Charls Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 np. linkorn Dobry tekst, nie za dużo tej auto-reklamy w dziale o systemie livelink.pl? I nie mów, że linkorn jest skuteczny bo tutaj umrzemy wszyscy na zawał Livelink jest skuteczny. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus00 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja osobiście twierdze że stałe linki dają znacznie więcej niż dynamiczne. Próbowałem kiedyś linkora i jestem zawiedziony a więc temat zamknięty. Wlasnie najtrudniej jest po pewnym czasie przywrócić system do dobrych notowań bo jednoczesnie wiaze się to z usunieciem stron budowanych tylko i wylacznie jako zaplecze. Ale wszystko się da zrobić... Ja tam uwazam ze livelink ma duzo do powiedzenia ale zamiast narzekać na admina moze lepiej zeby jego uzytkownicy sami wzieli się za swoje stronki i je przynajmniej podlinkowali... wtedy zdecydowanie polepszą sytuację. Planujesz wesele i ślub? Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A ja mam takie pytanie odnoście wyświetlania linków z systemu na własnych stronach. Jaki tu jest stosunek przyznawanych punktów za wyświetlanie linków w stosunku do boxów... 1:1 ? W linkme za boksy idzie zobaczyć gołym okiem różnicę w przyznanych punktach a tu jakoś nie bardzo, chyba że na refresh trzeba poczekać kilka tygodni.. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Szybkie pytanie - podłączylem do Livelinka wartościowy serwis, zrobiłem jednak tak, że linki wyświetlają się tylko w jednym dziale, konkretnie w "archiwum", tak aby nie utrudniać użytkowania strony. Plik Livelinka także jest includowany tylko w tym miejscu. W weekend wyskoczył mi jednak błąd Nieprawidłowa ilość slotów reklamowych. Nieprawidłowo rozmieściłeś jednostki reklamowe lub masz włączone cachowanie Czy do livelinka nie można dodawać tylko wybranych podstron? Trzeba dodać cały serwis? W regulaminie nic nie ma na ten temat. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Całą stronę. To umieść linki w stopce na dole, tak żeby użytkownicy nie widzieli. Bo inaczej nie podepniesz gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nowa wersja mi uparcie twierdzi, że mam złe prawa do plików mimo że są na 100% dobre. Wszytsko zrobione według instrukcji a aktywować strony nie mogę na nowej wersji skryptu. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Też miałem ten problem ale samo przeszło Shared czy dydyk? Bo mi się wydawało że miałem zablokowany ip ll albo wpadał w jakis filtr antybotowy nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dedyk, na starszej wersji działało a po zmianie na nowszą jest problem więc to raczej nie blokada nazw botów czy ip Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A co się dzieje z naliczaniem linków z Yahoo? Bo na teraz jest do d...y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam Opcja masowego dodawania linków o którą prosiliście jest już aktywna. Dziękujemy że jesteście z nami admin LiveLink.pl LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Więc ponawiam : A co się dzieje z naliczaniem linków z Yahoo? Kiedy to zacznie działać poprawnie (za każdym razem) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 no ja jak wspominałem według zaleceń uruchomiłem tą nową wersję ale.... na każdej podstronie wyświetlają się te same linki od 3 dni tak ma być ? Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie mam czasu na przegladniecie calego tematu Patrzac na program partnerski widze ze daje to niezle pole do popisu w zakresie pozyskiwania dodatkowych pkt bawiac sie w zakladanie kilku kont, 30% to naprawde duzio :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam netElektryk - właśnie kończymy system wychwytywania tego typu zagrań o których piszesz. Chciałbym oznajmić iż zmieniliśmy troszeczkę zasady wynajmowania punktów. Teraz można wynajmować punkty ze stron które zostały przyporządkowane do kategorii przez administracje. Zatem uzyskane punkty z nie zaakceptowanych stron ( nie dodanych do kategorii ) można wykorzystywać na własny użytek, pozycjonując swoje strony. ps. czy to prawda że ostatnio jest taki buum na punkty z livelink ? wiecie coś na ten temat ?? qazy - odezwij się do mnie na GG, być może podałeś adres strony nie tak jak trzeba. ( z www, bez ? ) TO na tyle, za parę dni kolejne aktualizacje livelink? Co przyniesie jutro, przekonacie się niebawem. ps2. Przydaje się to masowe dodawanie linków ? LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 wg mnie system bardzo słaby, strona ma dodanych kilkaset linków i nawet jej nie zaindeksowało...i to nie jeden taki przypadek tylko z 50. Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.