Iguana Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Na początek to popracujcie nad tym czy strony są poindexowane bo jak ostatnio z nudów sprawdziłem gdzie mam linki to ja przepraszam. Nic tam nie dodaję do was a wręcz wyjmuję. Może się to zmieniło bo było to jakiś tam czas temu ale trudno było znaleźć zaindexowaną podstronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja mam taki troche ot , linkujecie linki otrzymane z systemów stałych linków ? choćby w celu indeksacji, albo wzmocnienia podstrony na ktorej jest link. Jeśli tak to czym ? Zastanawiam sie czy to nie jest przesada... Bo przyszedl mi do głowy pomysł, zeby linkowac stale linki z SWL rotacyjnymi ,ale to chyba juz przesada ? Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 sprawdź nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jakbym chciał sprawdzać to bym nie pytał przecież. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 @mmr88 nie martw się to żadna przesada, tylko trzeba posiadać spore zasoby aby sobie pozwolić na takie szaleństwa, lub dokładnie wybierać target dla linków rotacyjnych Tru brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-point Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Drodzy użytkownicy co do jakości stron, cały czas działa Detektyw, dostaje zgłoszenia, analizuje je, i usuwam strony które rzeczywiście prezentują DNO. Ale w większości to wy sami jesteście sobie winni. LiveLink nadal jest tak skuteczny jak był, i nic tego nie zmieni. Dwie strony, dodane pare tygodni temu, nie bede podawal adresow bo nie o to tu chodzi , (login:etk-fashion) 1 wedlug googla site: 15300 podstron Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 2 wedlug googla site: 16200 podstron Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1 Pytanie ,ile mozna czekac az skrypt doliczy sie tych podstron i przyzna realna liczbe punktow, wkladam do systemu strony z takim sitem a sam dostaje linki na nie poindeksowanych ... Czy nie da sie dorobic nawet manualnego toola dostepnego z poziomu panelu ktorym mozna byloby odswiezac site ? W Seonecie dla przykladu aktualizacja siteu rowniez nie dziala, mozna czekac i czekac, nic, ale tam przynajmniej mozna usunac strone i przy ponownym dodaniu wlasciwy site sie przeliczy a w livelinku nie. Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 W Seonecie dla przykladu aktualizacja siteu rowniez nie dziala, mozna czekac i czekac, nic, ale tam przynajmniej mozna usunac strone i przy ponownym dodaniu wlasciwy site sie przeliczy a w livelinku nie. Seonet działa na zupełnie innej zasadzie - tam przy dodaniu strony zliczany jest site z google i już za to dostajesz punkty - w livelinku punkty za ten site dostaniesz dopiero wtedy gdy ich bot przeleci przez Twoją stronę - kiedyś to trwało kilka tygodni teraz stoi w miejscu - ja już miesiąc temu powiedziałem systemowi "nara" i w zasadzie definitywnie skończyłem współprace z systemami stałymi bo na rynku nie ma już nic ciekawego... iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Lukaszz - zobacz tutaj: https://livelink.pl/forum/viewtopic.php?t=328 Niestety nie znalazłem nic o separatorze, próbowałem umieścić taki kod ale bezskutecznie, separator "|" nadal się nie wyświetla: <?php require_once('UNIKALNY-KOD.php'); $livelink->setOption("{link} | "); echo $livelink->getAll(); ?> samochody używane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-point Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Seonet działa na zupełnie innej zasadzie - tam przy dodaniu strony zliczany jest site z google i już za to dostajesz punkty - w livelinku punkty za ten site dostaniesz dopiero wtedy gdy ich bot przeleci przez Twoją stronę - kiedyś to trwało kilka tygodni teraz stoi w miejscu - ja już miesiąc temu powiedziałem systemowi "nara" i w zasadzie definitywnie skończyłem współprace z systemami stałymi bo na rynku nie ma już nic ciekawego... Tak wiem ze dziala inaczej, nie o to mi chodzi, w livelinku mam wiele stron, dodalem w tym samym czasie 3 rozne, na jednej site zliczyl mi w pare dni i obliczyl punkty, na dwoch pozostalych stanal na "1" i tak stoi juz chyba ze dwa tygodnie. Systemy sa nadal skuteczne tylko ktos musi o nie dbac, mam strony w wielu systemach m.in Linkme, Livelink, Seodopalacz, Seonet ,najskuteczniejszy jest Seodopalacz i Linkme, Seonet chyba tez juz zostal opuszczony przez admina, livelink, do tej pory mam tam kilka naprawde dobrych stron i jak tak dalej pojdzie, brak reakcji skryptu na site ktory wrzucam to sie z nim pozegnam na dobre bo to jest jakas kpina zeby na bota czekac dwa tygodnie ... Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zmień strukturę linków w serwisie, żeby bot mógł zliczać - innym sposobem Ci nie ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~luk@s~ Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nieprawidłowa ilość slotów reklamowych. Nieprawidłowo rozmieściłeś jednostki reklamowe lub masz włączone cachowanie jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na stronach z cache większość systemów ma problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~luk@s~ Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Na stronach z cache większość systemów ma problemy. tylko, że strona na tym samym skrypcie tylko, że na innym serwerze działa ale inne systemy działają(oprócz livelink) Oczywiście ze strony admina zero kontaktu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wg. mnie w systemie przydał by się update wszystkich danych, od pr do bl w yahoo - większość danych jest nieaktualna, a znając życie ktoś zarabia na tym zaniedbaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 System robi update regularnie ale trzeba chwilke czekac. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.