Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a jak się nazywa bot, bo nie miałem na liście w .htaccess tego IP, a jak usuwam plik .htaccess z serwera to system się instaluje, więc ich bot musi być w .htaccess

edit

no i teraz mam problem, bo jak zaraz wgram .htaccess to livelink znowu dezaktywuje moje strony i takie życie pozycjonera, jak nie blokuje botów to 3 katalogi potrafią wydoić 10gb transferu dziennie, zacznij blokować boty - to SWLs nie działają

Ja również "zauważyłem" update systemu :) Po zalogowaniu się do panelu moim oczom ukazał się spadek punktów o 3/4. A to dlatego że strony dobrze punktowane straciły PR z 3 na 0 i 2 na 0...

Czyli wynika z tego że duże znaczenie w tym systemie ma PR.

Dodatkowo jak widzę dostałem punkty gratisowe od systemu tyle ze czemu nigdzie ich nie można wykorzystać :>? Nie sa one wliczane do sumy punktów na koncie...

No i przede wszystkim nadal nie zlicza nowych podstron... co jest rownoznaczne że nie dodaje punktów... od 3 tygodni mam 34 punktu a strona ma sute powyżej 120k...

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Wg. mnie to byla masakra te wszystkie zmiany, nie dosc ze nic wczesniej nie zapowiadali, ja nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze niektore strony wylecialy z indeksu G, i nagle w 1 momencie 80% punktów z jednego konta polecialo. Gdybym przypadkiem nie zalogował sie na to konto nie skapnałbym sie i bylaby dopiero lipa...

Nie neguje tych zmian, racja, ze strony, ktorych nie ma w indeksie google powinny wyleciec z systemu itp. ale mogła ta zmiana byc poprzedona jakas informacja, bo ja zostalem narazony na pewne straty.

Ogolnie dalej strona ktora jest w indeksie G, ma znalezione prawie 10k stron przez system, jednak ilosc pkt wynosi 50...

ilgesu łatwo powiedzieć ...

ale jak gdzie ?

na linkme kod include dawało się do includes/functions.php

ale jak daję include od livelink pod include linkme

to mi czcionka na forum się powiększa i w ogóle się wszystko powiększa

a linki są na samej górze...

pomimo że w overall_footer.html daję {LIVE LINK}

ja niestety nie widze aby ilosc stron znalezionych przez LL powiekszyła sie, za to dostałem sporo pkt za dodanie wartosciowych stron (np 82 kilo za jedną :) )

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czy jest opcja (lub czy możesz dorobić opcję) przenoszenia pozycjonowanych linków między kontami? Mam 15 kont i chciałbym w końcu zrobić porządek. Wolałbym nie zdejmować linków w celu dodania na innym koncie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Witam, forum livelinka jest martwe, więc napiszę tutaj. Czy działają wam zmienne PHP w Livelinku? Mam tu na myśli tą od UTF-8 i od zmiany wyświetlania linków:

$livelink_utf = 1;
$livelink_template = "+ {link}  <br>";

Ustawiam je bezpośrednio na includem, linki się wyświetlają, ale na UTF są krzaki, a template nie działa :/

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności