Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi Adminie, proszę o sprawdzenie moich stron nr 6 oraz 16 na moim koncie o Id: 9374 bo źle pobiera tam dane z yahoo, dając tylko jakieś 20% puli punktów jakie powinienem dostać. Skutecznie zaniża też całą pulę punktów, a jak polecą mi przelewy do klientów to się zrobi nam nie miło... Liczę tym razem na szybką reakcję. Pozdrawiam.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Jaclaw - przez weekend przerobiliśmy algorytm pod Yahoo. I mam nadzieje iż wyniki dla twoich domen są już trafne.

Z systemu dezaktywowaliśmy wszystkie domeny które nie były zaindexowane. Rezultatem czego jest delikatny spadek ilości stron w systemie.

Od dzisiaj już żadna nie zaindexowana strona nie podłączy się do LiveLink.pl

Dodając link ujrzycie nowe pole "Opis strony www, dla BOX'ów"

Wyodrębniliśmy nowe pole dla opisu, by jeszcze bardziej zróżnicować treść która oplata linki.

Wcześniej treścią boxa były title 1 i title 2

Teraz mamy oddzielne pole. Lecz jeśli ktoś nie wypełni go, system załaduje treść z tiitle1 i tiitle2 ( domyślnie )

Pozdrawiam

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Z systemu dezaktywowaliśmy wszystkie domeny które nie były zaindexowane. Rezultatem czego jest delikatny spadek ilości stron w systemie.

Od dzisiaj już żadna nie zaindexowana strona nie podłączy się do LiveLink.pl

3,8 miliona podstron od piątku :hello: Pytanie - zapewne jakaś część z moich linków wyświetlała się na tych niezaindeksowanych podstronach, za które zapłaciłem punkty - gdzie są moje punkty?

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

xradar zostały także przeskanowane podstrony wszystkich domen stad licznik może pokazywać mniej podstron.

Poleciało także kilka banów przy okazji czyszczenia systemu.

Jeśli jakiś z twoich linków znajdował się na nie zaindeksowanej domenie to zostanie on usunięty z rejestru figurujących linków i nadpisany na nowej podstronie.

czekam na pytania.

dlaczego wzrost liczby linków w Yahoo nie ma żadnego wpływu na ilość punktów dla strony, która już jest w systemie? Mam ją usunąć dodać od nowa żeby dostać należne punkty (wciskanie "Sprawdź instalację" nic nie daje)? - ilość linków podawana jest poprawnie, ale nie ma za to więcej punktów. Natomiast za zwiększenie linków wychodzących punkty cięte są bardzo szybko. Żeby było fair powinno zarwóno zabierać jak i dodawać punkty, gdy się to należy.

edit:

a może powyżej pewnej liczby linków system inaczej przydziela punkty? Jak to w końcu jest?

Witam

Na livelink.pl pojawił się e-book pozycjonowanie stron www dla początkujących w oparciu o system livelink.pl

W transferach wyszczególniliśmy dokładnie ile punktów jest wynajęte a ile jeszcze można wynająć.

Zmienił się regulamin wynajmu punktów, w ofertach nie piszemy cen, wszystko dogadujemy bezpośrednio na komunikatorach, email...

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności