Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja osobiście twierdze że stałe linki dają znacznie więcej niż dynamiczne.

Próbowałem kiedyś linkora i jestem zawiedziony a więc temat zamknięty.

Wlasnie najtrudniej jest po pewnym czasie przywrócić system do dobrych notowań bo jednoczesnie wiaze się to z usunieciem stron budowanych tylko i wylacznie jako zaplecze. Ale wszystko się da zrobić...

Ja tam uwazam ze livelink ma duzo do powiedzenia ale zamiast narzekać na admina moze lepiej zeby jego uzytkownicy sami wzieli się za swoje stronki i je przynajmniej podlinkowali... wtedy zdecydowanie polepszą sytuację.

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

A ja mam takie pytanie odnoście wyświetlania linków z systemu na własnych stronach. Jaki tu jest stosunek przyznawanych punktów za wyświetlanie linków w stosunku do boxów... 1:1 ?

W linkme za boksy idzie zobaczyć gołym okiem różnicę w przyznanych punktach a tu jakoś nie bardzo, chyba że na refresh trzeba poczekać kilka tygodni..

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Szybkie pytanie - podłączylem do Livelinka wartościowy serwis, zrobiłem jednak tak, że linki wyświetlają się tylko w jednym dziale, konkretnie w "archiwum", tak aby nie utrudniać użytkowania strony. Plik Livelinka także jest includowany tylko w tym miejscu. W weekend wyskoczył mi jednak błąd Nieprawidłowa ilość slotów reklamowych. Nieprawidłowo rozmieściłeś jednostki reklamowe lub masz włączone cachowanie Czy do livelinka nie można dodawać tylko wybranych podstron? Trzeba dodać cały serwis? W regulaminie nic nie ma na ten temat.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Nowa wersja mi uparcie twierdzi, że mam złe prawa do plików mimo że są na 100% dobre. Wszytsko zrobione według instrukcji a aktywować strony nie mogę na nowej wersji skryptu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

dedyk, na starszej wersji działało a po zmianie na nowszą jest problem więc to raczej nie blokada nazw botów czy ip

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

no ja jak wspominałem według zaleceń uruchomiłem tą nową wersję ale.... na każdej podstronie wyświetlają się te same linki od 3 dni tak ma być ? :)

nie mam czasu na przegladniecie calego tematu

Patrzac na program partnerski widze ze daje to niezle pole do popisu w zakresie pozyskiwania dodatkowych pkt bawiac sie w zakladanie kilku kont, 30% to naprawde duzio

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Witam

netElektryk - właśnie kończymy system wychwytywania tego typu zagrań o których piszesz.

Chciałbym oznajmić iż zmieniliśmy troszeczkę zasady wynajmowania punktów. Teraz można wynajmować punkty ze stron które zostały przyporządkowane do kategorii przez administracje.

Zatem uzyskane punkty z nie zaakceptowanych stron ( nie dodanych do kategorii ) można wykorzystywać na własny użytek, pozycjonując swoje strony.

ps. czy to prawda że ostatnio jest taki buum na punkty z livelink ? :) wiecie coś na ten temat ??

qazy - odezwij się do mnie na GG, być może podałeś adres strony nie tak jak trzeba. ( z www, bez ? )

TO na tyle, za parę dni kolejne aktualizacje livelink?

Co przyniesie jutro, przekonacie się niebawem.

ps2. Przydaje się to masowe dodawanie linków ?

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności