xradar Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Prosiłbym o informacje w jaki sposób liczona jest ta liczba "Twoje podstrony stanowią" (w prawym górnym rogu). Pokazuje mi prawie 2% (!) co znaczy, że cały system to około 80-90 takich osób jak ja Nie wiem czy się smiać czy płakać. Dodatkowo, gdy zsumowałem ilość podstron zaindeksowanych przez Livelink dla każdej strony i obliczyłem procentową wielkość udziału w LL, wyszło mi dwa razy więcej :/ Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ile masz punktów w livelink? Poza tym wpadłem na pomysł nowej funkcji pt. "rezerwacja punktów" - polegało to by na tym, że ktoś sobie rezerwuje punkty na jakieś cele, np. na kogoś i nie są wykorzystywane i w każdym momencie mogą być zwrócone do głównej puli do rozdania. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 hehe kukis ty to już wymyślasz, porób blokady przyrostów powyżej pewnej liczby lokalizacji i trzymaj sobie punkty niewykorzystane na koncie. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No tak, ale zmieniać przyrosty dla kilkuset linków? Jedyne wyjście bez tej funkcji to założenie nowego konta i przelanie tam pkt :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 masz też opcje grupowania linków system jest ok brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ile masz punktów w livelink? To nie jest istotne, bo ilość podstron nie przekłada się wporst na ilość punktów. Chciałbym tylko wiedzieć jak to jest liczone, na podstawie punktów, stron czy czego?? Proste pytanie. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 przypalenie 6-8 tys linkow malo daje ledwo co na malo popularna fraze wchodze w top 30 rowniez slabe efekta widze na innych frazach przy 6-8 tys linkow na fraze nie widze znaczacego wzrostu pozycji stron Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ale dobry jest do LT oraz indeksacji !!! zawsze to jest kilka dodatkowych linków. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a jak u uzytkownikow wyglada sprawa przydatnosci tego systemu oprocz indeksacji? Jakies wieksze sukcesy? Jakies top 10? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam. Jak dla mnie to tylko indeksacja juz kilka miesiecy linkuje i brak jakich kolwiek efektow. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 wlasnie o to mi chodzilo oprocz linkowania zero efektow Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a moze poprostu nie umiecie z tego korzystac? caly problem livelnku to to ze jak dasz np 1000 linkow na 1000 podstron to 90% z nich nie jest zaindexowanych i nigdy nie bedzie. ale co za problem samemu te linki zaindexowac? wystarczy troche pomyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 bo z systemów stałych trzeba umeic korzystac, jak wiesz co i jak to mozesz meic wszystkie te linki zaindeksowane ja tak robie i dla mnie to nie jest problem i tak naprawde jakby ktos pomyslal tez sam by skorzystał z pewnych rzeczy jakie dają systemy stałe umozliwiające ściągniecie listy lokacji gdzie sa nasze linki reszta to 20 minut szukania w sieci i przystosowanie gotowych skryptów do swoich potrzeb Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 wlasnie "...umozliwiające ściągniecie listy lokacji gdzie sa nasze linki' - to najlepszy argument zeby nie kozystac z tego. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 a jaki problem dodac do linkownych strone z indywidualnym anchorem tez wylapiesz strony ktore wyswietlaja twoje linki czy sciagne je z systemu czy w ten sposob to i tak mam ta liste tutaj jest latwiej mam ja na tacy wiec moge z niej skorzystac dla mojego dobra i szybciej osiągnąc zameirzone efekty, a ci ktorzy nie umieją odnależć się w normalnym swiecie i nauczyli sie kapowac za pewnych starych czasów niech odnajda swoje teczki w archwiach pewnej służby - napewno tam one są Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.