Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
caly problem livelnku to to ze jak dasz np 1000 linkow na 1000 podstron to 90% z nich nie jest zaindexowanych i nigdy nie bedzie.

ale co za problem samemu te linki zaindexowac? wystarczy troche pomyslec :)

W Livelink jest przecież opcja sprawdzenia na jakich stronach rzekomo nasz link się znajduje...zebrać wszystko -> ping, ping, ping :) ...albo do rotatora na 1-2 dni jak ktoś nie ma na co punktów wydać :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam serdecznie

Postanowiłem zrezygnować z pewnej opcji...

...z opcji pokazywania na jakich stronach są linki. System od teraz staje się anonimowy, a więc spis podstron gdzie znajdują się linki już nie istnieje.

Wydarzenia które ostatnio się dzieją w polskim SEO, zmusiły mnie do tego, mam podejrzenie inwigilacji systemów.

A więc: zlikwidowaliśmy opcje poboru PDF z lokalizacjami oraz opcje podglądania w pokaż gdzie są linki.

Za to dodaliśmy informacje na ilu unikalnych IP znajduję się dany link.

A więc mamy dane odnośnie ilości: lokalizacji, domen, IP

Po za tym system działa tak samo jak działał.

Nie wiem co wy na to, czekam na komentarze tych działań.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

nie wiem czy chcialbys uslyszec moja opinie... :)

likwidujac mozliwosc zaindexowania otrzymanych linkow bardzo oslabiasz system

jak pisalem kilka postow wyzej jego skutecznosc jest niska i ratuje ja mozliwosc wgodnego indexowania wlasnych linkow a teraz zamiast dawac 100 linkow na latwe slowo bede musial dac 1000

strach nie jest dobrym doradca

To juz jakis absurd

Jak bede chcial zrobic sobie spam liste z domenami to ja po prostu sobie zrobie i juz nie raz bylo to pokazane i powiedziane takze na przykladzie innych systemow.

Używaj Cuilla i Hakii

bład

system nie jest juz skuteczny dla osob ktorzy przywalaja duzo linków i potrafią korzystac z systemu

linki stale duzy plus ale mozliwosc wlasnego doindeksowania to kolejny plus

rozumiem ze wywalasz liste ale jesli system sam podlinkowywal by wtedy konkretne linki

a znalezienie domen w systemie dla mnie ( w sumie dla kazdego) to moze tydzien pracy i dotyczy to kazdego systemu

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami, że nie było to najlepsze posunięcie. Natomiast co do dodania opcji z ilością IP to uważam, że to dobry pomysł.

P.S. W tej chwili są problemy z wejściem na livelink - czyżby trwały jakieś prace administracyjne?

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Wypowie się ktoś jeszcze na ten temat ?

bo na razie widzę wszyscy nie zadowoleni...

To chcesz wypowiedzi czy tylko wypowiedzi chwalacej ostatni krok?

Używaj Cuilla i Hakii

Szkoda ze nie zapytalscie NAS przed ta zmiana - no nic tylko dziekowac :)

To beznadziejna zmiana, mam nadzieje ze szybko powroci raport PDF, jesli nie to ktos poelci jakis SWL z

linkami stalymi gdzie jest widoczna lista z naszymi linkami ?

Przeciez bez tego mozna wylowic wszystkie domeny z systemu, nawet teraz taka liste mozna zrobic, chyba nie musze

pisac jak.

Wiec pytam tylko kiedy wroci raport ?

linkorn - muszisz tylko poprzez podzial na tabele wylowic linki, ja tak robie trwa to ciut dluzej (kilkanascie sekund) ale sie zrobi

ja tez mam nadzieje ze lista wroci jesli nie to niestety system bedzie malo skuteczny

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności