Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

Na początek to popracujcie nad tym czy strony są poindexowane bo jak ostatnio z nudów sprawdziłem gdzie mam linki to ja przepraszam. Nic tam nie dodaję do was a wręcz wyjmuję. Może się to zmieniło bo było to jakiś tam czas temu ale trudno było znaleźć zaindexowaną podstronę

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam taki troche ot , linkujecie linki otrzymane z systemów stałych linków ? choćby w celu indeksacji, albo wzmocnienia podstrony na ktorej jest link. Jeśli tak to czym ? Zastanawiam sie czy to nie jest przesada... Bo przyszedl mi do głowy pomysł, zeby linkowac stale linki z SWL rotacyjnymi ,ale to chyba juz przesada ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Drodzy użytkownicy co do jakości stron, cały czas działa Detektyw, dostaje zgłoszenia, analizuje je, i usuwam strony które rzeczywiście prezentują DNO. Ale w większości to wy sami jesteście sobie winni. LiveLink nadal jest tak skuteczny jak był, i nic tego nie zmieni.

Dwie strony, dodane pare tygodni temu, nie bede podawal adresow bo nie o to tu chodzi , (login:etk-fashion)

1

wedlug googla site: 15300 podstron

Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1

2

wedlug googla site: 16200 podstron

Podstron zlokalizowanych przez skrypt LiveLink: 1

Pytanie ,ile mozna czekac az skrypt doliczy sie tych podstron i przyzna realna liczbe punktow, wkladam do systemu strony z takim sitem a sam dostaje linki na nie poindeksowanych ...

Czy nie da sie dorobic nawet manualnego toola dostepnego z poziomu panelu ktorym mozna byloby odswiezac site ?

W Seonecie dla przykladu aktualizacja siteu rowniez nie dziala, mozna czekac i czekac, nic, ale tam przynajmniej mozna usunac strone i przy ponownym dodaniu wlasciwy site sie przeliczy a w livelinku nie.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

W Seonecie dla przykladu aktualizacja siteu rowniez nie dziala, mozna czekac i czekac, nic, ale tam przynajmniej mozna usunac strone i przy ponownym dodaniu wlasciwy site sie przeliczy a w livelinku nie.

Seonet działa na zupełnie innej zasadzie - tam przy dodaniu strony zliczany jest site z google i już za to dostajesz punkty - w livelinku punkty za ten site dostaniesz dopiero wtedy gdy ich bot przeleci przez Twoją stronę - kiedyś to trwało kilka tygodni teraz stoi w miejscu - ja już miesiąc temu powiedziałem systemowi "nara" i w zasadzie definitywnie skończyłem współprace z systemami stałymi bo na rynku nie ma już nic ciekawego...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Niestety nie znalazłem nic o separatorze, próbowałem umieścić taki kod ale bezskutecznie, separator "|" nadal się nie wyświetla:

<?php
require_once('UNIKALNY-KOD.php');
$livelink->setOption("{link} | "); 
echo $livelink->getAll();
?>

Seonet działa na zupełnie innej zasadzie - tam przy dodaniu strony zliczany jest site z google i już za to dostajesz punkty - w livelinku punkty za ten site dostaniesz dopiero wtedy gdy ich bot przeleci przez Twoją stronę - kiedyś to trwało kilka tygodni teraz stoi w miejscu - ja już miesiąc temu powiedziałem systemowi "nara" i w zasadzie definitywnie skończyłem współprace z systemami stałymi bo na rynku nie ma już nic ciekawego...

Tak wiem ze dziala inaczej, nie o to mi chodzi, w livelinku mam wiele stron, dodalem w tym samym czasie 3 rozne, na jednej site zliczyl mi w pare dni i obliczyl punkty, na dwoch pozostalych stanal na "1" i tak stoi juz chyba ze dwa tygodnie.

Systemy sa nadal skuteczne tylko ktos musi o nie dbac, mam strony w wielu systemach m.in Linkme, Livelink, Seodopalacz, Seonet ,najskuteczniejszy jest Seodopalacz i Linkme, Seonet chyba tez juz zostal opuszczony przez admina, livelink, do tej pory mam tam kilka naprawde dobrych stron i jak tak dalej pojdzie, brak reakcji skryptu na site ktory wrzucam to sie z nim pozegnam na dobre bo to jest jakas kpina zeby na bota czekac dwa tygodnie ...

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności