Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bkartol - główne losowane są od pewnego pułapu punktów, za to algorytm daje ci więcej punktów po to by google znalazło twoje linki na większej ilości unikalnych podstron

Wracając do OSZUKIWANIA PROGRAMU PARTNERSKIEGO

Tak naprawdę nie pisał bym nic na temat wychwytywania userów oszukujących program partnerski, gdybyście się tak nie afiszowali z tym na forum,

o co to nie ja, bo wpadłem na pomysł że nabije sobie punkty przez kilka kont i będę miał więcej...

I na koniec napisze adminowi na forum że tak można.

hehe... co znaczy że maja popsuty system.

PO co to?

Wiem że tak robią niektórzy, ale robią to na małą skale, i przymyka się na to oko

Z kolei ci drudzy ( dysponujący dużą ilością stron ), nachalni, pazerni :D, ci którym się chce tego typu manewry uprawiać

( zakładać kilka kont, wojować z plikami ) są bardzo łatwi do wychwycenia, jeśli nawet nie logują cię z tego samego IP.

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

dokladnie

bo mowienie "a jak ktos sobie doda ze dwie trzy stronki i pyknie z tego 30% pkt dodatkowych to nie problem" jest calkowicie dziwne

Używaj Cuilla i Hakii

lj2m

Dla mnie ten system jest kompletnie beznadziejny. Większość linków znajduje się na niezaindeksowanych stronach, więc jakie mają one dla mnie znaczenie? Żadne. Zrezygnowałem z tego systemu na rzecz linkme.

Tak samo mozna napisac o linkme

:]

Używaj Cuilla i Hakii

dokładnie. w Linkme podobnie jak w LL niby teoretycznie sa mocne stroyn (mowie o pkt w ELITE) a strony ktore sa to niegesto sa qlweby.

Ale ja lubie LL (wykorzystuję do swoich celów) jak i L-me :(

Każdy coś lubi ale o gustach sie nie dysktuje - nie chcesz - nie używasz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W linkme i livelink powiedzmy że tylko 10% linków znajduje się na stronach zaindeksowanych. Czy nie da się tego poprawić? Co mi z takich linków? Za linki na moich zaindeksowanych stronach chcę otrzymać to samo. Jak punkty dostaję za zaindeksowane strony to gdzie jest tych 90% linków?

kazdy wybiera system wg uznania

jeden moze trafic lepiej drugi gorzej, nie da sie okreslij jak bedzie

fakt w kazdym systemie sa smieci, ale sa systemy które sa wlasnie za nie cenione gdyz daja punkty które moge przeznaczyc na linki i wiem ze dostaje tyle punktów i na takich stronach jakie sam wkladam do systemu

livelink ma swoje zalety i to duze ale trzeba wiedziec jak z niego korzystac

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Sami pchając śmiecie do systemu z nadzieją na łatwe punkty chcemy oczekiwać rozmieszczania własnych linków na dobrych podstronach. To przepraszam bardzo skąd one tam się mają znajdować?

Albo do systemu będą przyjmowane strony z względnie normalnym i zaindeksowanym contentem albo narzekanie na śmiecie w swl się nie skończy.

Niekiedy jak patrzę gdzie mi przydzieliło linki w livelinku, dziwię się że adminowi nie szkoda transferu na trzymanie takiej strony w systemie. Im więcej stron tym lepiej to chyba zła droga.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Sami pchając śmiecie do systemu z nadzieją na łatwe punkty chcemy oczekiwać rozmieszczania własnych linków na dobrych podstronach. To przepraszam bardzo skąd one tam się mają znajdować?

O tym to już dawno pisałem, a oni nie - kasa się liczy :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności