Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak to jest z tymi punktami i linkami ?.

Czy jak raz dodam linka, to system umieszcza go na stronach do momentu posiadania punktów i czy ten link jest tam już do końca świata i jeden dzień dłużej czy taż robi reset rozdanych linków raz w miesiącu. Bo już sam nie wiem co jest grane .

A co do stron znalezionych przez LL to faktycznie jakaś KICHA !!.

Za jakieś dwa tygodnie podam wam moją opinie co do mocy systemu bo jak narazie to testy jeszcze trwają

Pozdrawiam.

P.S.

allCreative podaj konkretna date co do zmiany skryptu bo jak wielki G namierzy te pliki .txt to posypia sie bany

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogłoby się coś stać, żeby po miesiącu od wstawienia ll na stronie system nie zamulał jej czasu ładowania? Nie wiem co jest przyczyną i nie mam ochoty się nawet zastanawiać, wywaliłem ll natychmiast :] Przecież takie sprawy to podstawa.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Ile mozna czekac na przydzielenie do kategorii?

I jeszcze jedno pytanie, na moich stronach linki wysietlaja sie z krzaczkami,

(utf8), przydaloby sie jakies uaktualnienie doukumentacji bo wstawialem kod na 3-4 sposoby i nadal

byly krzaki...

Tak na prawde guzik mnie obchodzi jakie lniki sa wyswietlane na mojej stronie

no ale pewnie komus sie przydaje ćżńąę :)

Mi nie działa... od ponad miesiąca miałem 43 punkty za domenę (1 podstrona) więc dzisiaj już ją usunąłem z systemu...

Dodatkowo była taka wielka akcja że mają być dawane bonusowe punkty a tu lipa... Fakt punkty są:

Bonus od administratora: xxxxx
Ale jak go wykorzystać?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Witam. Informuję o małych opóźnieniach. Chcemy dokładnie dograć klienta, wprowadzamy nowe zabezpieczenia, trwały dzisiaj testy.

Finalnie zakładamy iż w Czwartek około godziny 12tej udostępnimy juz nowy skrypt na stronie + opis przejścia z starego na nowego klienta.

Wracamy do 1 zestawu instalacyjnego dla wszystkich stron.

Pliki po wgraniu i połączeniu z serwerem będą się same kodować.

Nawet właściciel serwisu nie będzie wiedział jakie linki są wyświetlane u niego na stronie.

( chyba ze przeleci po wszystkich podstronach i je zapisze )

Wprowadzamy boxy. przyjemny panel konfiguracyjny!

i parę dodatkowych w sumie najważniejszych bajerów. o których dowiecie się w czwartek.

Acha. Osoby które mają moje gg jutro czyli środa od godziny 18tej mogą do mnie atakować i będziemy razem testować nowa wersje.

może cos wyjdzie jeszcze w praniu, przed premierą czwartkową.

Pozdrawiam.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

A czy ta zmiana wersji "klienta" jest obowiązkowa? Nie chce mi się wszystkiego od nowa pobierać, instalować, wklejać kodów, aktywować, itd... Przy okazji na pewno coś się sp..przy (jak to zwykle bywa). To zajmie dużo czasu a skoro teraz działa to lepiej nie ruszać :). Może by to wprowadzić dla nowych stron dodawanych do systemu oraz dla tych co chcą sobie zaktualizować (mają dużo wolnego czasu ;) )?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności