Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chciałbym oznajmić iż zmieniliśmy troszeczkę zasady wynajmowania punktów. Teraz można wynajmować punkty ze stron które zostały przyporządkowane do kategorii przez administracje.

Zatem uzyskane punkty z nie zaakceptowanych stron ( nie dodanych do kategorii ) można wykorzystywać na własny użytek, pozycjonując swoje strony.

Żadna ustawa nie działa wstecz, mam nadzieję i w tym wypadku tak będzie.

ps. czy to prawda że ostatnio jest taki buum na punkty z livelink ? :) wiecie coś na ten temat ??

Linkme przecież nie działa :)

Zatem uzyskane punkty z nie zaakceptowanych stron ( nie dodanych do kategorii ) można wykorzystywać na własny użytek, pozycjonując swoje strony.

To może ruszycie cztery litery i dodawać będziecie codziennie nowe strony do kategorii, a nie raz na miesiąc? Bez sensu ten zapis, naprawcie wszystkie stare rzeczy a nie na pałę dodajecie i aktualizujecie te które działają dobrze. Złota zasada mówi, jak działa dobrze to po co ruszać?

właśnie kończymy system wychwytywania tego typu zagrań o których piszesz.

I po jaką cholerę to? Seo.net zezwala mieć 10 kont, e-weblink też, linkme też. I co nagle tak sobie z tuby zabronicie mieć kilka kont?

Jakbyście mieli poprawne rozdawanie linków na domenach głównych, to by ludzie nie zakładali 20 czy 30 kont. A to, że dajecie 30% to wasza sprawa.

ps. czy to prawda że ostatnio jest taki buum na punkty z livelink ? :) wiecie coś na ten temat ??

Takiej promocji próbował już quicklink i jak skończył? Nie próbujcie tego powielać.

Nie ma żadnego bumu, punkty z livelink zawsze są dostępne na rynku i prawie nikt tego nie kupuje.

Skoro za taką cenę można mieć wypasione 10k w seo.necie lub e-weblinku.

To na tyle, za parę dni kolejne aktualizacje livelink?

Co administrator pyta użytkowników, czy za kilka dni aktualizacja?

Co przyniesie jutro, przekonacie się niebawem.

Te "jutro" to tak jak poprzednie? gdzie czekaliśmy pół roku na wprowadzenie jakichkolwiek zmian?

ps2. Przydaje się to masowe dodawanie linków ?

Źle zrobione, więc się nie przydaje.

Ale nie łamcie się i tak zostawię tam te swoje 30 kont, bo nie chce mi się kasować plików instalacyjnych.

Bądźcie Pozdrowienie

A strona livelink.pl nadal leży i kwiczy super.

gzzz

Charls pięknego posta napisałeś, ale nie masz racji...

Widzę że rajcują cię systemy rotacyjne, więc nie mamy o czym w dodatku rozmawiać...

bo nie wiem jak działa 10k w seonet lub e-weblink

Zamiast pisać że masowe dodawanie linków jest źle zrobione, mógłbyś opisać dlaczego tak sądzisz.

O co chodzi z tym quicklink ?

Czego mam nie próbować ?

Zapytałem użytkowników, czy pojawił się wzrost zainteresowania na punkty.

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Do Charls, napisane przez moderatora forum Linkme.pl:

"Można posiadać dowolną liczbę kont, jednak jeśli wykryte zostanie, że konta te są powiązane reffererem z PP, to wtedy leci ban na całość (czyli nie tylko nazwy uzytkownikow, lecz także adresy dodanych w tych kontach stron)"

I co się bulwersujesz, że nie można mieć kilka kont w livelink? Pewnie można, ale netelektryk napisał wyraźnie, że zamierza tworzyć sobie konta zapisując się pod własnym reflinkiem - co jest niedopuszczalne i mija się z celem. Rzuciłeś, że w linkme można mieć kilka - w każdym systemie można mieć ale nie wolno powiązywać własnym reflinkiem.

Zresztą skoro Ci nie odpowiada Livelink to nikt Cię nie zmusza, żebyś nim linkował.

A jak udowodnić, że konta są moje? Przecież nawet jak są tam podpięte, np. sudomeny domen, które są na moim koncie to może ja z dobroci serca pozwalam znajomym używać moich domen do zdobycia punktów, albo zwyczajnie biorę kasę za wynajem stron pod systemy (ktoś mi płaci stawkę miesięczną a za to ja wklejam kod systemu na własną stronę i ten ktoś zapisał się do systemu z moim ref. a ja nawet go o to prosić nie musiałem, zrobił bo tak chciał).

Widzę że rajcują cię systemy rotacyjne, więc nie mamy o czym w dodatku rozmawiać...

Nie rajcują mnie rotacyjne, używam livelinka bo linki stałe lubię. Ale denerwuje mnie, że olewacie system. Nie odpisujecie na maila, na gadu gadu nigdy się do mnie nie odezwałeś jak pisałem propozycje, totalne zlewanie standardowego użytkownika. O czym można przeczytać w 40 stron wcześniej.

Zamiast pisać że masowe dodawanie linków jest źle zrobione, mógłbyś opisać dlaczego tak sądzisz.

I co jak napiszę to poprawicie?

Na początek poprawcie to, żeby można było dostawiać linki na DOMENACH GŁÓWNYCH. A nie na samych podstronach, tak jakby domeny główne były zarezerwowane tylko dla administracji. To może potwierdzić masa osób korzystających z waszego systemu.

O co chodzi z tym quicklink ?

Sztucznie nabijany pijar, macie pijar i po co go psuć? Ale nie o tym rozmawiamy. Więc tą kwestię zamknijmy.

Zapytałem użytkowników, czy pojawił się wzrost zainteresowania na punkty.

Zapytałeś kiedy będzie aktualizacja.

Co do refa. Załóżmy, że mamy firme X która obsługuje 100 klientów. Każdy klient ma 5 domen (5 spamiarek), tworzymy dla każdego klienta konto i wpinamy jego domeny, jednoczeście korzystając z refa. Logiczne, że to nie nasze konta, tylko klientów którymi zarządza firma X.

Logowanie naturalnie z tego samego IP, bo przecież firma X zajmuje się 100 kontami !?!?!?

Nie trzeba było dawać 30%, a dać 5% z polecenia i po sprawie. A tak będziecie teraz grzebać, szukać, zmieniać zabezpieczać. Zamiast iść w kierunku rozwoju systemu. I poprawiać system aby był skuteczniejszy, niż zajmować się DUPERELAMI i wprowadzaniem nowych opcji, KIEDY STARE ŹLE DZIAŁAJĄ.

Skoro już macie system linków stałych do nie dajcie xxxx i go trzymajcie, aktualizujcie częściej dane o site. Codziennie dodawajcie do kategorii, odpisujcie na forum, odpisujcie na maile i gadu gadu a nie bezczelnie zlewacie wszystkich.

Tyle.

gzzz

ja mam jedno konto glowne i jedno jest konto brata - oczywiscie zalozone przez PP - logowania nastepuja z tego samego IP :) czy jest to złe nie, fakt zrobilem bład gdyz konto brata mialo byc zalozone jako pierwsze gdzy tam mialbym dzisiaj duzo punktów z PP a zrobiłem odrotnie - nic mowi sie trudno

za kilka dni pewnie zaloze konto szwgrowi tez oczywiscie skorzystam z PP - to jest idea PP

tak wiec samo IP niczego nie udowadnia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

raczej mi chodzilo ze IP nie jest wyznacznikiem zdobywania lewych punktow przez PP

wyznacznikiem jest IP plus na kogo domena jest zarejestrowana i linkowana w systemie,

wtedy dopiero mozna mowic o jakis przekretach jesli oczywiscie wlasciciel systemu zastrzegl to sobie w regulaminie ze tak nie mozna

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Administruje siecią osiedlową, około 2 tys komputerów. Wiem że kilku z podległych mi klentów też coś tam dłubie z pozycjonowaniem. Wiecie ale nie wiąże mnie nic z nimi prócz adresu ip (zewnętrznego). Nie chciał bym zarobić bana z czego oni by się jeszcze ucieszyli :) Nie wiem z jakich refów korzystają i z jakich będą korzyć inni w przyszłości ale dość często zdaża mi się reklamowac systemy w celu zdobycia pkt z pp.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Tak naprawdę nie udowodnisz tego nigdy i takie zakazy sa bez sensu. Jak admina bolą "lewe" punkty to niech zmniejszy % za PP, bo szczerze powiedziawszy 30% to bardzo dużo.

A tak na marginesie: w LL jest taki punkt w regulaminie? A istnieje w ogóle jakiś regulamin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności