zoozool Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 to z winy serwisu checkpagerank.com //add ha ha wszystkie moje strony się zablokowały i nie mogę ich aktywować chodź działały i działają i mają linki na stronie ale już punktów nie dostaję ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ostro. Brak połączenia z chekpagerank.com ale stronke aktywowało i punkty dało. To co, jutro zabierze? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Juz wsio dziala, choc dzis chyba nie byly przydzielane linki... Panie adminie, zamiast placic "drobne pieniazki" trzeba odlozyc na porzadny (dedykowany lub vps) serwer Swoja droga otworzylem oczy jak zobaczylem ilosc punktow za strone PR=5 Mam 6 stron z PR=3 i nawet w sumie polowy punktow nie daja co za te pr=5 <lol> "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Dziwne.... Mam strony były aktywne linki nadal się wyświetlają a punktów dalej nie nalicza....pomyślałem, że zainstaluję na nowo(jakieś inne kodowanie itp) dobra wszystko ładnie pięknie zainstalowałem na stronie linki aktywuj livelink.pl a ja nadal nie mogę :/ Czy admin live link kiedyś się tutaj wypowiedział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Niestety mnie moge dodać nowych stron, forum livelink niedostepny. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 chyba wszystko wróciło do normy:) strony przyjmuje i ładnie dodaje linki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 no tak jest super - i szybko działa an dedyku wreszcie moge dodac nastepne stronki Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 coś się posypało wszystkie strony na koncie dostały status aktywuj i nie można ich aktywować dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-banki.info Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 u mnie jest cały czas spokój nie wiem o czym Wy mówicie:) Sprawdzone Suplementy Diety i Leki Nootropowe - https://www.zdrowysklep.net www.SEOLider.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 u mnie śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich użytkowników systemu wymiany linków stałych livelink.pl i nie tylko Ten miesiąc był bardzo intensywny jeśli chodzi o rozwój systemu livelink.pl. Przenieśliśmy cały system na nowy serwer dedykowany który zakupiliśmy specjalnie na potrzeby, livelink.pl Dlatego od początku tego miesiąca mogły, występowały problemy z dostępem do systemu. Pewne rzeczy się pierniczyły… ale tak to zawsze jest przy przeprowadzkach. Najważniejsze jednak że wszystko obecnie jest już w porządku! Wprowadziliśmy szereg zmian o których wam za chwile napisze! Od teraz linki rozdawane są co 30 minut w naszym systemie. ( Co 30 minut nowo dodane linki mogą już znaleźć się na określonej liczbie podstron Zwiększyliśmy punktacje za strony z PR 4 PR 5 i wyżej! W ciągu najbliższych dni zobaczycie jeszcze dużo zmian. Jak na razie pozdrawiam i zapraszam do systemu. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 A kiedy będzie działało forum i jest jakaś rekrutacja na moderatorów ? bo ostatnio sie śmietnik tam zrobił Ciekawe jakie zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 na prawie 60 hostingów, jakie posiadamy - system można zainstalować na 2 !!!!!!!!! - pozostałe zwracają komunikat nie odnaleziono pliku blebleble.php - nie pomagają zmiany chmodów, ponowne instalacje dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Jeszcze raz zapytam Admina - bedzie mozna dodawac linki pisane (zaczynajace sie) od Wielkiej Litery? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Zapytaj na forum które nie dziala, lub wyslij maila do admina nie odpowie lol Robilem juz obydwie rzeczy hehe "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.