jaclaw Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A co z linkami yahoo...? u mnie okrągłe zero na stronach dodanych jakiś miesiąc temu i później.. A co do zatwierdzania to 2 zostały zatwierdzone z 4 dodanych w tym samym momencie. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Na jednej z moich stron, opartej o Joomla Livelink nie chce zliczać podstron. Ktoś może miał taki problem lub orientuje się co może być przyczyną? Chmody i instalacja sa poprawne, linki sie wyswietlają. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 kiedy mozemy liczyć na wprowadzenie masowego importu linków? tylko posiłbym tak w miare konkretnie tydzien? dwa? miesiąc? szesć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 @xradar - nie chce zliczać bo pewnie nie masz tam przyjaznych linków, a Livelink sobie nie radzi ze stronami bez załączonego mod_rewrite... jak dla mnie to duży minus systemu. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 @jaclaw - mod_rewrite jest, linki są przyjazne robione przez sef404 dla Joomli. Udało mi się już zrobić, że Livelink dopisuje podstrony do swojego pliku llxxx_data.php (ewidnetna wina joomli lub jakichś jej komponentów), dopisal ich ponad 3000, jednak od doby w panelu wciąż tylko 4... a szkoda, bo strona jest przyznana do kategorii "dobre strony", jakiś update by się przydał, bo jakby nie patrzeć wyświetlam od miesiąca czyjeś linki za darmo. Jakby ktos miał kiedyś problem z joomla+livelink, sluze pomocą. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wygląda na to, że znowu system będzie uśpiony na miesiąc, a po miesiącu live link 3.0 xD Smiesznie, że punkty nadal stoją w miejscu. Linki na części stron w ogóle się nie aktualizują. Do pliku z reklamami praktycznie nic się nie dopisuje :> Już od dawna, żadnego linka z LL u mnie nie widziałem tak samo na innych stronach Tak for FUN na wieczór mam zawsze - 200 pkt. a rano patrze i jest +200 pkt. No nic może admin zareaguje za miesiąc Na razie seo.net.pl to jedyny dobry serwis :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 u mnie strony dostaja punkty, w ciagu 3 tygodni konta osiagnely wymagana i zakladana przezemnie ilosc punktow, tak wiec widze ze system wykrywa nowe strony fakt przy 1 stronie moze byc ciezko zobaczyc ruch systemu ale przy kilkudziesieciu ktore tam mam widze ze punkty rosna wraz z wykrywaniem nowych podstron przez system wiec jest OK ponadto jak widze poprawili wyswietlanie boksów wiec tez jest OK odnosnie alternatywy - seo.net to rotacja i nie mozna tych 2 systemow porownywac, jak porowywac to ze stalymi Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jak zainstalowac system na skrypcie WordPress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kukis: https://livelink.pl/forum/viewtopic.php?t=339 - Instalacja na WordPress LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 a co za różnica czy wordpres czy nie wordpress ? Znajdź miejsce w którym możesz zaincludować plik systemu i tam instaluj. Najpewniej będzie to index.php twego templata Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zapomniałem dodać, że używam wtyczki WP Super Cache i trzyma cache przez tydzień. Włączyłem wtyczkę po zainstalowaniu skryptu... i kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ta wtyczka eliminuje strony z wielu systemów i dlatego ja jej juz nie stosuje, niestety cos za cos Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A tak się cieszyłem, że podgenerowało mi 400 podstron w html'owym cache... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Minął miesiąc i może czas najwyższy oddać opcje "kasowania stron" ? Nawet dla nowych domen nie ma kasowania, źle dodałem stronę i już jej skasować nie można. I coś ucichło o poprawkach i aktywność Administratora spadła do 0. A seo.net i e-weblink sobie zbierają żniwo. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Tylko, że oba w/w są innego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.