xradar Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Może jakiś update punktów z okazji zmian PR? Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 moim zdaniem system zamulil z naliczaniem Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Pojawił się spory problem. Większość zaplecza dodanego do Livelinka mam na serwerach site5.com i przez weekend wszystkie te stronki zmieniły statys na nieaktywne Punkty spadły, linki wylatują. Nie mogę ich aktywować, dostaję komunikat: Brak łączności z twoją stroną. Strona nie istnieje lub twój hosting odrzuca połączenia z livelink.pl Jednak strony działają. Napisałem do admina serwera z pytaniem czy serwer przypadkiem nie banuje IP livelinka, ale żeby to sprawdzić, musiałbym znać IP robotów LiveLinka. Będę wdzięczny za pomoc. Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 @xradar była już taka sytuacja i u mnie, site5 zablokowało ip systemu, popatrz w logi jakie ip łączy się z plikami live i poproś o jego odblokowanie M. brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Wielkie dzięki Udało mi się wygrzebać 2 adresy IP z logów, mam nadzieje, że się uda Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 moim zdaniem system zamulil z naliczaniem Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink czy cos z tym wiadomo? Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradar Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Naliczanie nigdy nie działało specjalnie szybko, co kilka dni chyba. Ale wciąż nie został uwzględniony update PR !!!!!!!!!!! Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ja czekam niestety juz chya z 2 tygodnie i nie ruszyl mi ani jeden pkt. Zle zrobilem ze wrzucilem na nowo strony chcac miec uwzgledniony nowy PR :/ Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Tak sobie wczoraj patrzyłem i mnie bardziej dołuje ilość linków na nie zaindexowanych stronach a ostatnio jak sprawdzałem to losowo były wszystkie strony w indexie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 dobra zlicza cos ruszylo :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 odpowiadam tu bo nie mozna tego edytowac czy u was tez stoi naliczanie pkt? probowalem rozne rzeczy ale nic to nie pomaga... Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 czy u was tez stoi naliczanie pkt? probowalem rozne rzeczy ale nic to nie pomaga... stoi już się nawet zastanawiałem czy pisać do admina czy czekać dalej... iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Co do tego naliczania.. dziwny ten cały algorytm, albo jest jeszcze jakaś ocena moderatora i mnożnik którego nie widać.. nie wiem ale popatrzcie na screen. Ewidentnie jedna strona ma wszystkie punktowane parametry lepsze, mimo wszystko ma niecałe 2k punktów więcej. Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dziwne, że dostałeś tyle pkt za 1 zlokalizowaną podstronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 niestety naliczanie stoi..... czy admini sie tym zajma? czy juz calkowicie opuscili kwestie naliczanai podstron Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.