bkartol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czy jest mozliwosc wylosowania linka na domenie głownej ? Mam 3 strony dodane - daje 12 linkow na stronach glownych - mimo wykorzystania juz 80% pkt nie dostalem linka na stronie glownej. W totolotka sa chyba wieksze szanse na 6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Bkartol - główne losowane są od pewnego pułapu punktów, za to algorytm daje ci więcej punktów po to by google znalazło twoje linki na większej ilości unikalnych podstron Wracając do OSZUKIWANIA PROGRAMU PARTNERSKIEGO Tak naprawdę nie pisał bym nic na temat wychwytywania userów oszukujących program partnerski, gdybyście się tak nie afiszowali z tym na forum, o co to nie ja, bo wpadłem na pomysł że nabije sobie punkty przez kilka kont i będę miał więcej... I na koniec napisze adminowi na forum że tak można. hehe... co znaczy że maja popsuty system. PO co to? Wiem że tak robią niektórzy, ale robią to na małą skale, i przymyka się na to oko Z kolei ci drudzy ( dysponujący dużą ilością stron ), nachalni, pazerni , ci którym się chce tego typu manewry uprawiać ( zakładać kilka kont, wojować z plikami ) są bardzo łatwi do wychwycenia, jeśli nawet nie logują cię z tego samego IP. Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 zmien PP na 5% i problem z glowy :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A najlepiej wyłącz program partnerski i po sprawie. Po cholerę on? gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 dokladnie bo mowienie "a jak ktos sobie doda ze dwie trzy stronki i pyknie z tego 30% pkt dodatkowych to nie problem" jest calkowicie dziwne Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lozik Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czy było gdzieś opisane jak zainstalować livelink na skrypcie opartym na smartach? Opowiadania i Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Nie da rady ująć includa w {php} {/php} ? Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dla mnie ten system jest kompletnie beznadziejny. Większość linków znajduje się na niezaindeksowanych stronach, więc jakie mają one dla mnie znaczenie? Żadne. Zrezygnowałem z tego systemu na rzecz linkme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Druga sprawa - na stronie załóżmy site 10k i 0,5k BL - po ilu dniach Google zrobi reload strony i zaindeksuje linki w stopce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 lj2m Dla mnie ten system jest kompletnie beznadziejny. Większość linków znajduje się na niezaindeksowanych stronach, więc jakie mają one dla mnie znaczenie? Żadne. Zrezygnowałem z tego systemu na rzecz linkme. Tak samo mozna napisac o linkme :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dokładnie. w Linkme podobnie jak w LL niby teoretycznie sa mocne stroyn (mowie o pkt w ELITE) a strony ktore sa to niegesto sa qlweby. Ale ja lubie LL (wykorzystuję do swoich celów) jak i L-me Każdy coś lubi ale o gustach sie nie dysktuje - nie chcesz - nie używasz Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W linkme i livelink powiedzmy że tylko 10% linków znajduje się na stronach zaindeksowanych. Czy nie da się tego poprawić? Co mi z takich linków? Za linki na moich zaindeksowanych stronach chcę otrzymać to samo. Jak punkty dostaję za zaindeksowane strony to gdzie jest tych 90% linków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 kazdy wybiera system wg uznania jeden moze trafic lepiej drugi gorzej, nie da sie okreslij jak bedzie fakt w kazdym systemie sa smieci, ale sa systemy które sa wlasnie za nie cenione gdyz daja punkty które moge przeznaczyc na linki i wiem ze dostaje tyle punktów i na takich stronach jakie sam wkladam do systemu livelink ma swoje zalety i to duze ale trzeba wiedziec jak z niego korzystac Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sami pchając śmiecie do systemu z nadzieją na łatwe punkty chcemy oczekiwać rozmieszczania własnych linków na dobrych podstronach. To przepraszam bardzo skąd one tam się mają znajdować? Albo do systemu będą przyjmowane strony z względnie normalnym i zaindeksowanym contentem albo narzekanie na śmiecie w swl się nie skończy. Niekiedy jak patrzę gdzie mi przydzieliło linki w livelinku, dziwię się że adminowi nie szkoda transferu na trzymanie takiej strony w systemie. Im więcej stron tym lepiej to chyba zła droga. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Sami pchając śmiecie do systemu z nadzieją na łatwe punkty chcemy oczekiwać rozmieszczania własnych linków na dobrych podstronach. To przepraszam bardzo skąd one tam się mają znajdować? O tym to już dawno pisałem, a oni nie - kasa się liczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.