Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Przydzielanie na strony główne jest chyba tak jak w linkornie - tylko dla wybranych. A suport do niczego. Zbanował mi stronę, napisałem, zero odpowiedzi.

Yeden ja nie mam w linkornie problemów z dostawaniem linków na głównej. Jak ustawisz 5 linków na dobe to fakt możesz na nie bardzo bardzo długo czekać ale ustaw sobie 150 to ręcze ci że kilka w ciągu miesiąca na pewno dostaniesz. Na te linki jest duże zapotrzebowanie ale nie znaczy to że dostanie tam linka graniczy z cudem. Osobiście mam strony gdzie mam i po 100 i więcej linków na głownej więc nie porównuj tego do livelinka w którym na kilkadziesiąt linkowanych podstron i kilka tys przyznanych linków nie ma rzadanego na głównej.

Jeżeli chodzi o support, tak się składa że jestem administratorem tego systemu i zawsze odpowiadam na zapytania userów i staram siuę pomóc w roziązaniu ich problemów więc nie mów że supprt jest tragiczny bo wystarczy zajżeć na forum w linkornie by stwierdzić, że na każde zapytanie jest odpowiedz, któregoś z adminów. co do zbanowania strony. Rzadko banujemy strony userów ale jeśli już to albo że strona nie istnieje, ukrywa linki, czy brak na niej zainstalowanego systemu z wcześniejszym powiadomieniem i to często kilkukrotnym o danym problemie na email usera. Jak podalk prawidłowy przy zakładaniu konta to nie ma problemu z przeczytaniem takiej informacji.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

gielo, dalsza część wypowiedzi Yedena dotycząca suportu odnosiła się raczej już do LiveLink, kto używa ten wie :)

Ja napisałem przynajmniej 5 maili i na żadnego nie otrzymałem odpowiedzi + kilka razy próbowałem na GG - bez szans. Ale to nic, jakoś sobie poradziłem.

Być może ale z kontekstu wynika co innego, jęzęli tak to sorry. Sam czasem yzywam skrótów myślowych a potem się dziwie że nikt mnie nie zrozumiał :) więc nie mam nikomu tego za złe że też tak robi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Witam serdecznie

Widzę że strasznie się na mnie złościcie jak nie napisze tutaj nic przez parę dni.

Co z nowinek:

Każda ze stron teraz odświeżana jest co 2 tygodnie, czyli dane z wyszukiwarek, pr, ilość linków itp...

Nastąpiła dzisiaj aktualizacja klientów 2.5, w wyniku której, teraz od razu linki konwertowane są na format utf-8 i nie trzeba czekać około 4godzin na aktualizacje jak to było wcześniej.

Tak naprawdę dostawałem informacje że zainstalował ktoś skrypt na stronie, zmienia na utf-8 i linki się nie zmieniły. Było tak dlatego że system zapisywał konwersje i wysyłał tam spidera po 4h dopiero na podmianę linków. ( nie było to najlepsze zagranie z naszej strony, za co bardzo przepraszamy, ale przy starcie nowego klienta 2.5 jakoś nam to uciekło ) Tak czy tak, cierpliwi widzieli już po kilku godzinkach że linki są jak należy.

Doszła opcja ustawiania przezroczystości BOXÓW i obramowania.

Cały czas pracujemy nad livelink.pl, więc jeśli nie ma mnie tutaj 5 dni, nie piszcie że system jest uśpiony.

Z dniem dzisiejszym ogłaszam iż mamy już stabilna i pewna wersje klienta 2.5, zapraszam do aktualizacji.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

allCreative dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytania.

Więc wracamy do pytań i proszę o odpowiedź, bo pytania cały czas się powtarzają a odpowiedzi nie ma:

- dlaczego nie można usunąć strony? Minęło 30 dni i miało być odblokowane, więc proszę o odblokowanie.

Nie pisz, że to dla dobra użytkowników bo jak ktoś usuwa linki to jego indywidualna sprawa.

- dlaczego jak kilkanaście stron dostało BANA za darmo, dziesiątki maili 0 odpowiedzi.

Podobno support odpisuje w ciągu 24h godzin, a Yeden do dziś nie otrzymał odpowiedzi i nie tylko on.

- Obiecałeś , że w wersji 2.5 jak klikniemy "sprawdź instalację" to automatycznie odświeży wszystkie dane: ilość podstron, linków itp...

