Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zablokowaliśmy usuwanie z momencie wprowadzenia klienta 2.5

Spodziewałem się że ludzie będą usuwać strony i dodawać od nowa ( co spowodowało by wielkie skoki linków, kasowanie i rozdawanie od nowa ), wiec, dałem okazje userą pomyśleć.

Odblokuje usuwanie za miesiąc.

SilMarilion - nic ci by nie dało ponowne dodanie. Idzie Weekend, nigdzie się nei wybieram do poniedziałku wszystko będzie nadane.

Ogólnie strony z PR od 1 do PR 6 maja codziennie nadawane kategorie, te PR 0, mało zlokalizowanych Idą na dalszy plan, w celu np sprawdzenia czy lokalizują się kolejne podstrony, itp itp...

pytanie: Gdzie byście umieścili edytor wyglądu linków, który obecnie znajduje się w strona > info. BO ktoś mi napisał że moglibyśmy w lepszym miejscu to umieścić, bo obecnie trzeba się namęczyć. Więc chce znać wasze zdanie :rolleyes:

pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

teraz nalezy wprowadzic przeliczniki dla stron ktore wyswietlaja boksy, gdyz powiem wprost boksy sie oplacaja gdy ma sie za te strony wiecej punktow, gdy nie to lepsze sa linki zwykle

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Bardzo dobrze, że jest blokada na usuwanie stron. Oj zrobiłby się burdel masakryczny !!! Ja nowej wersji na stronach, które już są w systemie instalować nie zamierzam, bo szkoda mi czasu i wiadomo, że przy takich akcjach zawsze coś pójdzie nie tak. Bezpieczniej jest więc stare stronki trzymać tak jak są a nową wersję instalować na tych dopiero dodawanych do systemu.

Się zbierają czarne chmury, siądźcie w tej waszej firmie i raz a porządnie odpowiedzcie na pytania, tak jak to robią w innych systemach wymiany linków

!!!

Skoro już tyle było zmian, to te 20 minut poświęcić na to możecie.

A system działa dobrze, ale jak poprawi niektóre rzeczy i doda te opcje o których mówił kilka tygodni temu, to przestanę korzystać nawet z link-vaulta na rzecz livelinka.

gzzz

A ja mam pytanie, czy kiedyś doproszę się zmiany strony w panelu z WWW na bez WWW ? :sciana:

Dzięki ;)

Już ponad tydzień proszę o ta drobną rzecz, raz miałem się zgłosić za dzień i za ten dzień kontakt się zupełnie urwał :)

Już nie mam siły pisać na GG bo i tak mi nikt nie odpowie :jezyk1:

A no linków nadal nie zlicza, system od miesiąca zatrzymał się na 10 000 :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności