lj2m Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Czy nie da się wprowadzić systemu, który nie wyświetłał by linków na stronach nie zaindeksowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Stachu skoro system zlicza podstrony w tempie kilkunastu na dobę, to co za problem sprawdzić czy jest w keszu. Tak tak, trzeba w cholere adresów IP do tego, ale ostatnio przeglądam sobie 44000 linków które dostałem i z deczka ponad powoła jest na stronach, których nie ma w keszu. Napraw to i system będzie miał większego powera. gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ps. co ile jest aktualizacja site etc.? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ps. co ile jest aktualizacja site etc.? :] wciśnij sobie ręczne sprawdzenie instalacji na danej stronie to będziesz miał od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A i jeszcze jedno... jak zainstalować system na cmsie opartym na smartach? ps. mam komunikat "Sprawdzenie strony zakończone pomyślnie!", ale danych nie odświeżyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ps. co ile jest aktualizacja site etc.? :] wciśnij sobie ręczne sprawdzenie instalacji na danej stronie to będziesz miał od razu. Reczne sprawdzenie instalacji nie powoduje sprawdzenia site Sprawdzane sa linki wychodzace itp, ale site stoi. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Reczne sprawdzenie instalacji nie powoduje sprawdzenia site Sprawdzane sa linki wychodzace itp, ale site stoi. To usuń stronę i dodaj ją ponownie A w ogóle po co Ci to site? To ma niewielkie znaczenie i pod względem liczby punktów to nieistotne. Zresztą google i tak miesza tym parametrem, że w ogóle można to spokojnie olać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A jakie parametry jest najbardziej brane pod uwagę? Ocena administratora i zlokalizowane podstrony? ps. i prosze o odp. na moje poprzednie pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 dla smarty: https://www.livelink.pl/forum/viewtopic.php...0dbaf31b53d96a9 Pod uwagę brane jest wszystko. LL ładnie patrzy na PR, w połączeniu z dużym site i dużą ilością stron zlokalizowanych przez LL można całkiem sporo punktów dostać. Warto też zminimalizować ilość linków wychodzących. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dokładnie tak jak napisał Xradar Małe sprostowanie... Juz dawno odłączyliśmy się od algorytmu oceniania opartego w głównej mierze o site. Podstorny sami lokalizujemy, analizując pewne czynniki i to ilość zlokalizowanych podstron odgrywa dużą role w punktacji. ( oczywiście wszystko zależne jest od mocy domeny głównej, im silniejsza tym więcej dostaje punktów każda zlokalizowana podstrona ) NO i linki wychodzące, każdy link do 1% spadku punktacji, czy po 50 linkach 50%, i przy 100 inaczej nie wyjdzie 100% spadku punktów. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czekam za aktualizacją site już 10 dni... co prawda słabo się liczy do algorytmu LL, ale zawsze coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czekam za aktualizacją site już 10 dni... co prawda słabo się liczy do algorytmu LL, ale zawsze coś... Ja tam czekam conajmniej 30 dni jesli nie wiecej... Pytanie jak czesto wywalacie nieaktywne badz zbanowane domeny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Zbanowane odkąd się ostatnio bany posypały w google i zaczęło wyindexowywać dalej są w LL a już trochę czasu minęło odkąd to się zaczęło w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czekam za aktualizacją site już 10 dni... co prawda słabo się liczy do algorytmu LL, ale zawsze coś... Zamiast czekać usuń i dodaj stronę ponownie Ja się w ogóle aktualizacjami nie przejmuję i kompletnie na to nie zwracam uwagi a już szczególnie od kiedy G. wariuje z "site". Jak dla mnie w ogóle nie musi być aktualizacji. Będę chciał to sam sobie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie chcę, bo mam nie taki PR co miałem (został wyzerowany, bo miałem zmianę skryptu w trakcie trwania update...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.