Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

system ma powazne wady

- slaba punktacja stron wartosciowych ......

- zwalone naliczanie podstron (moze to tylko u mnie problem)

- czesto wartosciowa strona jest warta tyle co subdomena robiona na szybko

- slabe bonusy od administratora...... za PR5 4 tys pkt to istny smiech (a strony juz nie ma....)

Używaj Cuilla i Hakii

Ale jak sobie patrze w innych systemach to nawet linkme w ELITE ma niewiele poindeksowanych. Az dziw ze pozycje ida w gore, ELITE daje niezlego kopa w serpach. Dziwne skoro googiel nie bierze przy ustalaniu pozycji linkow ktore sa na niezaindeksowanych stronach.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Ja tam wywalilem najbardziej wartosciowe strony z livelinka szkoda tych 5 linkow za glupie 6 tys pkt, to juz wole dodac jaka swieza subdomene i za nia tyle samo dostane....

ale to admini powinni sie wziasc za robote...

Używaj Cuilla i Hakii

Ja tez tam wsadzilem duzo dobrych stron, ale widze ze nie warto, bo linki dostaje na spamach i to na dodatek nie zaindeksowanych a stopien indeksacji moich serwisow jest bliski 100%. Bede stawial duze qlweby, wordpressy i pod system, nigdy wiecej dobrych serwisow bo w zamian dostaje sie bardzo niewiele.

"Dostaje same linki na spamach, więc też dodam spama, bo wartościowej się nie opłaca."

lepiej myśleć tak:

"Dodam wartościową stronę, poczekam trochę, aż spamerom nie będzie się to opłacało utrzymywać spamów i będę miał większość dobrych linków."

"Dostaje same linki na spamach, więc też dodam spama, bo wartościowej się nie opłaca."

no niestety

jak strone beda lepiej oceniane to i moze wiecej wartosciowych stron bedzie

Używaj Cuilla i Hakii

przejżałem właśnie kilkadziesiąt stron na których wyświetlane są moje linki i jestem szczerze powiedziawszy zdruzgotany... po pierwsze zaindexowana co 30strona jeśli nie żadziej, a dwa to nie dość że same spamy to jeszcze mnóstwo z błędami, jak przeglądałem jakiś czas temu to wydaje mi się że nie było takiej tragedii... raczej nie ma sensu zabawa z systemem a już napewno dodawanie jakichkolwiek stron które nie są zwykłymi śmieciami

No ja właśnie popatrzyłem sobie na te stronki bo od jakiegoś czasu marny efekt widze, a w obliczu ostatnich dziwnych filtrów itp. wydaje mi się że trzeba by zainteresować się na jakich stronach wyświetlają się nasze linki

To fakt. livelink bardzo sie pogorszyl ostatnio, dodalem dwie strony dwa tygodnie temu, do dzis nie policzyl mi podstron, a jest tego ze 40 tysiecy w sumie, zatrzymal sie na "1" (((:

Zero odpowiedzi od admina, juz chyba nikt tym nie zarzadza, wycofuje swoje sklepy, fora i inne wartosciowe serwisy z tego systemu, zastanawiam sie wogole nad rezygnacja i wycofaniem nawet spamow typu qlweby, bo przy takim stopniu indeksacji i ignorancji, ze nie wspomniec o "srednio" dzialajacych skryptach zliczajacych site mozna bedzie niedlugo zapomniec o wypozycjonowaniu nawet fraz takich jak "wypas owiec w bieszczadach"

Sadze koledzy ze przyszlosc lezy w systemach takich jak seodopalacz, niezla moc ma jeszcze linkme w stalych, dziala naprawde niezle, widac ze ktos dba o te systemy.

Witam

hehe net point co ty za brednie opowiadasz ?? :)

Cały czas jestem aktywny na GG: 2802373, Skype i email: admin@livelink.pl. Gdybyś chciał się skontaktować na 100% dał byś rade!

NIe po to daje tak wiele możliwości kontaktu ze sobą by ktoś miał problemy nawiązać kontakt. Siedze po 8h dziennie na GG? Probowałeś?

Drodzy użytkownicy co do jakości stron, cały czas działa Detektyw, dostaje zgłoszenia, analizuje je, i usuwam strony które rzeczywiście prezentują DNO. Ale w większości to wy sami jesteście sobie winni. LiveLink nadal jest tak skuteczny jak był, i nic tego nie zmieni.

Oczywiście należy poczekać na wyniki, lecieć delikatnymi przyrostami, a nie walić na pałę ile linków się da.

Lukaszz - zobacz tutaj: https://livelink.pl/forum/viewtopic.php?t=328

Ps. pracujemy nad nowym algorytmem oceniania stron.

Być może ktoś ma jakieś propozycje ?

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności