alumilut Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam. Jak to jest z tymi punktami i linkami ?. Czy jak raz dodam linka, to system umieszcza go na stronach do momentu posiadania punktów i czy ten link jest tam już do końca świata i jeden dzień dłużej czy taż robi reset rozdanych linków raz w miesiącu. Bo już sam nie wiem co jest grane . A co do stron znalezionych przez LL to faktycznie jakaś KICHA !!. Za jakieś dwa tygodnie podam wam moją opinie co do mocy systemu bo jak narazie to testy jeszcze trwają Pozdrawiam. P.S. allCreative podaj konkretna date co do zmiany skryptu bo jak wielki G namierzy te pliki .txt to posypia sie bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 allCreative podaj konkretna date co do zmiany skryptu bo jak wielki G namierzy te pliki .txt to posypia sie bany dopiero 1100 plików jest w indeksie G nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 O jakie pliki chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mogłoby się coś stać, żeby po miesiącu od wstawienia ll na stronie system nie zamulał jej czasu ładowania? Nie wiem co jest przyczyną i nie mam ochoty się nawet zastanawiać, wywaliłem ll natychmiast :] Przecież takie sprawy to podstawa. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam. W piątek będzie wersja testowa nowego klienta. W Poniedziałek wypuszczamy wersje finalną. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam. W piątek będzie wersja testowa nowego klienta. W Poniedziałek wypuszczamy wersje finalną. Witam. Jak tam wersja testowa Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOUKETTA Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fajnie byłoby się dowiedzieć z jakiego IP łączy się livelink, bo tak przegrzebuję listę kilkuset botów i nie mogę dojść jaki to jest bot od LL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ile mozna czekac na przydzielenie do kategorii? I jeszcze jedno pytanie, na moich stronach linki wysietlaja sie z krzaczkami, (utf8), przydaloby sie jakies uaktualnienie doukumentacji bo wstawialem kod na 3-4 sposoby i nadal byly krzaki... Tak na prawde guzik mnie obchodzi jakie lniki sa wyswietlane na mojej stronie no ale pewnie komus sie przydaje ćżńąę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 potwierdzam co pisze bkartol - problem z utf8! Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A działa Wam zliczanie pod stron przez skrypt? U mnie dawno się zatrzymało, cały czas mam 10 000 i nic więcej Skrypt powinien liczyć strony zaindexowane przez google, tak jak to robi konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mi nie działa... od ponad miesiąca miałem 43 punkty za domenę (1 podstrona) więc dzisiaj już ją usunąłem z systemu... Dodatkowo była taka wielka akcja że mają być dawane bonusowe punkty a tu lipa... Fakt punkty są: Bonus od administratora: xxxxxAle jak go wykorzystać? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Hmm, u mnie strony z mod rewritem zlicza już w miarę nieźle, nie mniej jednak na przydzielenie do kategorii czeka się wieki... No i ani śladu po wersji testowej (nie mówiąc o finalnej). Adminie, czekamy na newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Informuję o małych opóźnieniach. Chcemy dokładnie dograć klienta, wprowadzamy nowe zabezpieczenia, trwały dzisiaj testy. Finalnie zakładamy iż w Czwartek około godziny 12tej udostępnimy juz nowy skrypt na stronie + opis przejścia z starego na nowego klienta. Wracamy do 1 zestawu instalacyjnego dla wszystkich stron. Pliki po wgraniu i połączeniu z serwerem będą się same kodować. Nawet właściciel serwisu nie będzie wiedział jakie linki są wyświetlane u niego na stronie. ( chyba ze przeleci po wszystkich podstronach i je zapisze ) Wprowadzamy boxy. przyjemny panel konfiguracyjny! i parę dodatkowych w sumie najważniejszych bajerów. o których dowiecie się w czwartek. Acha. Osoby które mają moje gg jutro czyli środa od godziny 18tej mogą do mnie atakować i będziemy razem testować nowa wersje. może cos wyjdzie jeszcze w praniu, przed premierą czwartkową. Pozdrawiam. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Czuje sie ignorowany... Cały czas nie uzyskałem odp dotyczącej punktów bonusowych ktore miały byc dawane... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A czy ta zmiana wersji "klienta" jest obowiązkowa? Nie chce mi się wszystkiego od nowa pobierać, instalować, wklejać kodów, aktywować, itd... Przy okazji na pewno coś się sp..przy (jak to zwykle bywa). To zajmie dużo czasu a skoro teraz działa to lepiej nie ruszać . Może by to wprowadzić dla nowych stron dodawanych do systemu oraz dla tych co chcą sobie zaktualizować (mają dużo wolnego czasu )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.