5il3nt Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie wiem czy coś się zmieniło w między czasie, ale mam pytanie: Czy livelink oferuje tylko linki stałe czy również rotacyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MikeStatman Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 System chyba padł, admini nie odpisują na maile od dwóch tygodni, linki świecą na windeksowanych domenach, bardzo dużo "niby" linków nie działa.To chyba koniec.Tylko kto usunie ten cały śmietnik ?!Może całość trzeba do GWT zgłosić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 MikeStatman - daj sobie spokój, widać że jesteś jednym z tych użytkowników którzy piszą mase postów na PIO, szczególnie oczerniających. Najpierw korzystaj z LiveLink.pl - a później dopiero wypowiadaj się na jego temat. 5il3nt - LiveLink - oferuje tylko linki stałe. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MikeStatman Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Korzystam. Szczegóły na PM. Konto w livelink mam od kilku lat i to mój pierwszy post o tym SWL bo wkurza mnie jako ktoś ma w .... nawet własne forum i użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntiVirus Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niektóre strony się dezaktywowały. Dostaje błąd "Brak identyfikatora strony w zdalnym pliku" przy próbie aktywacji. Jest na to jakieś rozwiązanie? Fotograf na ślub i wesele. Suknie ślubne, albumy ślubne i wiele innych usług. Fotograf ślubny gorzów zaprasza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.