Charls Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Czekamy z utęsknieniem aż system zacznie działać, pod guzikiem "usuń" i "sprawdź instalację", znajduje się ten sam link! gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 sprawdź instalację - działa to, tylko musisz wejść w "info" w kolumnie instalacja i kliknąć w 5 punkcie na Aktywuj wersje 2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Kukis przeczytaj uważnie ww. post. Stwierdzam fakt, że pod 2 przyciskami jest ten sam url. Łopatologicznie A i B = 1 link A powinno być: A = 1 link B = 2 link Pozdrawiam gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czy ktoś w przeciągu ostatniego miesiąca miał przydzieloną stronę do kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 tak ja i to prawie wszystkie ktore doddalem a bylo tego sporo Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mam chyba pecha. Jakiś miesiąc temu dodałem strony, którym nareszcie poprawnie zliczono strony zaindeksowane i zlokalizowane przez system, ale nie zostały one przydzielone do kategorii do tej pory. Chyba będę musiał usunąć je i na nowo dodać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Chyba będę musiał usunąć je i na nowo dodać... Nie usuniesz gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilMarillion Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Rzeczywiście. Cóż za niefart... W takim razie pokornie proszę admina LL o umożliwienie użytkownikom usuwania stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zablokowaliśmy usuwanie z momencie wprowadzenia klienta 2.5 Spodziewałem się że ludzie będą usuwać strony i dodawać od nowa ( co spowodowało by wielkie skoki linków, kasowanie i rozdawanie od nowa ), wiec, dałem okazje userą pomyśleć. Odblokuje usuwanie za miesiąc. SilMarilion - nic ci by nie dało ponowne dodanie. Idzie Weekend, nigdzie się nei wybieram do poniedziałku wszystko będzie nadane. Ogólnie strony z PR od 1 do PR 6 maja codziennie nadawane kategorie, te PR 0, mało zlokalizowanych Idą na dalszy plan, w celu np sprawdzenia czy lokalizują się kolejne podstrony, itp itp... pytanie: Gdzie byście umieścili edytor wyglądu linków, który obecnie znajduje się w strona > info. BO ktoś mi napisał że moglibyśmy w lepszym miejscu to umieścić, bo obecnie trzeba się namęczyć. Więc chce znać wasze zdanie pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 teraz nalezy wprowadzic przeliczniki dla stron ktore wyswietlaja boksy, gdyz powiem wprost boksy sie oplacaja gdy ma sie za te strony wiecej punktow, gdy nie to lepsze sa linki zwykle Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Bardzo dobrze, że jest blokada na usuwanie stron. Oj zrobiłby się burdel masakryczny !!! Ja nowej wersji na stronach, które już są w systemie instalować nie zamierzam, bo szkoda mi czasu i wiadomo, że przy takich akcjach zawsze coś pójdzie nie tak. Bezpieczniej jest więc stare stronki trzymać tak jak są a nową wersję instalować na tych dopiero dodawanych do systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 allCreative a gdzie dodatki, które obiecaliście kilka tygodni temu? Ponawiam pytanie dlaczego, jak klikamy "sprawdź instalację" nie odświeża ani linków w google, ani w yahoo, ani ilości podstron. I inne moje pytania zadane na poprzednich stronach. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A ja pytam co z punktami bonusowymi przyznanymi przed administratora ? Niby są a jakoby ich nie było bo nie są wliczane do sumy punktów i nie można ich wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Się zbierają czarne chmury, siądźcie w tej waszej firmie i raz a porządnie odpowiedzcie na pytania, tak jak to robią w innych systemach wymiany linków !!! Skoro już tyle było zmian, to te 20 minut poświęcić na to możecie. A system działa dobrze, ale jak poprawi niektóre rzeczy i doda te opcje o których mówił kilka tygodni temu, to przestanę korzystać nawet z link-vaulta na rzecz livelinka. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A ja mam pytanie, czy kiedyś doproszę się zmiany strony w panelu z WWW na bez WWW ? Dzięki Już ponad tydzień proszę o ta drobną rzecz, raz miałem się zgłosić za dzień i za ten dzień kontakt się zupełnie urwał Już nie mam siły pisać na GG bo i tak mi nikt nie odpowie A no linków nadal nie zlicza, system od miesiąca zatrzymał się na 10 000 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.