A do dziś tego nie ma.

Na początek te 3 pytania, żeby Cię nie umknęły więc proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam,

Zbyszek

gzzz

charls juz ci odpowiadam

Jeszcze jakiś tydzień opcja usuwania storn będzie zablokowana.

Jeśli chcesz odłączyć stronę, po prostu usuń pliki i tyle. więcej informacji dlaczego jeszcze tydzień a nie 2 dni :P nie udzielę...

Jeśli piszesz o tych stronach o których myślę, i jeśli to ty przysyłałeś mi przez 5 dni z rzędu wręcz błagania o odblokowanie stron, to raczej powinieneś się teraz cieszyć...

Jeśli dostawałem kolejnego takiego samego emaila, wchodziłem na stronę i nadal mi się ona nie podobała to po prostu nie odpisywałem...

Nie obiecałem, tylko zaznaczyłem że może tak być. Ale rozwiązaliśmy to inaczej, każda strona będzie teraz skanowana co 2 tygodnie. ( data, godzina dodania strony, mija równo 2 tygodnie czyli

336 godzin i twoja strona sprawdzana jest ponownie.

pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

allCreative w końcu mówisz jak człowiek, nareszcie myślałem że już się tego nie doczekam :P

Akurat sam pisałem raz jeden do Was w sprawie 2 domen.

Więc nie byłem tą osobą o której piszesz. Co do stron 2-ie wartościowej (czyż wordpress nie jest wartościowy z unikalnymi 2 notatkami?)

I zainstalowanym tylko i wyłącznie livelinkiem?

I pytanie kolejne co z eksportem dużej ilości linków na raz do pozycjonowania?

Zbyszek

gzzz

Stachu, jak robicie update częściej niż piszesz to róbcie na wszystkich wersjach skryptu.

Dziś znowu zaktualizowało kilka stron a kilka nie i punkty skaczą.

I miło jakbyście udostępnili statystyki takie jak ostatnio Xann :

ile domen w systemie

ile subdomen

na ilu IP

ile linków w obiegu

i inne

gzzz

ile domen w systemie

ile subdomen

Lepiej jak jest:

Podstron w systemie: 32 526 565

Stron www: 7183

ile linków w obiegu

To jest stały system i pokazuje ile masz linków. No chyba, że chcesz ogólną pulę, ale nie wiem po co by było takie info... :]

Prawda jest taka że gdybyscie dodawali dobre strony do livelinka to może byłby on najskuteczniejszym systemem. Testowałem już kilka systemów i musze powiedzieć że dodając jedną strone do livelinka dostałem tyle linków gdzie nigdzie bym nie dostał.

Zreszta mozecie pooglądać sobie strony i zobaczycie że na podstronach na których jest livelink są również inne systemy - linkme, e-weblink itp

Rzeczywiscie w systemie jest masa katalogów i z tym sie zgadzam ale przeciez to nie jest wina admina że ludzie dodają takie buble. Wystarczylo by mocno podlinkować każdą z tych stron i system byłby naprawde bardzo skuteczny.

Bardzo prosto jest zrobić zaplecze z 100 000 podstron i pozniej chapać punkty z systemów ale jak każdy będzie tak robił to niebawem tylko takie strony w necie będziemy oglądali. No a systemy wymiany linków będą fajnymi nieopłacalnymi skryptami.

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Wojtuś takie strony masz w systemie właśnie dlatego, że tyle linków dostajesz. Jak by system wprowadził restrykcje nie tylko co do samej jakości stron według opinii admina ale jak ma np. linkorn i odejmowane były by punkty za ilość linków wychodzących czy też rodzaj strony i nie chodzi mi tu o ten podział jki już jest ale o np 10 róznych kategorii w których strony miały by odejmowane procentowo ilość pkt np. za najwartościowsze strony 100% pkt za śmietnik -90% pkt to byś nie miał tam tyle syfu bo nie opłacało by się go tam go pchać. Faktem jest także że miałbyś dużo mniej ogólnej liczby stron w systemie ale także dużo więcej wartościowych stron i większą moc systemu. Fajnie jeszdcze by było jakbys mógł sobie wybrać z jakiej kategorii stron chcesz mieć linki.

System jaki jest taki jest obecnie, każdy system ma swoją własną politykę ale nie znaczy to, że livelink nie nadaje się do linkowania zaplecza.

prosze usunac duplikat był ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności