Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Livelink mógłby być lepszym systemem jakby czasem przydzielał linki na stronach głownych, wydaje się jakby to miejsce było zarezerwowane dla właściela systemu. No i ten support na tragicznym poziomie. Po jaką cholerę tworzycie nowe rzeczy jak stare nie działają jak powinny ? Poprawcie to najpierw a potem róbcie co uważacie, że poprawi jakość systemu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zbanował mi stronę, napisałem, zero odpowiedzi.

Witaj w Clubie :)

Irytujące jednak jest to, że ciągle nie można usunąć strony z systemu.

Dziś ponownie zliczyło ilość podstron w Google i linków w Google.

Tylko w taki sposób, że tam gdzie przybyło to (nie było update), a tam gdzie spadł site to oczywiście wykosiło punkty.

A support jak widać totalnie olewa system, szkoda w takim razie trzeba się ewakuować do linkujpro.

gzzz

moja strona tez dostala BANA ale byl dla strony nie dluzej niz 12 H kontakt do admina i ban zdjety sytuacja wyjasniona

zaden system nie jest idealnbym pod wzgledem przydzielania na glownych, choc sa systemy gdzie jest to duzo łatwiejsze bo daja taka mozliwosc aby tam linkowac, a reszta to kwestia szczescia ;) bo o tym nalezy pamietac w systemach, ale z ciekawosci musze zobaczyc moje linki w livelink czy dostalem gdzies na glownej :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

na temat tego systemu nawet sie nie wypowiadam.

Miesiac czasu, wszystko zainstalowane - z mojej strony bez zarzutów. Tymczasem nieprzyznane punkty, linki, zero odzewu na zapytania na forum oraz prywatne wiadomosci.

Jak oni leja na mnie ... to ja leje na nich ;)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności