Mich@ł Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dokładnie Ja tam z livelinka jestem zadowolony Może i nie jest to jakiś super skuteczny system no ale łatwe frazy wyciągnie do top3 W sumie ja go używam głównie do budowania "fundamentów" dla domeny aby na wstępie nie dostać bana/filtr przez linkora Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 System wam szwankuje adminie od 2 dni nie daje linków ma 48% wykorzystanych dopiero punktów a nie pobiera linków... mozecie to naprawic? Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Nie dziala rejestracja, wywala jakis blad ;/ ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Nie dziala rejestracja, wywala jakis blad ;/ TAK nie działało przez pare godzin. Już naprawiono.... Witam serdecznie. Dużo czasu minęło od momentu kiedy ten post pojawił się na tym forum po raz pierwszy. Dużo także zmieniło się od tamtej chwili w systemie livelink.pl. Przebudowaliśmy system rozdawania linków. Unikalnosc IP | unikalność DOMEN Teraz każdy twoj nowo dodany link rozchodzi się najpierw po jaknajwiekszej ilosci podstron unikalnych IP. Kiedy już tych unikalnych ip braknie, rozdaje dla unikalności domen. Osoby które nie otrzymują po rejestracji w livelink klucza aktywującego mogą teraz bez problemu aktywować konto ręcznie. System działa jak najbardziej płynnie. zachęcam do testowania. To tylko kilka punktów wśród dokonanych ostatnio zmian, ciągle pracujemy nad unowocześnianiem systemu rozdawania linków na stronach www ) Jak w tym momencie oceniacie system livelink.pl, co byście chcieli aby się w nim pojawiło. Zmiany na najbliższy tydzień. System segregacji linków ( w panelu - moje linki ) według linkowanych adresów domen ps. dla tych ktorzy pisali iż nie mogą się zarejestrowac na forum systemu www.livelink.pl Odpowiedz: nie trzeba tam się rejestrować każdy user ma tam takie same dane dostępowe jak do ( panelu ) systemu livelink.pl! POZDRAWIAM ps2. niebawem puszcze jakis maling o wszystkich nowościach do userów livelink LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Rejestracja już chodzi ale maile nie dochodza ;p sprawdzalem na home i na o2 ;/ ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allCreative Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Rejestracja już chodzi ale maile nie dochodza ;p sprawdzalem na home i na o2 ;/ heja NO na niektóre skrzynki nie docierają nadal emaile aktywacyjne, powalczymy z tym jeszcze! Narazie jednak nie zależy nam strasznie na tym aby ludzie potwierdzali ta rejestracje, tylko korzystali z systemu. Dlatego też udostępniliśmy ręczna aktywacje konta. Jeżeli okaże się iz nasze wiadomości docierają już na wszystkie serwery poczty to ponownie aktywacja będzie możliwa jedynie po kliknięciu na link aktywacyjny. LiveLink.pl - System wymiany linków stałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Z doświadczenia powiem - sam się na tym przejechałem - że serwer może często lądować na spam listach dzięki WP !! - Mają ch****e filtry i zgłaszają wszystko jak leci Lepiej zostać przy ręcznej aktywacji poda ktoś zły mail jego strata jak się coś stanie nie będzie miał możliwość otrzymania info o tym. Ciekawie się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mają ch****e filtryPełna kulturka Panie doktorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja po długim czasie stwierdziłem, ze podejdę jeszcze raz do systemu, po długich zmaganiach z przypominaczem hasła ( błąd mailer.php, już zniknął) i w sumie muszę powiedzieć, że po ostatnich minitestach różnych systemów które istnieją na rynku trochę czasu (bo livelink z rok już chyba ma?) ll wychodzi całkiem nieźle, kilka wordpressów indeksuje się wyśmienicie, dodałem też z dwie świezynki do linkowanych i zobaczymy jak z wynikami w serpach. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Co do tego systemu to mam mieszane uczucia. Mam jednak pytanie o plik .txt, który potrafi rozrosnąć się do sporych rozmiarów i dość skutecznie spowalniać ładowanie strony. Czy jest na to jakas metoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja bym prosił o lepszą listę (nie osobne okno) stron gdzie jest mój link i by strony które zgłaszam przez detektywa były sprawdzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Co do tego systemu to mam mieszane uczucia. Mam jednak pytanie o plik .txt, który potrafi rozrosnąć się do sporych rozmiarów i dość skutecznie spowalniać ładowanie strony. Czy jest na to jakas metoda? Powiem Ci jak robią to inni, maja napisanego bota co raz dziennie wchodzi i czyści plik .txt zostawiając parę linków, i strona będzie Ci chodziła szybko. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Afrael - doktorat jest tylko stopień wyżej niż magister więc nie wiem w czym problem - zazdrościsz ? Xann - tylko czy takie czyszczenie pliku txt nie jest przypadkiem szkodliwe dla linków i samego systemu? Z jakiegoś powodu ten plik tam jest raczej bym oscylował w temacie żeby admina zmęczyć o jakieś narzędzie do tego niż samemu kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Paweł zgadzam się z Tobą zapewne Administracja powinna coś z tym zrobić, bo najczęściej jeżeli plik urasta do paru MB stanowi obciążenie dla użytkownika. No i myślę że jest to jakiegoś rodzaju dziura, o której napisałem, chyba ze się mylę. Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Paweł Kobis: Kultury zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.