Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Suma rozdanych linków: 44363

MAX Linków za uzyskaną punktacje: 45735

Wykorzystałeś aktualnie: 100.00% zdobytych punktów!

Pozostało linków do rozdania: 0

Suma limitów dla wszystkich linków: 45431 lokalizacji

Dzienny max przyrost wszystkich linków: 1630 lokalizacji

W dniu dzisiejszym rozdano linków: 0 lokalizacji

Uwaga Spadek punktów!

Brakuje ci 26636 pkt. by przerwać proces usuwania linków

Czy Admin moze wypowiedziec sie w temacie powyzszego, bo nie kumam, mam 120 tysiecy punktow z czego parwie wszystkie rozdane, mimo tego system zdejmuje linki twierdzac ze brakuje mi 26636 pkt (:

O co chodzi ?

login: etk-fashion

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
czy ten system ma jeszcze jakąkolwiek skuteczność? bo tak zerkam do panelu i w to wątpię, ale napiszcie proszę jak to wygląda u was

Działa, działa i ma się zupełnie dobrze. Administrator tego systemu jest zwykle dostępny na gg i zawsze służy pomocą.

Pozdrawiam

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

Mam podobny problem, poszło kilka maili do administratorów jednak 0 kontaktu. Szkoda na nich czasu :)

Filip, chyba jednak twoja opinia mija się z prawdą jestem codziennie na gg od 10 do godzin nocnych :) albo nawet można rzecz porannych bo zawalam nie jedną nockę.

admin[at]livelink.pl

Tutaj również odpisuje.

Zapraszam!

Jeśli chcesz zadaj pytanie tutaj, mam ostatnio trochę więcej czasu więc będę zaglądał i na PIO.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

czy ten system ma jeszcze jakąkolwiek skuteczność? bo tak zerkam do panelu i w to wątpię, ale napiszcie proszę jak to wygląda u was

Działa, działa i ma się zupełnie dobrze. Administrator tego systemu jest zwykle dostępny na gg i zawsze służy pomocą.

Pozdrawiam

a co dla Ciebie oznacza działa? czy uzyskałeś przy wsparciu tego programu "jakieś" pozycje?

Moje pytanie: Jęsli podłączę się do systemu LiveLink.pl np na 1 rok czasu i później usunę scrypty z mojego serwera i strrony t oczy strona po czasie spadnie na pozycjach w google?

Może coś źle rozumiem i moje pytanie wydaje sie dziwne, to byś mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi z całym LiveLink.pl. Bo możliwe że system nie dodaje stron tak ja np do katalogów. Ale jeśli jest napisane linki stałe to się zastanowiłem. I dlatego to moje pytanie.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Witam!!!

Chciałem się dowiedzieć od administracji lub osób zorientowanych ile linków własnych można posiadać na stronie podpiętej do systemu aby system nie obcinał punktów za te linki ???

Pozdrawaim

• 3 tygodnie później...

Od jakiegoś czasu podpiąłem się pod LiveLinka i ....

no cóż jestem o dziwo pozytywnie zaskoczony. Miałem już seomatica i linkme, ale ten pierwszy ma dużo farm linków, wprawdzie zazwyczaj w miarę podlinkowane, ale ponad 80linków wychodzących na strone to trochę przesada. Natomiast linkme slim to jakaś porażka, WSZYSTKIE linki jakie dostałem za swoje zaplecze, czyli kilkadziesiąt, to były jakieś strony widmo, kompletnie bez żadnych BL, ani site, a w zamian na mojej stronie pojawiło się kilkaset linków na dobrze podlinkowanej stronie z jakimś tam site. Nie wspomnę, że w całym tym badziewiu nie znalazłem ani jednej strony z PR powyżej 0.

Po livelink nie spodziewałem się niczego innego, a tu zaskoczenie. Średnio z 50 otrzymanych linków POŁOWA miała PR ponad 0!! Znalazłem nawet stronę z PR 5!!

Myślę, że system nie jest zaśmiecony, bo nie ma żadnych bonusów, liczą się tylko parametry. Jest jednak jedno ale..

System zdaje się być trochę zapuszczony, na forum nie ma odpowiedzi zbyt często, do dziś nie wiem czy system odświeża parametry stron i jak tak to co jaki czas..

Na odpowiedź na zadane proste pytanie czekałem chyba z 1,5 miesiąca, mam nadzieje że livelink odżyje.

Pozdrawiam zespół livelink.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności