Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moim zdaniem system zamulil z naliczaniem Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink

Używaj Cuilla i Hakii

Pojawił się spory problem. Większość zaplecza dodanego do Livelinka mam na serwerach site5.com i przez weekend wszystkie te stronki zmieniły statys na nieaktywne :) Punkty spadły, linki wylatują.

Nie mogę ich aktywować, dostaję komunikat:

Brak łączności z twoją stroną. Strona nie istnieje lub twój hosting odrzuca połączenia z livelink.pl

Jednak strony działają. Napisałem do admina serwera z pytaniem czy serwer przypadkiem nie banuje IP livelinka, ale żeby to sprawdzić, musiałbym znać IP robotów LiveLinka. Będę wdzięczny za pomoc.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

moim zdaniem system zamulil z naliczaniem Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink

czy cos z tym wiadomo?

Używaj Cuilla i Hakii

Ja czekam niestety juz chya z 2 tygodnie i nie ruszyl mi ani jeden pkt.

Zle zrobilem ze wrzucilem na nowo strony chcac miec uwzgledniony nowy PR

:/

Używaj Cuilla i Hakii

• 5 tygodni później...

odpowiadam tu bo nie mozna tego edytowac

czy u was tez stoi naliczanie pkt? probowalem rozne rzeczy ale nic to nie pomaga...

Używaj Cuilla i Hakii

czy u was tez stoi naliczanie pkt? probowalem rozne rzeczy ale nic to nie pomaga...

stoi już się nawet zastanawiałem czy pisać do admina czy czekać dalej...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Co do tego naliczania.. dziwny ten cały algorytm, albo jest jeszcze jakaś ocena moderatora i mnożnik którego nie widać.. nie wiem ale popatrzcie na screen. Ewidentnie jedna strona ma wszystkie punktowane parametry lepsze, mimo wszystko ma niecałe 2k punktów więcej.

39901474yq5.th.pngthpix.gif

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

• 2 tygodnie później...

niestety naliczanie stoi.....

czy admini sie tym zajma?

czy juz calkowicie opuscili kwestie naliczanai podstron

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności