Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@jaclaw - mod_rewrite jest, linki są przyjazne robione przez sef404 dla Joomli.

Udało mi się już zrobić, że Livelink dopisuje podstrony do swojego pliku llxxx_data.php (ewidnetna wina joomli lub jakichś jej komponentów), dopisal ich ponad 3000, jednak od doby w panelu wciąż tylko 4... a szkoda, bo strona jest przyznana do kategorii "dobre strony", jakiś update by się przydał, bo jakby nie patrzeć wyświetlam od miesiąca czyjeś linki za darmo.

Jakby ktos miał kiedyś problem z joomla+livelink, sluze pomocą.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Wygląda na to, że znowu system będzie uśpiony na miesiąc, a po miesiącu live link 3.0 xD

Smiesznie, że punkty nadal stoją w miejscu. Linki na części stron w ogóle się nie aktualizują. Do pliku z reklamami praktycznie nic się nie dopisuje :> Już od dawna, żadnego linka z LL u mnie nie widziałem ;) tak samo na innych stronach :)

Tak for FUN na wieczór mam zawsze - 200 pkt. a rano patrze i jest +200 pkt.

No nic może admin zareaguje za miesiąc :)

Na razie seo.net.pl to jedyny dobry serwis :>

u mnie strony dostaja punkty, w ciagu 3 tygodni konta osiagnely wymagana i zakladana przezemnie ilosc punktow, tak wiec widze ze system wykrywa nowe strony

fakt przy 1 stronie moze byc ciezko zobaczyc ruch systemu ale przy kilkudziesieciu ktore tam mam widze ze punkty rosna wraz z wykrywaniem nowych podstron przez system wiec jest OK

ponadto jak widze poprawili wyswietlanie boksów wiec tez jest OK

odnosnie alternatywy - seo.net to rotacja i nie mozna tych 2 systemow porownywac, jak porowywac to ze stalymi

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

a co za różnica czy wordpres czy nie wordpress ?

Znajdź miejsce w którym możesz zaincludować plik systemu i tam instaluj. Najpewniej będzie to index.php twego templata

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Minął miesiąc i może czas najwyższy oddać opcje "kasowania stron" ?

Nawet dla nowych domen nie ma kasowania, źle dodałem stronę i już jej skasować nie można.

I coś ucichło o poprawkach i aktywność Administratora spadła do 0.

A seo.net i e-weblink sobie zbierają żniwo.

gzzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności