qazy Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no to skoro wyzerowało Ci PR to lepiej dla Ciebie żeby nie było tej aktualizacji i żebyś nadal miał ten "stary" PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dla niego lepiej a dla reszty nie też mam kilka stron które ludziom gów...o dają a dalej są w systemie i punktują, a zdaję sobie sprawę że to działa w dwie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dla niego lepiej a dla reszty nie też mam kilka stron które ludziom gów...o dają a dalej są w systemie i punktują, a zdaję sobie sprawę że to działa w dwie strony Myślę, że bilans wychodzi i tak (mniej więcej) na zero, więc nie jest to akurat żaden problem. A przy tak dużych wahaniach site w Google i różnych jajach w różnych DC to lepiej już jak ten parametr jest zamrożony niż doprowadzic do sytuacji, że punktacja jest płynna i codziennie musisz sprawdzać czy nie wywaliło Ci linków, bo zabrakło punktów. W systemie rotacyjnym problem jest mniejszy, bo Twój link będzie pobierany rzadziej a tu po prostu Ci go wywali a to pociąga za sobą konsekwencje. Więc moim zdaniem mimo wszystko lepiej jak nie ma wahań punktowych a każdy z jednej strony coś zyskuje i coś traci, wiec bilans jest mniej wiecej na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W sumie to nie ma różnicy bo jak pobanują strony to i tak linków nie ma to co Ci po punktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Nawet jak jakis procent moich linkow wyląduje na stronach nie zaindeksowanych/zbanowanych to dla mnie nie jest problem. Są inne wyszukiwarki (a np. inny system bierze je pod uwagę), dana strona nagle moze zostac zaindeksowana lub ban zostanie z niej zdjęty. Ja nie widzę tu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, dzisiaj aktualizacja site Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 a pobieranie ilości linków z Yahoo nadal nie działa poprawnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, dzisiaj aktualizacja site Chyba tylko Tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charls Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czy mi się wydaje, czy zmieniony został przelicznik punktów i co innego już punktuje? gzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czy mi się zdaje czy zły wynik link dla yahoo pokazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Czy mi się zdaje czy zły wynik link dla yahoo pokazuje? to akurat nigdy poprawnie nie działało i wciąż są z tym problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam. Zaobserwowałem pewną niepokojącą sytuację w systemie LiveLink.pl Dnia 16.06 w systemie było 7660 domen i 21 507 112 podstron. Dnia 25.07 w systemie jest 8285 domen i tylko 15 206 042 podstron. Ilość podstron spadła o ponad 6 milionów! Ilość domen wzrosła. Ja rozumiem, że były bany itp, ale jak administracja systemu chce powstrzymać spadek ilości podstron w systemie? Premiera dwóch nowych systemów, zapewne przyczyni się do spadku ilości domen, a więc osłabienia systemu Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 zmienił się też jakoś przelicznik punktów i chyba generalnie ich ilość poszła w dół. Natomiast nadal linki z Yahoo nie są pobierane prawidłowo a raczej losowo: czasem się uda a czasem nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Premiera premierą ale uczciwość Administratora systemu to już w ogóle daje dużo do życzenia... Podobno istnieje zakaz sprzedaży punktów taniej niż 20 zł/1k A doszły mnie słychy że Admin sprzedaje punkty taniej niż 10 zł netto Mieć "uczciwego" admina... bezcenne Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaobserwowałem pewną niepokojącą sytuację w systemie LiveLink.plDnia 16.06 w systemie było 7660 domen i 21 507 112 podstron. Dnia 25.07 w systemie jest 8285 domen i tylko 15 206 042 podstron. Ja bym powiedzial ze to normalne, jak zaczely sie bany to licznik stal w miejscu - teraz mamy w koncu aktualizacje. Ja np. nie mialem odswiezanego site chyba 2 miesiace. Mam kilka pytan: 1. Co sie dzieje z podstrona na ktorej mam linka - potem okazuje sie ze strona juz nie istnieje czy ten link pojawi sie na innej stronie ? I jak dlugo to trwa ? (oczywiscie zglaszam przez wasz formularz) 2. Mam w systemie 4 strony. Udostepniam 16 linkow na stronach glownych - mimo wykorzystania 80% pkt nadal nie mam ani jedngo linka na stronie glownej, dlaczego ? Nie domagam sie 16 linkow na stronach glownych, no ale jesli nie mam ani jednego cos jest nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.