Adrian88 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ten system jest beznadziejny... Linki lecą na niezaindexowane strony, ale najlepsze jest to że dostałem trochę ponad 200 pkt. za stronę z sitem 2 k, a strona została przyznana do kategorii dobre strony... coś mi się zdaje że admin ustala punktację wedle własnego uznania. Jak dla mnie system niewart zachodu. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 tak masz na poczatku jak system bedzie rozpoznawal nowe podstrony ta punktacja bedzie rosla mam dobre strony dodane do systemu gdzie mam 30 000 pkt za nie po moich stronach jak widze trwa to od kilku dni do 2 tygodnii Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon AllHope Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 System przydziela mi same niezaindeksowane stronki :/ Pomijam, że te stronki to całkowity śmietnik, że niektórym brak zawartości, etc... Pomijam, że wniosłem do systemu wartościowy site, może nie dużo stron, ale wszystko zaindeksowane, pageranki do 4 nawet, etc... może dostałem za nią przyzwoicie punktów... Ale co teraz, mam to wydać po dwa punkty za niezaindeksowaną stronę?! Admini nie odpowiadają na pocztę. Brak odpowiedzi na zgłoszenie przez malowniczą opcję Detektyw. Forum wygląda jakby widziało admina ostatnio z końcem maja, więc odpuściłem sobie pisanie tam. Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić? Może na razie jeszcze poza tym najbardziej oczywistym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Też miałem takie odczucia jak ty i moje linki znajdowały się na niezaindeksowanych stronach. Zrezygnowałem na rzecz linkme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A ja zauważyłem ciekawe zjawisko... dałem 130 linków na frazę "forum komputerowe" i już jestem 16 Tylko dołożę z 1k i zoptymalizuję i będę miał top10 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon AllHope Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Minął tydzień. Nadal nic ze stronek gdzie są moje linki nie zostało zaindeksowane przez google. Kontaktu ze strony adminów zero. Słowem: szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja tam nie narzekam... nałożyłem linki na pewną frazę (i od razu wykorzystałem wszystkie punkty) a teraz mam tak jakby naturalny przyrost linków Ta tajemnicza łatwa fraza to "dla pozycjonerów" - 3 w Google - a linków dałem 200 na to Dla przykładu to i "googlesite" dalem i jestem trzeci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajfus Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Minął tydzień.Nadal nic ze stronek gdzie są moje linki nie zostało zaindeksowane przez google. Kontaktu ze strony adminów zero. Słowem: szajs. Ocena po tygodniu SWLa, zwłaszcza systemu linków stałych, to bardzo pochopne działanie, tutaj jednak trzeba troszkę więcej cierpliwości. BTW ile przydzieliłeś linków dla pojedynczej strony w ciągu tego tygodnia? Kulturystyka Oferty pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon AllHope Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ocena po tygodniu SWLa, zwłaszcza systemu linków stałych, to bardzo pochopne działanie, tutaj jednak trzeba troszkę więcej cierpliwości. BTW ile przydzieliłeś linków dla pojedynczej strony w ciągu tego tygodnia? Na co mam czekać? Kolejny tydzień na jakikolwiek sygnał życia od admina? Jakie ma znaczenie ile przydzieliłem, jeżeli 98% jest niezaindeksowane? Dziś sprawdziłem losowe 5 nadal nie są, dalej nie sprawdzam, po co się denerwować? Pomińmy, że wniosłem wartościową stronkę, a linki dostaję na śmietnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jedynym wyjściem jest stworzenie systemu, który będzie przyjmował bardzo dobre serwisy, a na razie taki nie istnieje. Może sprubój dodać do linkme elite. Ja tak zrobiłem i sądzę że jest to na razie najlepszy system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajfus Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ocena po tygodniu SWLa, zwłaszcza systemu linków stałych, to bardzo pochopne działanie, tutaj jednak trzeba troszkę więcej cierpliwości. BTW ile przydzieliłeś linków dla pojedynczej strony w ciągu tego tygodnia? Na co mam czekać? Kolejny tydzień na jakikolwiek sygnał życia od admina? Jakie ma znaczenie ile przydzieliłem, jeżeli 98% jest niezaindeksowane? Dziś sprawdziłem losowe 5 nadal nie są, dalej nie sprawdzam, po co się denerwować? Pomińmy, że wniosłem wartościową stronkę, a linki dostaję na śmietnikach. He he, niechęć do odpowiedzi na proste pytanie potwierdza moje przypuszczenia, że tych linków zbyt dużo nie było. Na pewne rzeczy trzeba spoglądać chłodno i profesjonalnie. Ocena systemu typu livelink po tygodniu to zupełne kuriozum. Przypuśćmy, że za zgłoszoną stronę internetową otrzymujemy 10k linków do rozdania. Pozycjonujemy np. 3 frazy w tempie 50 linków/dzień, zatem żeby wykorzystać system w pełni potrzebujemy aż 66 dni. Możemy jednak teoretycznie rozdać wszystkie linki już pierwszego dnia tworząc 66 pozycji z przyrostem 150, stąd odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie była kluczowa. W takim układzie ocena po tygodniu miałaby już jakieś podstawy. Natomiast co do porównania livelinka i linkme... Przypuśćmy tym razem, że 80% linków rozdanych przez livelink jest rzeczywiście niezaindeksowana i bezwartościowa, załóżmy też, że sytuacja w linkme jest dużo lepsza i tylko 40% linków jest do bani. Biorąc jednak pod uwagę, że w livelinku dostajemy z 5 razy więcej linków (moje osobiste doświadczenia, może ktoś ma inne) i tak wychodzi na to, że livelink wypada znacznie lepiej. Odłóżmy też na półkę bajki o super jakości serwisów zgłoszonych do linkme, nie ma ku temu żadnych poważniejszych przesłanek. Ręczna moderacja i podział slim/elite to hm... Kulturystyka Oferty pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam serdecznie, ... Zgadzam się z tym że niektóre linki są niepoindexowane, ale nie dzieje się to na taką skale jak piszą tu niektórzy... Obecnie skanujemy strony co tydzień pod względem site ilości linków wychodzących itp itp... Strona która w przeciągu miesiąca od dodania do systemu nie zostanie poindexowana, jest usuwana. ( No i niepoindexowane strony dostają po 50punktów więc jest to dosyć duże zniechęcenie dla właściciela ) W tym tygodniu zostaną naliczone dodatkowe bonusy które zwiększą punktacje o 20% jeśli na stronie zainstalowane są boxy, no i 30% więcej jeśli korzystacie z systemu rozdzielania linków po stronie. Będzie lepiej, nie poddamy się, szanujemy naszych użytkowników, dlatego nie zawiedziemy was. Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ( No i niepoindexowane strony dostają po 50punktów więc jest to dosyć duże zniechęcenie dla właściciela )A czy jest jakieś ograniczenie co do ilości subdomen z jednej domeny ;]? Bo jeżeli nie to stworzę 100 subdomen po czym dodam do systemu i mam 5k punktów czyli 2,5k linków ;] Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeśli na każdej subdomenie będzie unikalny konent, to tak. Lecz zazwyczaj wygląda to tak: Ktoś dodaje 10 subdomen widzę że ciężki śmietnik nie poindexowany, czekam, i tak dostał 500 punktów za całość, daje mu szanse, widzę ze kolega się rozkokosił, dodał 100 subdomen, wszystko śmietnik, leci masowy ban, i do widzenia. Wnioski wyciągnij sam MIch@ł LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A co rozumiesz pod pojęciem "unikalny konent" ? Ładne stronki z sensowną unikalną treścią czy po prostu ładny szablon + unikalna treść obojętnie jaka np. generowana losowo ? Pytanie czysto teoretyczne ponieważ nie chcialo by mi się dodawać skryptu instalacyjnego na 100 stron Myslę ze to by była główna bariera Dodatkowo nie za bardzo rozumiem w jakim celu punktowane są strony nie zaindeksowane Przeciez w takim wypadku moge dać teraz kilka domen zbanowanych za ktore dostane X punktów a one i tak nic nie wniosą do systemu. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.