net-point Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Niestety to nic nie daje, puszczalem crawlera 2 razy, ten plik wogole nie przyrasta. Uprawnienai sa tj powinny byc, mimo tego plik nie przyrosl, jakies inne pomysly ? (: Do admina pisalem juz wielokrotnie, niestety bez odzewu. Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czy tylko u mnie sciagniety raport z linkami w pdf nic nie zawiera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ostatnio coś za dużo syfu widzę z tą najwyższą oceną - są nawet opuszczone fora angielsko języczne, pewnie pod sajt... nawet katalog stron z zaspamowaną stopką znalazłem :] @up - coś skopali... zamiast linków jest "array" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-point Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 System opuszczony, admin nie odpowiada na maile, prosze od dwoch miesiecy o sprawdzenie dlaczego skrypt nie zlicza mi site-u mimo iz google pokazuje po 5-8 tysiecy na kazdej stronie skrypt livelinka stanal jak wryty na pierwszym linku i stoi od kad dodalem strony. Trzeba bedzie chyba zaczac powoli wycofywac strony i spojrzec w strone nowych systemow. Kontakt z adminem - zerowy, support zaden, ze nie wspomne o linkach ktore sie wyswietlaj na nie zaindeksowanych stronach. Sam dodaje zaindeksowane ktore defacto skrypt livelinka nie potrafi policzyc, w dodatku za to co zliczy (co kot naplakal) dostaje linki na nie zaindeksowanych stronach, to żenada ! Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam, system działa jak należy! Lokalizuje podstrony, rozdaje linki! Tak w ogóle to mi cię szkoda, bo siedzę na sieci codziennie od 10 do 24 nawet czasami, a ty nie możesz się skontaktować ze mną od 2 miesięcy, no masz ci los jaki ty poszkodowany. No ale dla ciebie łatwiej napisać na forum, ze nie ma kontaktu niż się odezwać na gg. Podać ci jeszcze raz gg ? Proszę: 2802373 ps. Pracujemy nad nowym, szybszym Panelem dla livelink.pl Pozdrawiam Użytkowników LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
net-point Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam, system działa jak należy!Lokalizuje podstrony, rozdaje linki! Tak w ogóle to mi cię szkoda, bo siedzę na sieci codziennie od 10 do 24 nawet czasami, a ty nie możesz się skontaktować ze mną od 2 miesięcy, no masz ci los jaki ty poszkodowany. Pozdrawiam Użytkowników To ze system nie liczy podstron to fakt , stoi jak wryty mimo iz sprawdza ile siteu googiel zaindeksowal sam go nie indeksuje - dlaczego ? Faktem jest rowniez to ze system rozdaje mase linkow (wiekszosc) na nie zaindeksowanych stronach co kazdy jak sadze moze bez problemu sam potwierdzic sprawdzajac u siebie (: Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 co sie stalo z przydzielaniem nowych linków, bardzo niewielki przyrost dzienny, zupełnie jakby coś się przytkało? Tylko u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wszystko jest ok z tego co widzę... jak coś pisz do mnie na gg, będziemy sprawdzać dokładniej ale wszystkim rozdaje więc tobie też musi. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wszystko jest ok z tego co widzę...jak coś pisz do mnie na gg, będziemy sprawdzać dokładniej ale wszystkim rozdaje więc tobie też musi. jest ok, coś się chyba chwilowo przytkało. Chociaż wyglądało mi to na celowe zachowanie systemu w sytuacji, gdy: - dałem duże limity max ilości linków (np. poprzez zwiększenie max liczby linków dla wielu stron jednocześnie), - w związku z powyższym docelowo zabraknie mi punktów żeby to wszystko zostało rozdzielone (nawet jeśli na dzień dzisiejszy mam sporo wolnych punktów), i w takiej sytuacji system blokuje przyrost "awansem" dopóki nie będę miał wystarczającej liczby punktów - czy to możliwe? Czy jednak odbywa to się tak, że przyrost leci swoim tempem aż faktycznie zabraknie mi punktów. Zawsze myślałem, że prawdziwa jest druga opcja i ona jest jakby naturalna, ale jednak to chwilowe wstrzymanie przyrostów dało do myślenia. Jak to wygląda naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek82 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Czy można zainstalować livelink na katalogu na subdomenie? Cały czas wyskakuje że nie można znaleźć pliku :/ Na innym katalogu (nie na subdomenie) śmiga bez zarzutu Transportowy Katalog Stron - moderowany katalog stron związanych z transportem i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 W ogóle, że system pozwala na instalowanie systemu w katalogu to jest dziw - to taki przekręt na systemie że... szok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek82 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 no to już kukis przedstawiłeś swoje zdanie, ale ja pytam kogoś kto może wie o co chodzi? Transportowy Katalog Stron - moderowany katalog stron związanych z transportem i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Do livelink.pl można podłączyć domeny główne, i subdomeny: https://www.domena.pl https://subdomena.domena.pl Nie akceptujemy stron znajdujących się w katalogach: www.domena.pl/stronka/ Pozdrawiam LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Całkowicie zapomniałem, że mam coś w tym systemie. Dzisiaj sobie wchodzę i nie mogę znaleźć zaindexowanej podstrony gdzie jest mój link !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Widocznie masz pecha !!! Ja tam patrzę na efektywność systemu, a nie ilość zaindeksowanych podstron. Poza tym admini powinni przyblokować punktację stronom słabo zaindeksowanym (30% lub mniej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.