Skocz do zawartości

LiveLink.pl - System wymiany Linków Stałych.

allCreative

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do dziś nie doczekałem się odpowiedzi. Ani na forum, ani w bezpośrednim kontakcie.

Linki dalej się nie przydzielają, ale przynajmniej podejrzewam dlaczego: zabrakło stron do nowych linków.

Czas się zwijać z tego systemu, co niniejszym powoli czynię. Szkoda, bo system w moim przekonaniu był niezły.

więc zmien system

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No proszę, wszystkie strony nieaktywne, stan konta 0.

"Brak łączności z livelink.pl. Twój serwer ma wyłączone funkcje do obsługi zdalnych połączeń"

Ciekawe ;] Nagle z dnia na dzień wszystkie moje serwery się umówiły i wyłączyły łączność z livelinkiem.

To chyba ostateczny sygnał żeby się wynosić...

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Jacław, rzeczywiliście mieliśmy awarię, ale w miarę szybko żeśmy się jej pozbyli, przy okazji, zostały dopisane kolejne zabezpieczenia.

System działa sprawnie i stabilnie 4h Awaria to nie Awaria :)

Pozdrawiam

Rafał

PS. Wesołych Świąt użytkownicy PIO :)

PS2. Andrzej103 - Odezwij sie do mnie na GG: 2802373

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• 2 tygodnie później...

Strona o id 48561 nie możne zostać aktywowana bo jest komunikat "Nie zaincludowałeś pliku ............ na stronie głównej". Strona do tej pory działała w LL bez problemu. Inne strony na tym samym hostingu są aktywne. Linki z LL oczywiście na tej stronie się wyświetlają. HELP!

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Pisałem tu na forum, na gg, mailem, formularzem w systemie LL a pomocy ani widu ani słychu.

No właśnie, ten system i jego właściciel jeszcze żyje? Na wszystkich podstronach wyświetlają mi się te same linki co na stronie głównej... Myjnia samochodowa, baza noclegowa, i plażowanie w Mrzeżynie[...] Wygląda na jakiś włam do systemu, albo celowe działanie właścicieli...

W sumie to linki jak linki... tyle że punktów żadnych za to jakoś nie przybywa ;(

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Po dodaniu nowej strony do systemu od razu wstawilo mi piękny link www.unplayable.chujowizna.eu. Nie dość, że prowadzi do nikąd to jeszcze nie można go zmienić na inny.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności