Dark Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jeden zestaw dla wszystkich stron to jest zdecydowanie najlepsze rozwiazanie Co do boksów to bardzo bardzo mi sie podoba Czekam z niecierpliwoscia na te zmiany.. tylko zeby Admin znowu nie zapomnial o systemie na kilka miesiecy powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jeden zestaw - ale każdy inny dla każdego konta? :> qazy - może Admin da czas na zmianę, np. 2 tygodnie Wątpię, że dwie różne wersje będą dobrze współpracowały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 przyznam szczerze ze na LiveLink tez czuje sie conajmniej lekko ignorowany ... 5 dni czekam za przydzuialem do kategorii ... za przydzieleniem w ogole dodatkowych punktow ... Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i ze po waszej premierze nowego klienta, sytuacja sie poprawi ... w przeciwnym wypadku bede musial zrezygnowac z waszego serwisu wymiany linkow... pozdrawiam www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 i co z tym nowym systemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chyba nic :/ Możnaby chociaz w wydac jakies oficjalne oswiadczenie w tej kwestii, zeby uzytkownicy nie musieli sie niepokoić Strona poki co niedziala. Mamy piątek, zoabczymy, mam nadzieje ze w moim przypadku system linkow w ogole wreszcie zadziala, po zmianie systemu www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Co się zmieniło w systemie po 2-dniowej aktualizacji? Nie zauważyłem zmian, poza bokasami zamiast linków. Czy będzie można wybrać między wyświetlaniem boksów, a linków? Na wartościowych stronach takie boksy wyglądają fatalnie, czasem może to spowodować konieczność usunięcia systemu z lepszych stron. Oczywiście na spamiarkach nie ma to znaczenia. I ostatnie pytanie: Dlaczego system od 3 dni nie pokazuje ile linków w Yahoo! prowadzi do strony? Może Yahoo! zmieniło kod HTML strony i wyrażenia regularne przestały działać? Pozdrawiam Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wlasnie chcialem zadac to samo pytanie gdyz nei widze wyboru boksy a linki jeszcze jedno boksy sa tylko w poziomie a gdzie mozna je ustawic w pionie (nie moge tego znalezc) wybór boks a link to wazna rzecz Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 dlatego ja nie instaluję nowej wersji:) Tak jak pisalem wcześniej ja jej do niczego nie potrzebuję a zawsze przy takiej okazji jakieś jaja wychodzą. Bez sensu jakieś boksy a już brak możliwości wyboru boks - link to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jest mozliwosc wyboru (a przynajmniej ma być), wiecej mozna juz przeczytac na forum LL w ogłoszeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A ja uporczywie będę przypominał, że od tygodnia (?) nikt nie ocenia stron, tzn. nie nadaje im statusu dobrej średniej lub słabej strony. I błagam, poprawcie ten napis na głównej "Daj się znaleść wsród innych linków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A ja uporczywie...... Od tygodnia nie wygłupiaj się ja miałem strony które po miesiąc czekały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Wprowadziliśmy wersje beta klienta 2.5 LiveLink.pl Nowa wersja to przede wszystkim dużo większe bezpieczeństwo oraz możliwości Instalacyjne! Opcja wyświetlania linków, boxów! Oraz całkowita nowość wśród systemów wymiany linków czyli rozdzielanie linków w różnych miejscach po stronie www! np. możemy mieć 2 linki w jednym miejscu i 3 w zupełnie innym gdzieś na dole strony. ( daje sume 5 linków ) Ma to sprawić iż linki jeszcze bardziej będą wtapiać się w stronę, i będą coraz trudniejsze do wykrycia, czy to system czy nie... kto to wie... OTO WSZYSTKIE NOWE DOSTEPNE KOMENDY KLIENTA 2.5 LiveLink.pl: require_once("llUNIKALNY-KOD.php"); $livelink->setOption("link_class", "nazwa_klasy"); $livelink->setOption("charset", "utf-8"); $livelink->setOption("template", "<div><h1>{description}</h1> {link} <br/> {address}"); echo $livelink->getOne(1); echo $livelink->getOne(2); echo $livelink->getOne(3); echo $livelink->getOne(4); echo $livelink->getOne(5); echo $livelink->getBox(1); echo $livelink->getBox(2); echo $livelink->getBox(3); echo $livelink->getBox(4); echo $livelink->getBox(5); echo $livelink->getLink(1); echo $livelink->getLink(2); echo $livelink->getLink(3); echo $livelink->getLink(4); echo $livelink->getLink(5); echo $livelink->getAll(); Mniej więcej wygląda to tak: Możemy umieścić w 2 miejscach na stronie kody: 1 miejsce - np pod menu strony: <?php require_once("llUNIKALNY-KOD.php"); echo $livelink->getLink(1); echo $livelink->getLink(2); ?> Kod łączy się z plikiem i pobiera 1 i 2 link 2 miejsce np Dół strony: <?php require_once("llUNIKALNY-KOD.php"); echo $livelink->getLink(3); echo $livelink->getLink(4); echo $livelink->getLink(5); ?> Kod łączy się z plikiem i pobiera 3, 4 i 5 link. Finalnie jutro będziemy mieli wszystko ukończone. Czyli: Menadżer zarządzania wyglądem Boxów - Który obecnie znajduje się na dole w zakładce strona > INFO Dojdzie tam jeszcze opcja zaznaczenia: + Strona w UTF ( Docelowo ta komenda [ $livelink->setOption("charset", "utf-8"); ] zostanie zlikwidowana i będziemy zarządzać kodowaniem z panelu. + wybór czy chcemy linki czy boxy ( tylko jesli osoba wstawiła standardowo ładujący linki kod - umieszczony w panelu info > instalacja ) + Pion POZIOM - dla boxów i linków. + Rodzaj czcionki + Oraz czy linki mają otwierać się w tym samym oknie czy w nowym ( _blank ) Więcej Informacji, zastosowań: na forum livelink.pl https://livelink.pl/forum/viewtopic.php?p=776#776 Biorę się dalej za prace. ps. SilMarillion - a ja chciał bym ci przypomnieć ze pracujemy nad klientem i moge mieć mniej czasu ? rozumiesz ? Pozdrawiam wszystkich. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 to zatrudnij kogoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A czy rozdzielanie linków zostało wstrzymane? Bo praktycznie nie widzę żadnych przyrostów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 I ostatnie pytanie:Dlaczego system od 3 dni nie pokazuje ile linków w Yahoo! prowadzi do strony? Może Yahoo! zmieniło kod HTML strony i wyrażenia regularne przestały działać? Przyłączam się do pytania, allCreative możesz odpowiedzieć na to pytanie? gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.