Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o informacje w jaki sposób liczona jest ta liczba "Twoje podstrony stanowią" (w prawym górnym rogu).

Pokazuje mi prawie 2% (!) co znaczy, że cały system to około 80-90 takich osób jak ja :piwo: Nie wiem czy się smiać czy płakać.

Dodatkowo, gdy zsumowałem ilość podstron zaindeksowanych przez Livelink dla każdej strony i obliczyłem procentową wielkość udziału w LL, wyszło mi dwa razy więcej :/

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ile masz punktów w livelink? ;)

Poza tym wpadłem na pomysł nowej funkcji pt. "rezerwacja punktów" - polegało to by na tym, że ktoś sobie rezerwuje punkty na jakieś cele, np. na kogoś i nie są wykorzystywane i w każdym momencie mogą być zwrócone do głównej puli do rozdania. :]

przypalenie 6-8 tys linkow malo daje

ledwo co na malo popularna fraze wchodze w top 30

rowniez slabe efekta widze na innych frazach

przy 6-8 tys linkow na fraze nie widze znaczacego wzrostu pozycji stron

Używaj Cuilla i Hakii

ale dobry jest do LT oraz indeksacji !!! zawsze to jest kilka dodatkowych linków.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a jak u uzytkownikow wyglada sprawa przydatnosci tego systemu oprocz indeksacji?

Jakies wieksze sukcesy? Jakies top 10?

Używaj Cuilla i Hakii

bo z systemów stałych trzeba umeic korzystac, jak wiesz co i jak to mozesz meic wszystkie te linki zaindeksowane

ja tak robie i dla mnie to nie jest problem i tak naprawde jakby ktos pomyslal tez sam by skorzystał z pewnych rzeczy jakie dają systemy stałe umozliwiające ściągniecie listy lokacji gdzie sa nasze linki

reszta to 20 minut szukania w sieci i przystosowanie gotowych skryptów do swoich potrzeb

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

wlasnie "...umozliwiające ściągniecie listy lokacji gdzie sa nasze linki' - to najlepszy argument zeby nie kozystac z tego.

a jaki problem dodac do linkownych strone z indywidualnym anchorem

tez wylapiesz strony ktore wyswietlaja twoje linki

czy sciagne je z systemu czy w ten sposob to i tak mam ta liste

tutaj jest latwiej mam ja na tacy wiec moge z niej skorzystac dla mojego dobra i szybciej osiągnąc zameirzone efekty, a ci ktorzy nie umieją odnależć się w normalnym swiecie i nauczyli sie kapowac za pewnych starych czasów niech odnajda swoje teczki w archwiach pewnej służby - napewno tam one są

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności