Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam nadzieje ze wszystko sie uruchomi bo dla nowych dodanych stron juz wczoraj nie widac przyrostu wykrytych podstron przez system

nic trzeba czekac na koniec prac :) i mam nadzieje ze nastapi to bardzo szybko

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Mnie linki przyznaje i to zarówno dla starszych stron jak i tych dodanych wczoraj w południe

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Pomyślmy.

1. Dlaczego nie można usunąć strony? Klikamy usuń, a strona się nie znika z panelu i ciągle tam wisi.

2. Dlaczego nadal pokazuje 0 linków w yahoo!

3. Dlaczego nie pokazuje na ilu IP dostaliśmy linki (mieliście to wprowadzić 3 tygodnie temu)

gzzz

nie wiem ale j mam wprost przeciwne wrażenie i mam nadzieję że po zmianach będzie lepiej

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

pytanie kiedy system przeliczy linki w yahoo dla stron juz dodanych widze ze liczy dla stron nowych ale nie tych co byly dodane kilka dni temu

nie mozna tez usunąc strony i jej ponownie dodac aby to przeliczylo a z tego co widze przy przydzielaniu punktów system bierze to tez pod uwage

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności