Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostro. Brak połączenia z chekpagerank.com ale stronke aktywowało i punkty dało. To co, jutro zabierze?

Juz wsio dziala, choc dzis chyba nie byly przydzielane linki...

Panie adminie, zamiast placic "drobne pieniazki" trzeba odlozyc na porzadny (dedykowany lub vps) serwer :)

Swoja droga otworzylem oczy jak zobaczylem ilosc punktow za strone PR=5 :D Mam 6 stron z PR=3 i nawet w sumie polowy punktow nie daja co za te pr=5 <lol>

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Dziwne....

Mam strony były aktywne linki nadal się wyświetlają a punktów dalej nie nalicza....pomyślałem, że zainstaluję na nowo(jakieś inne kodowanie itp) dobra wszystko ładnie pięknie zainstalowałem na stronie linki aktywuj livelink.pl a ja nadal nie mogę :/ Czy admin live link kiedyś się tutaj wypowiedział ?

sygnaturka.png

no tak jest super - i szybko działa an dedyku :)

wreszcie moge dodac nastepne stronki :angry:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

coś się posypało wszystkie strony na koncie dostały status aktywuj i nie można ich aktywować

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Witam serdecznie wszystkich użytkowników systemu wymiany linków stałych livelink.pl i nie tylko :)

Ten miesiąc był bardzo intensywny jeśli chodzi o rozwój systemu livelink.pl.

Przenieśliśmy cały system na nowy serwer dedykowany który zakupiliśmy specjalnie na potrzeby, livelink.pl

Dlatego od początku tego miesiąca mogły, występowały problemy z dostępem do systemu.

Pewne rzeczy się pierniczyły… ale tak to zawsze jest przy przeprowadzkach.

Najważniejsze jednak że wszystko obecnie jest już w porządku!

Wprowadziliśmy szereg zmian o których wam za chwile napisze!

Od teraz linki rozdawane są co 30 minut w naszym systemie. ( Co 30 minut nowo dodane linki mogą już znaleźć się na określonej liczbie podstron

Zwiększyliśmy punktacje za strony z PR 4 PR 5 i wyżej!

W ciągu najbliższych dni zobaczycie jeszcze dużo zmian.

Jak na razie pozdrawiam i zapraszam do systemu.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

na prawie 60 hostingów, jakie posiadamy - system można zainstalować na 2 :closedeyes:!:)!!!!!!!! - pozostałe zwracają komunikat nie odnaleziono pliku blebleble.php - nie pomagają zmiany chmodów, ponowne instalacje

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności