak to domyślnie jest. Trzeba sie z góry pogodzić że polowa tych linków jest na stronach niezaindeksowanych, i wtedy jest git. Bardzo mi się podoba. Co do padów, mnie to nie przeszkadza. Ads i gmail też mają pady, a nie można powiedzieć że nie zainwestowali w sprzęt. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jaki ten system jest piekny "Bonus naliczany jest jedno razowo za każdą stronę www" a mozna wiedziec na jakim zakwacie "razowo" jest naliczany? Smieszne to jest nawet nie da sie zalogowac ... Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 hmm nie działa przyznawanie punktów za page rank bo serwis którym sprawdzają nie działa :/ Wiem, że za każdą stronę dostajesz 50 p na start (po aktywacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 z tego co sie dzis dowiedzialem to admin przenosi system na nowy serwer bedzie szybko sucho i pewnie i szykuja sie jakies nowiki Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 i pewnie dlatego o 2 w nocy przez 2 godziny nie mogłem dodać swoich kolejnych qlwebów:) https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 pobieranie Pr nie działa dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.