Andrzej103 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Od jakiego tygodnia Wasz system nie przydziela mi nowych linków chociaż punkty nie są wykorzystane. Na zapytanie z waszego formularza nie dostałem odpowiedzi. Puk,Puk, żyje tam ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Do dziś nie doczekałem się odpowiedzi. Ani na forum, ani w bezpośrednim kontakcie. Linki dalej się nie przydzielają, ale przynajmniej podejrzewam dlaczego: zabrakło stron do nowych linków. Czas się zwijać z tego systemu, co niniejszym powoli czynię. Szkoda, bo system w moim przekonaniu był niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dziś w nocy straciłem wszystkie punkty w tym systemie, strony zostały dezaktywowane. Kontaktu oczywiście żadnego. Biorąc pod uwagę ruch na tym wątku czuję się jak ostatni żywy w mieście ogarniętym epidemią .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 więc zmien system Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Biorąc pod uwagę ruch na tym wątku czuję się jak ostatni żywy w mieście ogarniętym epidemią .... a myślałem, że to ja jestem sam Jakoś raźniej tak od razu z tymi zerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaclaw Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No proszę, wszystkie strony nieaktywne, stan konta 0. "Brak łączności z livelink.pl. Twój serwer ma wyłączone funkcje do obsługi zdalnych połączeń" Ciekawe ;] Nagle z dnia na dzień wszystkie moje serwery się umówiły i wyłączyły łączność z livelinkiem. To chyba ostateczny sygnał żeby się wynosić... Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jacław, rzeczywiliście mieliśmy awarię, ale w miarę szybko żeśmy się jej pozbyli, przy okazji, zostały dopisane kolejne zabezpieczenia. System działa sprawnie i stabilnie 4h Awaria to nie Awaria Pozdrawiam Rafał PS. Wesołych Świąt użytkownicy PIO PS2. Andrzej103 - Odezwij sie do mnie na GG: 2802373 LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Strona o id 48561 nie możne zostać aktywowana bo jest komunikat "Nie zaincludowałeś pliku ............ na stronie głównej". Strona do tej pory działała w LL bez problemu. Inne strony na tym samym hostingu są aktywne. Linki z LL oczywiście na tej stronie się wyświetlają. HELP! Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pisałem tu na forum, na gg, mailem, formularzem w systemie LL a pomocy ani widu ani słychu. Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pisałem tu na forum, na gg, mailem, formularzem w systemie LL a pomocy ani widu ani słychu. No właśnie, ten system i jego właściciel jeszcze żyje? Na wszystkich podstronach wyświetlają mi się te same linki co na stronie głównej... Myjnia samochodowa, baza noclegowa, i plażowanie w Mrzeżynie[...] Wygląda na jakiś włam do systemu, albo celowe działanie właścicieli... W sumie to linki jak linki... tyle że punktów żadnych za to jakoś nie przybywa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skr3czu Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 więc zmien system A jaki polecasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 System na początku ładuje ten sam zestaw 5 linków na stronę główną i podstrony. Wraz z lokalizowaniem podstron serwisu, ładowane są na nie inne linki. System działa, cały czas jest rozwijany. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Może i jest rozwijany ale promocję to macie do bani. Pozdrawiam barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Po dodaniu nowej strony do systemu od razu wstawilo mi piękny link www.unplayable.chujowizna.eu. Nie dość, że prowadzi do nikąd to jeszcze nie można go zmienić na inny. Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Hahaha, dobre. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.