Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Stachu skoro system zlicza podstrony w tempie kilkunastu na dobę, to co za problem sprawdzić czy jest w keszu.

Tak tak, trzeba w cholere adresów IP do tego, ale ostatnio przeglądam sobie 44000 linków które dostałem i z deczka ponad powoła jest na stronach, których nie ma w keszu.

Napraw to i system będzie miał większego powera.

gzzz

A i jeszcze jedno... jak zainstalować system na cmsie opartym na smartach? :soczek:

ps. mam komunikat "Sprawdzenie strony zakończone pomyślnie!", ale danych nie odświeżyło...

Reczne sprawdzenie instalacji nie powoduje sprawdzenia site ;) Sprawdzane sa linki wychodzace itp, ale site stoi.

To usuń stronę i dodaj ją ponownie :soczek:

A w ogóle po co Ci to site? To ma niewielkie znaczenie i pod względem liczby punktów to nieistotne. Zresztą google i tak miesza tym parametrem, że w ogóle można to spokojnie olać.

dla smarty: https://www.livelink.pl/forum/viewtopic.php...0dbaf31b53d96a9

Pod uwagę brane jest wszystko. LL ładnie patrzy na PR, w połączeniu z dużym site i dużą ilością stron zlokalizowanych przez LL można całkiem sporo punktów dostać. Warto też zminimalizować ilość linków wychodzących.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Dokładnie tak jak napisał Xradar

Małe sprostowanie...

Juz dawno odłączyliśmy się od algorytmu oceniania opartego w głównej mierze o site.

Podstorny sami lokalizujemy, analizując pewne czynniki i to ilość zlokalizowanych podstron odgrywa dużą role w punktacji.

( oczywiście wszystko zależne jest od mocy domeny głównej, im silniejsza tym więcej dostaje punktów każda zlokalizowana podstrona )

NO i linki wychodzące, każdy link do 1% spadku punktacji, czy po 50 linkach 50%, i przy 100 inaczej nie wyjdzie 100% :zeby: spadku punktów.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Czekam za aktualizacją site już 10 dni... co prawda słabo się liczy do algorytmu LL, ale zawsze coś...

Zamiast czekać usuń i dodaj stronę ponownie :) Ja się w ogóle aktualizacjami nie przejmuję i kompletnie na to nie zwracam uwagi a już szczególnie od kiedy G. wariuje z "site". Jak dla mnie w ogóle nie musi być aktualizacji. Będę chciał to sam sobie zrobię ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności