zoozool Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 faktycznie na mejle nie odpowiadają. Kilka razy pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordGOOGLE Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Dziwne rzeczy piszecie tutaj. Admin livelink zostawił do siebie nr gg, email. Mi zawsze odpisuje. piszcie do niego na admin@livelink.pl i na gg: 2802373 System livelink działa teraz na nowym serwerze dedykowanym. Wszystko jest jak najbardziej OK z systemem. Linki rozdawane są co 30 minut! Ja jestem zadowolony. z tego co wiem w najbliższym czasie livelink zostanie podzielony na kategorie stron www do niego podłączonych. i będzie można przy dodawaniu linku wybrać sobie w jakiej kategorii chce sie mieć linki. Z tym że to tez ma byc tak że jak ktoś podłączy same QLweby to nie będzie sobie na dobrych stronach umieszczał linków wiec nie wiem do końca jak chcą to ugryźć. No i admin mówił że podniesie jeszcze punktacje w poniedziałek za strony PR 4 i PR 5 no i wyżej. średnio za stronę PR4 ma być około 6k punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Potwierdzam, Admin livelink mnie też odpowiada, i czasu nie żałuje i pomaga zawsze. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 za stronę PR4 ma być około 6k punktów. Pytanie, po co? Lepiej by wprowadzil ograniczenie, ze jesli a stronie jest wiecej jak 20 linkow zew. to system nie wyswietla linkow... A moje pytania pozostaja bez odpowiedz, widocznie pechowiec ze mnie. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jeszcze raz zapytam Admina - bedzie mozna dodawac linki pisane (zaczynajace sie) od Wielkiej Litery? Odblokowaliśmy ta możliwość A teraz trochę o rzeczach które ostatnio zmieniły się w systemie livelink.pl i o tych które dopiero mamy zamiar zmienić. ZMIANY + Linki w systemie rozdają się co 30 minut. + Po dodaniu nowej strony linki na niej pojawiaja się po okolo 10 minutach + Zwiększyliśmy znacznie punktacje za strony z PR 4 PR 5 i wyżej! NIEBAWEM + Opcja generowania pliku PDF z adresami lokalizacji dla danego linku + Obecnie pracujemy nad podziałem tematycznie stron przyłączonych do livelink.pl ale już za kilka dni pojawi się 1 opcja z tym związana Mianowicie ludzie piszą ze nie chcą linków na katalogach stron www QLWEB czy domoz. Za kilka dni dodając link bedzie opcja beż katalogów QLWEB po zaznaczeniu której livelink nie bedzie rozdawał waszych linków na strony tylu kopie qlweb domoz ITP! i to by było na tyle z obecnych i planowanych zmian. Niebawem chcemy jeszcze bardziej podnieść punktacje za strony z PR 4 i PR 5 Pozdrawiam wszystkich userów livelink.pl mam nadzieje ze kiedyś będziecie z livelink bardzo zadowoleni. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dzieki! Ale zamiast kolejny raz podnosic wartosc stron z PR (nie wiem po co, i tak juz za duzo dajecie pkt za nie...), dalibyscie: - ograniczenie, ze linki z livelink nie wyswietlaja sie na stronach gdzie jest wiecej jak 20 linkow zewnetrznych (+ 5 z livelink = farma...). - podczas dodawania strony, trzeba by okreslic jakie jest jej kodowanie - czesto sie zdarza ze linki z polskimi literami sie wykrzaczaja... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordGOOGLE Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dzieki!Ale zamiast kolejny raz podnosic wartosc stron z PR (nie wiem po co, i tak juz za duzo dajecie pkt za nie...), dalibyscie: - ograniczenie, ze linki z livelink nie wyswietlaja sie na stronach gdzie jest wiecej jak 20 linkow zewnetrznych (+ 5 z livelink = farma...). - podczas dodawania strony, trzeba by okreslic jakie jest jej kodowanie - czesto sie zdarza ze linki z polskimi literami sie wykrzaczaja... wiesz mi tez sie wydaje ze juz za PR 4 i PR 5 daja za duzo punktów! co do tego ograniczenia by ladowac linki na strony ktore nie maja wiecej niz 20 linkow wychodzacych to chyba nie mozliwe musieli by skanowac kazda z poodstron kazdego serwisu. a co do kodowania to zapytam admina i ci napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferolvv Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wiesz mi tez sie wydaje ze juz za PR 4 i PR 5 daja za duzo punktów! Niema to jak narzekanie pewnie dodales ze 20 stron z PR 5 nie masz co z punktami zrobic lol w systemie jest duzo slabch katalogow slabo linkowanych wiec admini premiuja strony dobrze linkowanie z pr 4, 5 jak lamki nie potrafią to chca przeważnie równouprawnienia nie mam tu na mysli ciebie bo byc moze masz te 20 stron z dobrym PR i nie wiesz co z punktami robic Jezeli jednak nie masz to juz wiesz kim jestes p:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 jak lamki nie potrafią to chca przeważnie równouprawnienia nie mam tu na mysli ciebie bo byc moze masz te 20 stron z dobrym PR i nie wiesz co z punktami robic Jezeli jednak nie masz to juz wiesz kim jestes Bez jaj... chodzi tylko o to, ze PR jest wyznacznikiem... niczego! Moge miec super fajna strone z PR=1, ale: mam 100 podstron z pieknym mod_rewrite, unikalna trescia na kazdej podstronie, 0 linkow wychodzacych, niezle (nie idealnie) podlinkowana (lecz przed UPDATE) itp. I myslisz ze ta strona jest GORSZA od katalogu PR=6 z 40 linkami wychodzacymi? Chetnie przeczytam twoja ocene mojego porownania. Bo system oceni te dwie strony: 200 pkt vs. 15000... "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferolvv Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A co to za problem miec strone z unikalna trescia z z pieknym mod_rewrite z pr 6 kazdy glupi to potrafi prawda PR jest wyznacznikiem nie wazne jak linkujesz strone zawsze masz PR od 10 w dół lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 kazdy glupi to potrafi Szkoda ze masz za glupkow 99% ludzi z tego forum (mnie tez). Ale to twoj wybor. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferolvv Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Szkoda ze masz za glupkow 99% ludzi z tego forum (mnie tez). Ale to twoj wybor. Wiesz każdemu głupiemu raz sie uda lol a ilu glupich dodaje strony z PR6 do systemu ? Czemu w podpisie masz "Sprzedam linki (PR=6) " czemu go nie dodasz do livelink ? Wiesz ile jest warta krytyka czegos dla samej krytyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordGOOGLE Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Po prostu według mnie PR jest nadal wyznacznikiem siły i wartości strony chodz powoli może się to zmienić. Póki co jest! I jeśli się już ma tą piękna stronę z PR 6 z pięknym mod_rewrite to dodajemy ja w tedy do systemu i mamy dużo punktów! Ps. może zacznijmy jakoś sensownie dyskutować na temat livelink a nie jakieś krzywe wjazdy na siebie. może naklikajcie co wam nie pasuje w livelink i co byście chcieli więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Premiuja strony z dużym PR lol(A nie potrafią sprawdzic nawet PR) Dodalem do systemu taki kataloghttps://www.katalog1.gsm-mania.org/ PR 6 - ban pytam sie czemu admin@livelink.pl" to me show details 6:43 am (3 hours ago) Domeny sa oszukane. pokazuja oszukany Pr stron www. Jesli kazda z tych domen by miala PR 6 przynajmniej podstrony katalogu mialy by minimum PR 3 DO stron praktycznie nie widac linków. Jesli kazda z tych domen by miala PR 6 przynajmniej podstrony katalogu mialy by minimum PR 3- to jest dobre, fajna teorrryja lolNie potrafiła sprawdzić PR a prowadza system. Bez punktow przeżyje bo i tak chciałem sprzedać Ciekawe czy duzo osob oprócz mnie dodalo do tego systemu pare domen z PR 6 i czy tez ich zbanowali Tu na Pio bylo narzędzie do sprawdzania oszukanego PR wpisywało sie adres i sprawdzalo Mialem wyslac linka adminowi(reczne sprawdzanie moze dla niektorych osob jest zbyt skomplikowane) no ale nie bede go dokształcał jaki administrator jego umiejętności taki system jego moc, pożytek z linkow ! Widzę że cię bardzo poniosło. Dokładnie sprawdziłem wszystkie 3 domeny które zbanowałem ci w dniu wczorajszym https://www.katalog1.gsm-mania.org/ https://search.yahoo.com/search?p=linksite%...ss&ei=UTF-8 Sprawdziłem linki w yahoo no i rzeczywiście proszę bardzo, masz linka w jakimś komentarzu na podstronie z PR 7 i druga strona z PR5 Polecam użytkownicy może i wy chcecie sobie wstawić tam linka Może i masz ten PR6 ale nie odbanuje ci tej strony, może inaczej nie interesuje mnie ta strona W niektórych kategoriach nawet nie ma wpisu! Chyba ze dam ci za tego QLweba 1000 punktów stałą punktacje. jeśli cie to interesuje to OK odbanuje domenę https://top-lista.torrentmania.info/ Tą strunę ci odblokowałem! https://seo-katalog.torrentmania.info/ Widzę że trochę spamujesz sobie na blogach. https://search.yahoo.com/search;_ylt=A0geu7...t-501&x=wrt Przykro mi ale to ta sama opcja co w 1 przypadku katalogu. Jak chcesz mogę ci za niego dać 1000 punktów na stałe. Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 to ja juz wiem czyje spamy blokowałem w katalogach PS. niech jakis mordor posprząta tutaj Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.