Pawka Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no takk, w sumie sie zgadza. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 caly problem livelnku to to ze jak dasz np 1000 linkow na 1000 podstron to 90% z nich nie jest zaindexowanych i nigdy nie bedzie.ale co za problem samemu te linki zaindexowac? wystarczy troche pomyslec W Livelink jest przecież opcja sprawdzenia na jakich stronach rzekomo nasz link się znajduje...zebrać wszystko -> ping, ping, ping ...albo do rotatora na 1-2 dni jak ktoś nie ma na co punktów wydać iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 daje efekty ale na totalnie proste frazy :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam serdecznie Postanowiłem zrezygnować z pewnej opcji... ...z opcji pokazywania na jakich stronach są linki. System od teraz staje się anonimowy, a więc spis podstron gdzie znajdują się linki już nie istnieje. Wydarzenia które ostatnio się dzieją w polskim SEO, zmusiły mnie do tego, mam podejrzenie inwigilacji systemów. A więc: zlikwidowaliśmy opcje poboru PDF z lokalizacjami oraz opcje podglądania w pokaż gdzie są linki. Za to dodaliśmy informacje na ilu unikalnych IP znajduję się dany link. A więc mamy dane odnośnie ilości: lokalizacji, domen, IP Po za tym system działa tak samo jak działał. Nie wiem co wy na to, czekam na komentarze tych działań. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaQ Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nie wiem czy chcialbys uslyszec moja opinie... likwidujac mozliwosc zaindexowania otrzymanych linkow bardzo oslabiasz system jak pisalem kilka postow wyzej jego skutecznosc jest niska i ratuje ja mozliwosc wgodnego indexowania wlasnych linkow a teraz zamiast dawac 100 linkow na latwe slowo bede musial dac 1000 strach nie jest dobrym doradca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Nieprzemyślany krok Albo przemyślany A jak ktoś będzie chciał to i tak sobie zrobi listę zaplecza w systemie nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 To juz jakis absurd Jak bede chcial zrobic sobie spam liste z domenami to ja po prostu sobie zrobie i juz nie raz bylo to pokazane i powiedziane takze na przykladzie innych systemow. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 bład system nie jest juz skuteczny dla osob ktorzy przywalaja duzo linków i potrafią korzystac z systemu linki stale duzy plus ale mozliwosc wlasnego doindeksowania to kolejny plus rozumiem ze wywalasz liste ale jesli system sam podlinkowywal by wtedy konkretne linki a znalezienie domen w systemie dla mnie ( w sumie dla kazdego) to moze tydzien pracy i dotyczy to kazdego systemu Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witam Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat ? bo na razie widzę wszyscy nie zadowoleni... LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi_smooth Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami, że nie było to najlepsze posunięcie. Natomiast co do dodania opcji z ilością IP to uważam, że to dobry pomysł. P.S. W tej chwili są problemy z wejściem na livelink - czyżby trwały jakieś prace administracyjne? Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat ? bo na razie widzę wszyscy nie zadowoleni... To chcesz wypowiedzi czy tylko wypowiedzi chwalacej ostatni krok? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Osobiście byłbym jednak za przywróceniem listy podstron. To podsumowanie z IP może zostać. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Szkoda ze nie zapytalscie NAS przed ta zmiana - no nic tylko dziekowac To beznadziejna zmiana, mam nadzieje ze szybko powroci raport PDF, jesli nie to ktos poelci jakis SWL z linkami stalymi gdzie jest widoczna lista z naszymi linkami ? Przeciez bez tego mozna wylowic wszystkie domeny z systemu, nawet teraz taka liste mozna zrobic, chyba nie musze pisac jak. Wiec pytam tylko kiedy wroci raport ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sttorm Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 linkorn - muszisz tylko poprzez podzial na tabele wylowic linki, ja tak robie trwa to ciut dluzej (kilkanascie sekund) ale sie zrobi ja tez mam nadzieje ze lista wroci jesli nie to niestety system bedzie malo skuteczny Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:BANERY REKLAMOWEARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Widzę, że opcja zwrócona, więc już nie marudźcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.