gielo Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Livelink mógłby być lepszym systemem jakby czasem przydzielał linki na stronach głownych, wydaje się jakby to miejsce było zarezerwowane dla właściela systemu. No i ten support na tragicznym poziomie. Po jaką cholerę tworzycie nowe rzeczy jak stare nie działają jak powinny ? Poprawcie to najpierw a potem róbcie co uważacie, że poprawi jakość systemu. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Przydzielanie na strony główne jest chyba tak jak w linkornie - tylko dla wybranych. A suport do niczego. Zbanował mi stronę, napisałem, zero odpowiedzi. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Zbanował mi stronę, napisałem, zero odpowiedzi. Witaj w Clubie Irytujące jednak jest to, że ciągle nie można usunąć strony z systemu. Dziś ponownie zliczyło ilość podstron w Google i linków w Google. Tylko w taki sposób, że tam gdzie przybyło to (nie było update), a tam gdzie spadł site to oczywiście wykosiło punkty. A support jak widać totalnie olewa system, szkoda w takim razie trzeba się ewakuować do linkujpro. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 moja strona tez dostala BANA ale byl dla strony nie dluzej niz 12 H kontakt do admina i ban zdjety sytuacja wyjasniona zaden system nie jest idealnbym pod wzgledem przydzielania na glownych, choc sa systemy gdzie jest to duzo łatwiejsze bo daja taka mozliwosc aby tam linkowac, a reszta to kwestia szczescia bo o tym nalezy pamietac w systemach, ale z ciekawosci musze zobaczyc moje linki w livelink czy dostalem gdzies na glownej Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 na temat tego systemu nawet sie nie wypowiadam. Miesiac czasu, wszystko zainstalowane - z mojej strony bez zarzutów. Tymczasem nieprzyznane punkty, linki, zero odzewu na zapytania na forum oraz prywatne wiadomosci. Jak oni leja na mnie ... to ja leje na nich www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 testowałem livelink przez 2 miesiące. Przyrost 50 linków na dzień około. Pokaż (3217) z czego 300 jest w indeksie (same wiki właściwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A Ja tam livelinkiem wy pozycjonowałem nie jedną frazę Na proste frazy i na podlinkowanie "świeżych" domen jest idealny Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 JARO - jak dodawacie śmiecie to dostajecie śmiecie... każdy narzeka że dostanie linki na spamach a sam takie strony dodaje... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 LL rewelacja nie jest, ale calkiem dobrze sie sprawdza do slabszych fraz i na poczatek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 I można wybić nim trudne polskie frazy które mają nawet po 100mln wyników :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Czy macie problem z aktywacją stron? nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Mi odaktywowalo strony gdzie byla starsza wersja skryptu... Panowie tak sie k.... nie robi - zadnych informacji nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Administracja śpi jak widać, aktualizacja stron nie wszystkich. bkartol Wystarczy w nowej wersji aktualizacja wygląda tak activate25&site_id= Zmieniasz na: activate&site_id= I aktywuje Ci się stara wersja. Powodzenia gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Stachu Administratorze LiveLinka.pl naprawicie kiedyś te wszystkie błędny? I przy okazji sprawdzalibyście czasem pocztę, bo już kilka maili poszło i zero odpowiedzi. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.