Dark Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nie moge aktywowac nowych stron w panelu - pisze ze nie znaleziono pliku instalacyjnego ze starej wersji ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Złym przyciskiem aktywujesz. Kliknij Instalacja > info > 5. Aktywuj wersje 2.5 Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jaclaw, dzieki, faktycznie ... no wlasnie jak jest z tym Yahoo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 mam nadzieje ze wszystko sie uruchomi bo dla nowych dodanych stron juz wczoraj nie widac przyrostu wykrytych podstron przez system nic trzeba czekac na koniec prac i mam nadzieje ze nastapi to bardzo szybko Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A czy rozdzielanie linków zostało wstrzymane? Bo praktycznie nie widzę żadnych przyrostów. Mi odaktywowalo strony wiec to byl pewnie powod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mnie linki przyznaje i to zarówno dla starszych stron jak i tych dodanych wczoraj w południe Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mnie linki przyznaje i to zarówno dla starszych stron jak i tych dodanych wczoraj w południe Tak, już się "odetkało" i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Pomyślmy. 1. Dlaczego nie można usunąć strony? Klikamy usuń, a strona się nie znika z panelu i ciągle tam wisi. 2. Dlaczego nadal pokazuje 0 linków w yahoo! 3. Dlaczego nie pokazuje na ilu IP dostaliśmy linki (mieliście to wprowadzić 3 tygodnie temu) gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Spokojnie, wprowadzą mają sporo pracy Może nie pokazuje Ci się w yahoo bo np. indeksuje stronke pod WWW, a w panelu masz bez www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No właśnie, Yahoo ma takie anomalia - linki z www. i bez to całkowicie dwie różne rzeczy... dlatego ja zawsze używam www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dajcie chłopakom trochę luzu, system działa, nadchodzi nowe i dobrze trzeba się tylko cieszyć oprócz systemu mają również swoje życie Ważne że działa, trzymam kciuki aby nie były potrzebne żadne patche do nowej wersji Tru brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Jaki luz, jakby seo.net i e-weblink nie dostał po twarzy od userów na starcie czy w trakcie działania to by był nic nie warty. Albo się coś robi, albo się nie robi. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Eee tam nie liczą się bajerki i pierdołki, ale skuteczność. A obiektywnie muszę przyznać, że pod tym względem LL prezentuje się więcej niż poprawnie. Pod tym względem jest naprawdę ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nie wiem ale j mam wprost przeciwne wrażenie i mam nadzieję że po zmianach będzie lepiej Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 pytanie kiedy system przeliczy linki w yahoo dla stron juz dodanych widze ze liczy dla stron nowych ale nie tych co byly dodane kilka dni temu nie mozna tez usunąc strony i jej ponownie dodac aby to przeliczylo a z tego co widze przy przydzielaniu punktów system bierze to tez pod uwage Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.