Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
2802373 na to gg zagadaj to Ci szybciej udzielą odpowiedzi.

Witam!

Czy ktoś może udzielić mi informacji czy LiveLink jeszcze działa. Dodałem stronki i wszystko stoi a Admin na gg nie odpowiada.

Pozdrowionka

--------------

Bezpłatny Katalog Stron RED

Bezpłatny Katalog Stron GOLD

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

To co ostatnio napisałem o systemie było prawdą z jednym bardzo istotnym szczegółem. System przydziela linki na stronach w 99,99% niezaindeksowanych przez google. Co ciekawe po dodaniu stron od razu pojawiają się na nich linki. Moim zdaniem w chwili obecnej system imituje swl stały. Różnica polega na tym, że za pomocą twoich stron administracja pozycjonuje własne strony, w zamian daje ci złudzenie dużej liczby linków jakie możesz wykorzystać. Tylko te linki są zupełnie bezwartościowe, nie zaindeksowane (np. masa linków na 404).

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Już kilka lat temu pisałem o tym, że ten system to lipa. Jak widać moje podejrzenia były jak najbardziej słuszne.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 4 tygodnie później...

Witam

Drodzy użytkownicy

Nie sugerujcie się wypowiedziami ludzi którzy dodali stronę, dostali za nią 100pkt i stwierdzili że system jest lipa. :)

Niech każdy z was przetestuje system w indywidualny sposób.

Gwarantuje że każdy kto przynajmniej podłączy pare stron ze swojego zaplecza będzie mile zaskoczony.

Obecnie wprowadziliśmy większe bonusy za PR strony głównej.

Zapraszamy, system działa, to że nie udzielamy się codziennie na forum nie znaczy że został zamknięty :D

Pozdrawiam

Admin LiveLink

Jak zawsze można pisać do mnie na gg: 2802373

oraz admin (AT) LiveLink.pl

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• 2 tygodnie później...

Ja tam system chwalę. Korzystam od kilku lat i jest OK. Najważniejsze jest dostać trzy gwiazdki *** za stronę od admina bo inaczej to lipa.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Ciesze się ROKi że jesteś zadowolony. Lecz 3 gwiazdki przyznawane są stroną bardzo dobrym... by zdobyć taką ocenę należy przyłączyć fajną stronę. np: stronę firmową, portal, sklep internetowy itd...

Do stron średnich zaliczane są od niedawna nawet dobre, zadbane katalogi stron www z PR od 2 w górę.

Słabe, to zazwyczaj zaplecza które mają pewną moc, ale są tylko zapleczami.

Śmietnik :blink: być może nie jest do najlepiej odbierana kategoria... To bardzo słabe zaplecza, które wyglądają jak śmietnik ;)

Lecz strona to strona, liczy się każde unikalne IP i link z nawet takiego słabego zaplecza które należy do kategorii Śmietnik nie zaszkodzi.

Rozwijamy LIVELINK, dbamy o system... Bawcie się razem z nami :) Razem możemy więcej.

Zapraszam właścicieli większych zaplecz do negocjowania punktacji :) za przyłączenie 200 - 500 - 1000 domen.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności